FREDAG

Piggelindrink med H&H bra brudar det här!!! Snart ska vi bege oss ner i stan för att festa och dansa! Vi ses kanske

SPARKLE BITCH

Favoritkjolen är på. Hur trötta är ni på den nu? 

LOVE PINK

återställare i dem bästa kläderna som finns

CAPTURE HAPPY MOMENTS


YESTERDAY

En för bra torsdag helt enkelt.

Igår tog Bengan studenten vilket dem flesta i laget ville vara en del utav. Såååå roligt vi hade!! Eftersom Bengan bor ute på landet var det hon som fixade deras studentflak, galna som vi är var vi ju snabbt uppe på flaket efter lite alkohol och mat. Sen spårade det på kvällen alltså!!! Får tacka Sara och company för en riktigt bra kväll. Vi tog så himla fina bilder i solnedgången vid rapsfälten igår. Anyway, vid två inatt full och glad skulle jag på en lite cykelrunda. Somnade där och kom hem för ett tag sedan, kul att alla skulle till jobbet & skolan. Då känner man att sommaren är nära!


NU LEVER VI


THE FEELING IS INDESSCRIBABLE

Lyckorus
Fick ett oväntat Bra resultat på min engelska uppsats i nationella, klarade matte 2B idag.. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag känner ett stort jäkla lyckorus i kroppen.

Efter en go dag i skolan och lunch med favveanna är jag nu hemma och hjälper min somaliabror att göra sig fin inför balen imorgon. Bästa  bro

#21daystogo

Skrivit mitt sista matteprov idag (förmodligen) tvingade upp mig själv imorse och stack till skolan. Ångrar det inte en sekund då jag lärde mig hela tvåans matte idag typ.. Har även skickat in slutversionen på min uppsats! Jättemycket high five på mig


Throwbackthursday

Efter två penicillinpiller mår jag kanske 10 gånger bättre. Svullnaden har gått ner oerhört mycket och jag känner att jag kommer kunna sova gott ikväll. Har haft en otroligt mysig kväll tillsammans med j & m. Världens bästa människor!


TYPISKT

Visar sig att jag har halsfluss, 10 dagars pencilinkur sen är jag på fötterna helt igen! Nu gäller det att vila vila vila!!!


HELLO GIRLS

Det enda som går ner just nu är vatten, te, citron och piggelin. Har nog aldrig känt sån här smärta i min hals alltså, det gör så himla ont. Varje gång jag sväljer kämpar jag verkligen för att hålla inne tårarna. Har även sovit jättedåligt inatt och verkligen bara velat dö.. Klockan två idag ska jag till vårdcentralen och kolla upp detta!


BREAK THESE WALLS DOWN

Fyra fav låtar just nu. Går nog inte en dag utan att jag lyssnar på dem! Skitbra. Har förövrigt ätit middag med min fina familj nu ikväll, mysigggggt


BÄSTA GODISET


I FEEL PRETTY

Världens bästa kille kom nyss hit och gav mig massa energi och gjorde mig glad. Puss


COZY

Match mot glumslöv och introduktionskväll på sommarjobbet idag, blir ingenting med det. Jag orkar inte ens resa mig upp för att hämta ett glas vatten. Mår förjävligt, ursäkta min franska. Som tur är köpte mamma nyss den bästa medicinen någonsin, piggelin.


LIGHTERS UP

Imorse var min hