GODMORGON

Här är så himla mysigt och jag trivs såbra här! Har precis varit ute och sprungit i ungefär 30 minuter. Fanns inte så många ställen att springa på här så jag sprang lite intervaller och sen sprang jag bland stenar. Sjukt härligt väder idag så nu ska vi hänga vid tennisbanan och poolen! Ps. Skulle publicerats vid halv tolv någongång ds.


GAME OVER - ACT LIKE YOU'RE OLDER


MOT STHLM

Uppe med tuppen för att bege mig till Strängnäs med mamma. Tre härliga dagar med lite släkt som bor där, ska blir så himla bra! Vi hörs. Puss


FORGOT MY FRIEND


ALL IN


YOU ARE THE ONLY ONE THAT NEEDS TO KNOW

Är typ människa igen. Tog en dusch och inkassera cash av mamsen. Snart mat i stan med Frida och Jennifer, har varit hungrig sen igår... Inte bra att ställa in magen på svält. Har nog glömt berätta för er att jag fått jobb:D helgjobb på Burger king! Shit så kul ändå? Inte många som har det! Gud vad glad jag är! Wiiiie!!!!!


NOTHIN' BUT LOVE

Ingen kan ta din plats i mitt liv. Oavsett vad. Det finns saker man gör som man ångrar, misstag snedsteg. Allt ska finnas med för att man ska kunna komma varandra närmre och känna trygghet. Längtar redan tills du kommer hemifrån Sthlm så vi kan umgås själva! Har saknat det som tusan. Alla nätter när vi legat och pratat om absolut allt och ingenting. Det finns två personer jag kan prata på ett speciellt sätt på, det finns två som kan mig in och utantill. You are my bestfriend ❤


HELSINGBORGSFESTIVALEN #2

Mådde bra igår, mår mindre bra idag. Kollade björn rosenström med topcats, va lite kändiskåt igår. Hehe. Sen följde jag med grabbarna till olympia, blev övergiven av girlsen för att.... (haha) när jag bestämt mig för att jag ska ha något så ja, står ingen ivägen... Försöker somna om men mår för illa för det. Fml. Gym med grabbarna och antagligen Sara sen! Over and out. Ps. Rebecca, du va saknad igår. Ds


VAD HÄNDE?

Hemma nu. Mår (jete)bra. Fast nä. Fast börjar må bättre. Om ni förstår vad jag menar, kommer ångra detta imprgon. Fan


Helsingborg nästa

Ska möta upp Goa brudar i helsingborg och förfesta med dem, ska bli skitskoj! Puss


VINTAGE BY FE


HELSINGBORGSFESTIVALEN #1

Har ju helt och hållet glömt bort att berätta om igårkväll. Träffade brudarna och sen åkte vi till Helsingborg där vi kollade loreen och sedan iconapop som förövrigt är riktigt bra! Sedan åkte vi till glumslöv till Cecilia som hade fest. Landade i sängen vid tre skulle jag väl tro. Lagom skönt. ________________________________________________________________ Ps. Festa aldrig någonsin med mig. Ds.


YESTERDAYS


OTUR

Jag har mens, jag är varm, jag är trött, jag har ont i magen. Också skriver jag världens längsta blogginlägg och vad tror ni händer? Det försvinner såklart. Typiskt. Har iallafall varit i Helsingborg med min fina mamma hela förmiddagen, fick en jättefin klänning ifrån en av favoritaffärerna fröken ethel. Ni ska få se den ikväll. Sen åkte jag till Rebecca med lite eftermiddagsfika, lovade henne det igår med lite mycket alkohol i kroppen. Men allt för mina fina vänner! Frida och Emelie kom även och tittade förbi. Är ombytt till träningskläder men tror ni jag orkar röra mig emot gymmet? Svar nej. Har så sjukt ont i magen, lingonvecka är inte kul. Ikväll kör vi igen! (tror jag)


BEATS FOR YOU

Lite kvalitetstid med den bästa människan på hela jordklotet. Längesen det bara var mamma och jag så ska bli skönt med lite kvalitetstid. Helsingborg next up!


LETS GO THE BEACH LETS GO GET AWAY

Missed me? Försökte blogga ett antal gånger ifrån mobilen igår, fast gav upp tillslut. Var iallafall på stranden med massa goa brudar, jättemysig dag! Sen efter beachen blev vi hungriga så vi stack ner till plan B och käka hamburgare. Sedan stressade jag som tusan hem fixade mig och stack till Frida där jasse, Emelie och Rebecca var. Mina finaste vänner!


Såååå het

Är så otroligt varm, har duschat två gånger, druckit liter med vatten, hällt vatten över mig, badat i vattenspridaren osv. Blir fortfarande inte mindre lökig?! Låt det regna i två min. Snälla. Har bränt snoken idag också, och kinderna och axlarna. Eller det svider iallafall. Inte bra! Är hemma nu, detta inlägget skulle publicerats för antal timmar sen. Har hunnit göra massor, äta grillad fisk, träffat Cecilia, handlat lite godis, gått en runda. Ska nog till frida snart. Kanske borde duscha igen dock, är lök. Och mega super brun! Herregud. Så jäkla Nice!


LÅT DETTA ALDRIG TA SLUT FINA VÄDER


TUESDAY

Hej alla fina! Har haft en underbart mysig dag, började med att flytta med kusinerna och sen vidare hem sov, sen hade jag bestämt att jag skulle på middag med mamma & Magnus i hans kolonistuga här i Landskrona. Jättemysigt och fick träffa hans dotter också! När vi ätit klart där så cyklade jag ner till borstahusen och badade med Rebecca, och nu sitter jag hos frida med Jennifer! Mysigt


Q/A

Innan träningen ska du äta mat som innehåller mycket energi, eller sånt som ger dig energi, och efter träningen ska du käka sånt som innehåller protein om jag inte fått fel för mig. Brukar iallafall äta ägg eller dricka en proteinshake efter jag tränat!


LET ME THINK ABOUT IT

Blev väckt tidigt imorse och åkte till Lund med mamma för att hjälpa kusinerna att flytta. Nu ska dom bo i Limhamn precis vid havet! SÅ NICE! Längtar tills dem kommit i ordning så vi kan hälsa på! Ska köra sista omgången nu sen ska jag till glumslöv på arbetsintervju, har egentligen redan varit på den men vi skulle träffas igen! Sola mycket och bli bruuuuuna och fina!!!


LÖRDAGS KVÄLL/NATT

En galen natt som slutade i Asmundtorp.. Eh, varför alltid vi Jasseman? Har aldrig skrivit det innan men YOLO.

HATERS GONNA HATE

När jag får en elak kommentar eller när någon säger något elakt blir jag både glad och ledsen. Ledsen för att det är sorgligt att människor lägger ner negativ energi på en annan människa och glad för att jag vet att folk som beter sig så oftast är avundsjuka eller nåt liknande, och så gör jag också. Bara att jag försöker hålla det inom mig, men det betyder ju att jag har något som den personen inte har. Och visst jag förstår er, alla kan inte vara alicemazing! LOL ;)


LÄNKAR MINA SPOTIFYLISTOR

alice opebiyi// Sova ❤ //nostalgi by alleballe// partydudes 

#sunny #nice #day

Älskar vädret! Förutom att jag är trött nu är livet perfekt, vaknade av att mamma kom hem med frukost, därefter gick jag ner och solade. Solen gick i moln efter typ en kvart, så tog på mig träningskläder och stack till gymmet, sprang i 20 min, cyklade i 20, körde crosstrainer i 30 minuter, gjorde 100 situps och körde två andra övningar. Har kommit på att jag tränar bäst själv, är så sjukt fokuserad då. Nu har jag duschat och Käkat mat med protein i. Snart första jobbdagen!

 


JAG ÄR LIKA FAST SOM EN TAGGATRÅD I ETT LAMM

Det finns en för alla, men det finns bara en för mig. Varför varför, varför varför skulle det inte kunna vara dig? Jag har sett många skratt, men det är ditt som lagt sig i minnet.

 


WHEN SOMETHING IS HARD I ALWAYS RUN, IM GLAD I DIDNT

Har suttit ute i mer än tre timmar varav två timmar har Emelie varit här! ❤


SÖTA GRANNAR

Söta grannar som kommer ut med vattenmelon när jag solar! Så himla gulliga med hjärtan av guld. Sånna här människor gillar jag!


HERE COMES THE SUN

Snälla säg att solen är här för att stanna, eller det hade varit nice med lite regn nu när jag ska jobba haha. Nej men låt sommaren komma nu! Blir mycket gladare då #


Påväg hem nu efter en kväll i tågarp och sen vidare till asmundtorp. Mår hur bra somhelst förutom att jag är trött, drack inte speciellt mycket alkohol igår eftersom det enda jag kunde tänka på var att min träning skulle förstöras. Haha (?) så mår skitbra nu och ska ligga ute och sola hela dagen! Ska bli en jättemysig sönd.


ÄNTLIGEN SOL #


TRUE

Har precis ätit frukost och laddar inför antingen en löparrunda, gym eller både och. Ska bara låta maten smälta så jag inte får håll. Träningsverken jag har idag är inte dålig, i både ben och rumpa.. Fy!


Mys med bawsen

Hade Myskväll med Rebecca igår som cyklade hem vid halv två för att hon ska jobba idag. Vid halv åtta tiden fick jag skjuts till campingen där jag snackade med Rebecca ett tag, sen kom Johan Calle Matilda och hälsade på, fick även sagt hej till Felix. Sen efter att ha ätit glass och en kaka kände jag för att springa hem, så det gjorde jag. En bit iallafall... Sen åt jag och Rebecca tacos och vid tolv gjorde vi muffins... Haha snacka om att jag vill träna idag igen!!


ITS FRIDAY

Sjukt att jag gått runt en hel dag utan att veta att det är fredag, har absolut inga festplaner idag behöver kanske Tagga ner på den fronten så det är väl bara bra. Ska dock gå ut en runda efter att jag ätit tacos, ska gå ner till campingen och sen ska jag få med mig Rebecca hem. Ska bjuda henne på maud och sen ska det bakas!


Nu är det fokus på mig som gäller.


HAPPY ME

HAR ÄNTLIGEN FÅTT JOBB. Ska på utbildning mån,tis,ons sen ska jag jobba :D så kul!! Ska även på jobbintervju på tisdag. Så fullt upp nästa vecka!!!


MASSA TRÄNING

Har varit ute och gått i solen 9km, eller det var sol tills det började regna, då sprang vi till gymmet där jag där jag rodde, körde två maskiner, körde en trx övning 3x15, gick armgång och gjorde 100 situps. Weeee, har ätit kyckling och duschat och nu ligger jag död i sängen. Tänker på Lovisa som är i Turkiet, saknar henne riktigt mycket! Saknar min bästa vän, saknar Sigrid också och Tanja. Känns som jag lagt fokus på fel vänner på sista tiden faktiskt. Eller några av dem iallafall.


POWERWALK I SOLEN


ÅHUS BEACH HANDBOLL 2012


OUT OF EVERY BAD SITUATION COMES SOMETHING GOOD

En galen dag i sju olika städer med två olika brudar. Mysigt måste jag få säga! Trots att en person lyckades dra ner stämningen rejält. Att jag låter nåt sånt här dra ner mig totalt är inte okej. I Åhus spöregnade det så vi åkte därifrån efter massa handbollskollande och spaning på snygga killar. Kommer även inom kort äga det finaste iPhone skalet. Slutade iallafall med att vi hamnade i Helsingborg och käkade mat, asgott eftersom vi va hungriga som tusan. När jag kom hem så somnade jag, det var ungefär vid nio tiden och nu har jag nyss vaknat. Weho(!) vet inte hur många gånger mamma frågat "hur mår du?" när jag vaknat. "är du sjuk?" "du låter sjuk alice" haha. Gulliga mamsen!!!


I always tell the truth. Even when I lie

“If you tell the truth, you don't have to remember anything, I'm not upset that you lied to me, I'm upset that from now on I can't believe you"


MÅ I ÅHUS


KOM TILL ALICE

Har sett fyra svarta mopsar på mindre än två veckor har klappat tre av fyra för den fjärde va tjock, grymta och såg inte förjävla trevlig ut. Ödet vill att jag ska inse att jag måste ha en hund. Ödet vill att jag ska ha en svart mops. Och det ska jag. Gosse vovvar


And now I know, trust no one.

Vet inte om jag känt mig såhär sviken innan, vet inte om jag någonsin trivts så bra med någon. Folk som inte klarar av att tala sanning borde inte få prata överhuvudtaget, folk som är ärliga det är folk jag tycker om. Folk som ljuger för mig, alltså ni förstår nog inte hur illa jag mår då. Speciellt när det är någon som betytt mycket för mig! Jag klarar inte av det. Allt jag behöver är tid.


HÖGANÄS 17/7 2012


I JUST WANNA SEE YOU SHAKE THAT

Fick en kommentar om jag kunde lägga upp musik osv. Klart så kan jag det! Här kommer sex nya favoriter. Finns på sportify allihopa!


BREAKFAST

Standardfrukosten efter man har festat som mamma kom hem med innan. Nu är jag så fruktansvärt mätt och ska lägga mig i sängen och kolla Vampire diaries. Förresten, nu undrar ni säkert hur det gått med "att jag skulle vara nyttig" så tänker jag tillbaks på vad jag ätit dom senaste dagarna(?) har typ inte ätit något. Inte konstigt man går ner i vikt, äter ju knappt 2 gånger om dagen. Fast idag ska jag äta massa(!) återhämta mig!!!


YOU FOOLED ME

Va ute och gick med dessa klockan sju imorse, det va inte så kul kan jag lova. Va förresten hemma vid sju, sjukt bakis just nu. Men måste träna eller göra något idag, fast kanske bäst att vänta tills illamåendet försvunnit. Sjuk kväll igår vill jag lova, jäklar vad vi gick lös. Helt sinnessjukt! Har nog aldrig spårat så mycket... Haha. Men ibland måste man må och gå lös som Jasse hade sagt. Pics kommer när jag orkar redigera och har fått alla bilder. Stay tuned


PÅVÄG HEM


AND TONIGHT WE DON'T CARE

Fest med mina bästa vänner. Love you ❤


Hej alla fina! Är hemma efter en runda jobbande, ska duscha nu för luktar bara korv. Ska fixa mig på 45 min. Inte förjäkla trevligt väder och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men det löser sig, måste kila nu. Vi ses kompisar, kan mobil-blogga ifrån bussen till Höganäs sen! PARTY IKVÄLL WHOPAAA

HÖJD STATISTIK

#weho #me #so #happy #lol _________________________________________________________________________________________ Hej på er! Ont i halsen? Check. Inte förjäkla trevligt att få det på sommarlovet. Ska iallafall vila och ta det lugnt trots att jag har på mig träningskläder och bara vill springa till gymmet.... Suck pust och stön. Måste iallafall lyssna på min kropp. Jobb ikväll sen fest med bästa tjejerna. Hoppas på en bra kvälla! OVER n OUT


#FUNNY #LOL

Ronja hoppade upp hos mig i soffan. Så låg hon på mitt bröst så jag tog lite bilder, skrattade så jag höll på att dö när jag såg en av bilderna sen. Haha så jäkla go vovve!


17 år

Idag fyller Lovisa år. Grattis på din dag älskling! Love you (är ju inte lite avis på att du är i Turkiet nu)


HÅLL DITT HUVUD HÖGT

Jag trodde att jag visste vad jag ville Men vad fan jag var så ung och dum och full då Allt värt att veta har du lärt mig Men du säger att jag inte står i skuld Så håll ditt huvud högt För jag älskar allt du gör


ARG

Blev ju inte riktigt som tänkt idag. Jag är arg och hungrig och Sara är hemma! Har iallafall haft en supermysig kväll med Sara, kollat film och varit hos Fille och bara chillat! Mindre tråkigt när jag glömmer nycklarna hos honom och får hämta mammas nyckel i borstahusen. Så jävla arg. Hodnatt


LOVE YOU

Myser med Ronja och pratar med Sara, som spenderar sin natt här. Bästa tjejen ❤


Dog

Har aldrig sett en svart mops förut, så för någon vecka sen när jag och Emelie va ute och fixade lite saker så var jag bara tvungen att pussas och hälsa på den. Så sjukt söta är dem. Blir inte ni också så när ni ser ert favoritdjur? Eller ras? Jag kan verkligen inte hålla mig ifrån att fråga "får jag klappa din vovve?" sååå gulliga!!!! Nu passar vi två labradorer som är så fina, snälla söta och allt det där. Underbara djur!!!


LOVE LIFE NOW THAT YOU'RE GONE

Hej. Har inte gymmat idag, erkänner det. Istället har jag tagit igen massa sömn, tagit hand om mig själv och umgåtts med mamma. Måste börja va mer rädd om mig själv, kommer nog gå sönder snart annars. Nu ska jag äta lax! Världens godaste mat typ. Love


FEELS GOOD TO BE HOME

Äntligen hemma efter att ha sovit borta två nätter, skulle egentligen tränat nu klockan två men det får helt enkelt vänta tills ikväll eftersom tröttheten tagit över. Igår somnade jag hos Frida efter att ha kollat två konstiga filmer, mina brödrar kom också dit ett tag! Nu ska jag kolla Vampire diaries och sova, har ingen aptit idag verkar det som.


DANSA - PAUSA


KARNEVAL 2012

3 sjukt bra dagar med alldeles för mycket alkohol, för lite sömn, för lite mat , för mycket skratt, osv. Men you only live once! Heja oss


PIGG OSV

Gosat och sovit med brudarna hela dagen. Har även käkat god lunch! Mys


Can't deny that I want you but I'll lie if I have to


HEJ HEJ

GODMORGON från oss i sängen! Jävligt jävligt jävligt bra kväll igår. Tänk att jag tänkte stanna hemma och va deppig. Världens bästa vänner är vad jag har! Dansade som jag inte gjort pålänge med massa snygga killar runtomkring oss. Igårkväll var jag glad(!) riktigt jäkla glad!


BÄSTA


17.03

Sjukt ledsen sårad och ja. Vet inte vad jag ska skriva. Detta har nog helt enkelt varit en psykiskt jobbig vecka, har dock varit bra också. Men jag trodde inte jag skulle bli behandlad på detta sätt. Aldrig någonsin, jag är så fruktansvärt ledsen så det gör ont. Ingenting verkar få mig på bättre humör, eller Jasse och ems slänger in några roliga kommentarer lite då och då som får mig att le. Snart kommer det fler tjejer hit. ________________________________________________________________ har varit nere i Landskrona och kollat när Kajsa och Frida dansat. Så himla fina!


BEST FRIENDS CAN NEVER LET YOU DOWN

Har precis avslutat ett samtal med Lovisa, och nu är Emelie här. Ikväll ska jag vara med tjejerna. Behöver verkligen dem ikväll! Finaste vännerna, love you ❤


Last friday night

Mår illa vissa människor beteende. Annars va kvällen ganska lyckad, fick lyssna på panetoz på kvällen. Och panda da panda vid 12. Träffade inga av mina vänner typ för jag stod på en sida och dem på en... Men fick iallafall träffat några goingar. Somnade vid sex imorse eftersom vi bestämde oss för att stanna kvar på efterfesten.. Kom hem halv nio... Mår lika kass idag som igår, men ikväll kör vi ändå! Min mamma fyller år idag så har nyss ätit alldeles för mycket födelsedagsfrukost, Kerstin och per är också här! Wiiie. Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2973020/images/2012/pic_50014fe8e087c347e2000f15.jpg" class="image">


ÄVEN OM VI INTE ÄR SÅ FÅR MINA LUNGOR TURBULENS

Har så fina underbara och fantastiska vänner. Dock hamnade inte alla på bild igår. Idag har jag sovit, mått dåligt, blivit pigg, ätit lunch med Emelie i stan, mått dåligt, sen har jag hoppat på fel buss, somnat på bussen, åkt en runda jag aldrig åkt förr. Träffat Sara och gjort upp planer för ikväll, mått dåligt och nu mår jag ganska bra. Ska dock sova för att se dan gå ner i stan och lyssna på panetoz på Rådhustorget (tror jag). Sen blir det hem till Emelie för att förfesta! PANDA DA PANDA IKVÄLL!


YESTERDAY


Gymmade med sara efter att har varit i lund på intervju och haft lunchdejt med kusinen. Åkte sedan hem, powernapa, fixade mig och sen kom sara, vi traskade hem till emelie och sen vidare till frida med några grabbar. Gick ju bara utför därifrån, mår ju inte förjävla bra idag, inte igår heller. Och nu väckte mamma mig såhär tidigt. Vadfasen, har ont i huvudet och vill ha en fet kebab just nu. Sen ikväll ska vi på det igen! Fick äntligen träffa världens finaste kille igår, fan I'm hooked....❤ ___________________________________________________________ En av dem bästa människorna! Har saknat dig så mycket!


JUST MY LUCK

Varför har jag sån tur att när jag står och väntar på bussen vräker regnet ner sen när jag hoppar på bussen är de strålande solsken. Just my luck! Känns iallafall bra att jag antagligen fått jobb!!! Wiiie. Gick jättebra!! Behöver ju cash så hoppas hoppas!! Ska in till Lund nu, lunchdejt med min kusse. Puss


Next up Lund - FACELOOK


THURSDAY 07.30

Träningsvärken jag har är fan inte nådig. Sjukt ont i magen, låren, axlarna benen osv. Är uppe såhär tidigt för jag ska till "doktorn" har velat göra detta länge så ska bli så skönt och verkar som jag behöver det just nu. Frida har sovit här inatt och hon sover som en stock, vaknar inte av alarm gör hon heller. Själv vaknade jag fem minuter innan alarmet, är nervös för många olika saker idag. Ska på jobbintervju, osv. Ikväll lär iallafall bli awesome! SLEEP ALL DAY AND PARTY ALL NIGHT


HOME IS WHEREVER IM WITH YOU

Har varit på Löpbandet i 10 min, crosstraning i 10, sen körde jag armar på maskiner, mage i crossfitrummet rummet och andra magmaskiner och nu sitter jag och avslutar lugnt på spinningcykeln. High five Alice!


THIS IS GOOD

Dagens lunch ser ni på bild, +ett ägg innan jag stack hemifrån. Underbart! En helt fantastisk dag idag trots igårkväll? Sjukt att en människa kan få en att må så bra! Jag är glad. Rolig bilresa ifrån Malmö till Landskrona också. Min familj är bara så crazy(!) en go trip till Sthlm håller vi även på att planera. Love life! Nu ska jag powernapa sen ska jag tillbaks till gymmet, ikväll ska jag troligtvis träffa goaste tjejerna!


Malmö


OFF TO MALMÖ


I'M SO GLAD I'VE GOT YOU

Glömde ju berätta att jag jobbade med mamma igår, haha hade faktiskt riktigt roligt påvägen dit när jag övningskörde. Mindre kul när mamma får en skrattattack och jag med. Det resulterade att jag fick stanna och mamma fick ta över, haha olyckan var ganska nära. Nu var det tänkt att jag skulle ner till stan och käka med Emelie och Frida, men tji fick dem för att dem är så dryga, jobbar osv.. (vi kan ses och mysa ikväll istället här hemma, kanske kan skicka iväg den gamle) Ska istället till Malmö och käka lunch med MR.X! wiiie

FITNESS

Är på gymmet igen, sitter och avslutar på spinningcykeln efter ett köttigt ben, rumpa och mag pass! Har träningsvärk i magen och armarna! Haha sjukt när jag skrattade imorse, gjorde ont! Är iallafall sjukt svettig, så ska bli nice att komma ut i regnet sen. Påtal om regn, nu är det "äntligen" här. Perfekt till karnevalen osv. Härligt! Fast ne....


DAG 2

Gick upp fem i nio och ringde två samtal , imorgon har jag bokat möte i stan. Behöver verkligen det! Har även fått prata med min underbara mamma som alltid säger så kloka ord till mig som får mig att må tio gånger bättre. . Love you so much!


Att nåt så nära kan va så långt bort

Har aldrig varit såhär ledsen i hela mitt liv. Jag vet att det är bäst så, men jag känner mig redan så sjukt halv. Jag vet jag borde inte skriva sånt här, men måste få dela med mig av mina känslor. Kan inte förstå att det känns som vi nyss sa Hejdå. Kan inte förstå. Ingen förstår, absolut ingen förstår. Och ingen ska få förstå, ingen ska få veta. Absolut ingen.


SWEET HOME

Har jobbat idag, och sökt en del andra jobb. Ska upp nio imorgon och ringa några samtal samt gymma.

 

Ibland undrar jag hur korkad jag är, hur jag behandlar människor jag verkligen ALDRIG skulle klarat av att förlora. Är så naiv, och tror att alla ska stanna kvar i mitt liv efter vad jag än gör. Lite för självisk och självupptagen Alice. Note to self. Natti


DAG 1 - lunch


FUCKING BEST SONG EVER

Jävla beast jag är. Har köttat som fan idag, vill inte ens prata om träningsvärken jag kommer ligga inne med img. Sitter just nu och varvar ner på spinningcykeln(!) ska snart hem och fixa käk och sen Vidare till jobb!! Fred


NEXT UP GYMMET

Tar tag i mitt liv igen och sticker till gymmet. Måste börja deffa nu alltså! HEJA MIG


STRAWBERRIES AND PANCAKES

Vem dammsugar när jag försöker powernapa liksom?? Dumma mamma....


Godnatt

Precis kommit hem från en runda med jasseman, sen träffade vi Frida Kajsa och Marcus. Go kväll som avslutas med några avsnitt Vampire diaries. Ciao


Man from Argentina


Hey you


BEFORE DRIVING


I JUST SHOT A MAN DOWN

Mama's back in town. Vilket betyder, inte så mycket frihet, tillbaks till rutinerna osv. Men det var iallafalll kul så länge det varade. Är somsagt mysigt att ha den gamla tillbaks och vi har faktiskt alldeles nyss kommit hem ifrån en övningskörnings runda. Börjar fan bli riktigt grym på detta!! 

BÄSTA FRUKOSTEN


MAMMA

Snart kommer bästa mamma hem efter sju dagar i budapest(?) ingen aning. Ska iallafall bli skönt, att slippa städa, laga mat (inte för jag gjort det så mycket) men ändå. Haha! Här är rätt stökigt för jag har svårt att hålla ordning och reda... Haha! Men ska bli skönt att få hem den gamle igen :)


SATURDAY NIGHT

Hade en grym förfest här i lördags med kanske 20 personer, roligare än festen to be honest... Haha!


Sleepless nights

Folk förstår inte hur känslig jag är som person. Hur lite det krävs för att jag ska bli sårad, visst jag är överkänslig när det gäller vissa saker. Och det är något jag måste träna på att sluta vara, men när någon trampar mig på tårna eller behandlar mig på ett sätt jag absolut inte förtjänar. Då blir jag extremt känslig. Och nu är jag sårad. Inte för första, andra, eller tredje gången. Vill egentligen inte lägga energi på människor som inte förtjänar mig, hur mycket jag än vill att det ska fungera. Godnatt


I'm not a second choice. You either choose me, or fucking lose me

Blev en spontare med girlsen till ibbes, käkade pizza busade i hamnen med några grabbar, nu har vi precis lagt oss efter lite nattamat och lite prat , behövde få tankarna på annat och behövde dem idag ♥

@alicemazing /Follow me on instagram

Uppdaterar nästan alltid på instagram när jag inte får möjlighet att blogga. Så det är bara till att göra den blåa knappen grön! Så ses vi där. Love


Hope you know how much you mean to me

Can't deny that you're the best thing in life right now ❤


8juli 2012

Har nyss städat lägenheten och så fort det blivit lite mindre varmt ska jag bege mig mot gymmet. Köra ett helkroppspass och få ut denna skiten ur kroppen, men först några avsnitt Vampire diaries!! Köss


Solig dag

Ska bara vara med mig själv idag. Stor del av kvällen igår va en besvikelse, och det är mycket som spelar in där. Ni som inte var där missa iallafall ingenting, en sak som är säker. Det suger när förfesten är roligare än festen. Haha.... Anyway ligger ute i solen och steker. Om några timmar ska jag upp och städa undan sen igår. Heja mig


CALL IT WHAT YOU WANNA CALL IT IM A FUCKING ALCOHOLIC

Nu lommer snart 14 snygga tjejer hit. All in ikväll. Vi ses på dansgolvet! Är på skitbra humör idag, ingen ska få förstöra min kväll/natt. OVER N OUT


PARTY FOR EVERYBODY


FIX

Tur jag har mina frisörer. Helt perfekt!


GLITTER

Märks att vi är bästa vänner eller?


I BET YOU'RE BUSY TALKING TO SOME FUCKING SLUT

Knife Party & Nicky Romero - We Found House (3LAU Modern Talking Bootleg)

  I bet you're busy talkin' to some fucking slut, fucking skank. Is she hotter than me? Would you f*ck me? Are you gay? I'm sexy and I know it. 

Bästa remixen. GO HOUSE

GÅRDAGENS

 

NEW IN

Min nya paljettkjol ifrån ginatricot, döläcker ellerhur? Frågan är hur jag ska matcha den ikväll? Höger eller vänster? HJÄLP MIG!

HAPPINESS

Blogg.se appen fungerar igen. GLAD TJEJ HEJ


ROCKIN' WITH THE BEST

GODMORGON! Vaknade klockan sex idag för jag och Emelie skulle kolla fotbollen i Åhus, blev inget med det kan jag säga dock blev jag sjukt pigg. Nu är iallafall Ems påväg hit och vi ska mysa och äta brunch, sen ska vi ta tag i lägenheten här, ta upp stolar och ett bord. Tror vi blir 16 stycken som ska föra här idag innan vi beger oss till Svalöv för att fira finaste Tairs födelsedag. Har en känsla av att detta kommer bli en grym jäkla kväll! Hörs med jämna mellanrum. CIAO

BAKISHÄNG PÅ VÄLA

Idag vid kvart i två begav sig en sliten tjej till väla med favoriterna. Blev en mysig heldag där vi även träffade Albin och hans kille. Nu är jag hemma, Tair är här och lagar mat till mig och snart kommer girlsen. Ska ta det riktigt jäkla lugnt idag och tagga för en fet 19-års fest imorgon med 250 andra människor. Life's good!

ÅHUS

Det som händer i Åhus stannar i Åhus.. Haha, shame on us Jasseman.

FREEEEEDOM

Hejhej underbara ni! Jag vet jag är sämst...på att blogga hålla er uppdaterade om mitt fantastiska liv osv. Men efter en powerwalk ner till campingen där jag blev bjuden på fika av rebbe åkte jag till Malmö, mötte upp Jasse och sen vidare till Åhus. FYFAN, bara resan var rolig och så fort vi kliver in på campingen träffar vi några killar vi träffade i Åhus förra året. Lite senare träffade vi på 10 (eller fler) goa killar ifrån Linköping som vi senare följde med till deras "hotell/lägenheter" där vi festade vidare, så himla mycket roligare att festa med äldre människor och fett goa killar alltså!!! Vi stannade iallafall där till halv sex imorse och sen tog vi bussen hem. Sen somnade jag gott kan jag lova. Underbart liv. Föräldrarfritt äger. 

NEW IN/ROSA TRÄNINGSHORTS


WINERED BEAUTI

Ännu ett vinrött plagg i garderoben, fast denna gången en klänning. Vad är det med mig och klänningar? Ingen aning. Den är dock lite stor, fast det fanns bara denna kvar. Ska på jakt efter en mindre storlek när jag har mer energi i kroppen. Åhus känns lite långt bort i tankarna nu när Lovis bestämde sig för att stanna hemma. Men man vet aldrig med mig, äventyrarN.

THURSDAY

Hejhej! Igårnatt fick jag besök vid två-tiden, somnade inte förrän vid halv fem då jag låg och smsade med lovisa i ungefär en halvtimme. Vid tio-tiden ringde Rebecca mig och då gick jag upp, sen kom hon hit vid halv elva och vi begav oss ner till stan för att käka tidig lunch, satt och snackade och hade det mysigt! Behövde faktiskt träffa Rebecca kände jag, så nu känns allt bra. Sjukaste att en fiskmås flög förbi hela tiden, vi blev helt oroliga varje gång den flög förbi och helt plötsligt har jag den flygandes precis brevid mig. Sjukt läskigt när den dyker ner i min mat... Åt inte mer efter det. När Rebecca skulle slinga håret passade jag på att gå lite i stan, fick med mig två saker hem! (inte okej, eftersom jag är low on cash) borde inte få ha egna pengar alltså. Går bara till helt fel saker. Eller ja, fel och fel. Men måste lära mig att priotera här i livet. Ciao

"True friends are never apart. Maybe in distance but never in heart"

Kvittar hur lite, hur ofta, vi ses. You will always be my bestfriend. Hoppas du alltid kommer finnas i mitt liv. För det är då jag mår som bäst. Allra bästa Lovisa ❤

SHOULDN'T GONE THERE

Nu kan jag ju inte sluta tänka på dig...... Åh. Godnatt

SUMMERFEELINGS

Hej kompisar! Har faktiskt fått gjort en hel del idag. Julia kom hit en stund innan, sen blev vi så hungriga så vi stack och handlade saker till tacos och sen käkade vi det. Sen hade vi bestämt att vi skulle ha frivillig fotbollsträning idag, så himla kul att få träffa brudarna, det kom några grabbar också = köttad Alle. Anyway, go dag. Nu ska jag ta en lång behövlig dusch, lutar åt Åhus med favoriter imorgon. Puss

NEW SUMMERDRESS


SOL #

Hej alla fina! Satte mitt alarm på10 imorse trots att jag somnade vid 4-tiden. Skulle ju såklart upp och sola i det underbara vädret. (ska inte döda fler spindlar nu, lovar) Bästa vädret! Har även städat mitt rum, (på riktigt nu) även dammsugat lägenheten och satt igång en tvätt! Wiiho. Är så duktig! Nu ska jag ner i stan, ska försöka hitta en ny bikini och hitta någon rolig att luncha med. Puss

SO GLAD THAT I'VE FOUND YOU

Där är inte så många människor som tror jag är så seriös, det kan jag förstå. Men när jag väl är seriös med något så ska jag alltid försöka skämta bort det. Så jäkla jobbigt. 
Ska lägga mig i sängen och kolla vpd nu, Lovisas fel alltihop. Lite tråkigt att jag inte har den blekaste aning om vilket avsnitt jag är på. Men det löser väl sig. Ska ta mig en liten nattamacka också. Vi hörs om några timmar när jag är fit for fight!  Köss
 
 

HEJ FULA TJEJ

Hej mina finisar, läget mer er? Själv är jag supertrött men ack så hungrig. Somnade på soffan innan till en film som vi såg igår "this means war" skitrolig film faktiskt. Innan det var jag och jobbade i lödde, blev lite klurigt att komma dit när bussen i Kävlinge gått sönder. Sen när jag väl fixat skjuts till Lödde ser jag bussen rulla förbi mig. Hur tossig blev inte jag? När min skjuts väl kom så var det en motorcykel, så ja. Idag har jag hunnit med ganska mycket ändå. + att jag tjänat lite cash till helgens bravader. Hur bra? Skitbra! Later alligator

Time after time

Sitter och tänker på världens finaste Moffe och lyssnar på den finaste låten som spelades på hans begravning, han spelade trumpet min fina morfar och det gjorde han på begravningen också. Det var så fint. Men du skulle inte ha gått bort, inte än. Och jag saknar dig. Och det gjorde ont att du inte var med på min födelsedag, det gör ont att veta att du inte kommer sitta på våra familjemiddagar eller några födelsedagar. Men i våra hjärtan finns du. Fina fina morfar! Hoppas du vilar i frid. 
 
 
Frida sov här inatt och nu har hon precis åkt hem. Mamma åkte till budapest, eller bukarest för några timmar sen. Home alone i sex dagar nu! Halleluja. Vill till gymmet men orkar inte, och nu är jag arg och irriterad för andra saker. Märks att jag behöver vara lite för mig själv nu några dagar. Samla krafter till helgen. Så får det bli. Puss

NEON

Nytt skitfräckt nagellack som var en del av Emmas present. Riktigt cool neonfärg!

SNEAKPEAK

Saker ifrån H&M, gina tricot och vero moda fick följa med hem igår.

TRIP TO MALMÖ

Hej godingar! Åkte till malmö igåreftermiddag, köpte mask till festen på lördag. Som ska bäras till klockan tolv, sen fick jag med mig en del kap hem också. Tänkte bara säga om ni har luriga föräldrar (som jag) så ska ni få erat studiebidrag denna månaden! Just so you know!  Efter massa, thaimat, macdonalds, shopping och allt däremellan så åkte jag hem och hade snackestund med Elin som varit på Peace & Love en vecka. Var ombytt och redo att sticka till gymmet när hon plötsligt berättar att hon gjort chokladmousse, hehe sen stack jag till hemmakväll med Frida och Jennifer och gosade ner mig i soffan med dem och Jasse! Mysiskväll. NU- börjar nyttigveckan! Puss

Svarar på två frågor

1.Vart har du köpt kjolen/klänningen som du har under koftan? Verkligen jätte snyggt!!
Kjolen som egentligen är en klänning/tunika är köpt i affären whoops fashion :) Tack så hjärtligt!
 
2. var är det du varit på intervju någonstans? alltså var ska du jobba om du får jobbet vill säga? :)
På ättekulla på burger king! :)
 

MALMÖ NÄSTA

 

DREAMCATCHER

En drömfångare som jag faktiskt länge velat ha men inte köpt fick jag i present i lördags av mina fina klassisar. Tänkte hänga den ovanför sängen men den hänger förtillfället i mitt fönster där den nog ska få stanna. För det blev supersnyggt! 

WHITE DRESS AND HUNKY DORY

Som ni säkert märkt så försöker jag ta igen lite bloggning. Såhär såg jag iallafall ut när tjejerna kom till mig i lördagskväll, sen när grabbarna började trilla in bytte jag om. Provade fylla i ögonbrynen också, har börjat tycka det är snyggt så ska försöka hitta en penna idag! Puss

30/6 fler bilder


TVÅ BILDER FRÅN IGÅR

På bilden ser du min nya fotlänk som jag fick av E i lördags och min efterlängtade gamla topshop tröja. 
Ligger just nu hemma i sängen, har städat undan lite och ätit frukost. Bestämde iallafall oss för att inte åka till Åhus, vi orkade helt enkelt inte. Nu ska jag snart till malmö med J för att köpa mask till festen på lördag och bara mysa. Puss

LÖRDAGS INNAN PARTY


Update

 
Vid halv sju blev jag människa igen, efter att ha sovit sovit och sovit. När mamma kom hem väckte hon inte ens mig. Tog allt hur bra som helst och sa att jag skött det snyggt. Säkert tack vare Frida, Jennifer och Lovisa som hjälpte mig att städa flitigt. Vid kvart i nio när fotbollen började åkte jag till Emelie, blev bjuden på god mat och sen kom Frida. Då stack vi till Helsingborg! Köpte Gotte och åkte tillbaka. Nu ligger vi hemma hos Emelie, märks att vi umgåtts för mycket på sistone alla vi. Haha! Kan varandra in och utantill. Nu ska vi typ sova! Ska till Åhus med Frida tidigt imorgon... Sola och bara ha det gött!! Puss 

FÖRSENAD FÖDELSEDAGS FIRANDE /BILDBOMB

HEJHEJ, godmorgon typ. Gick och la mig tjugo i sex imorse. Ska snart sova igen! Men ska såklart blogga för er först, igår var en helt AMAZING kväll! Hade så fruktansvärt kul. Som vanligt blev det alldeles för mycket folk och för mycket alkohol = massa städning och bakisdag. Men lätt värt det! Har varit nere och solat ett tag, men helt plötsligt kom det massa moln och lite regndroppar... Nu är det fint igen? Frågan är om jag orkar ta mig ner för att sola. Dom 30 minuterna innan idag gjorde mig ännu mera brun. Får så jäkla lätt ny färg! Men ja, EM-final idag Weho. Peace

RSS 2.0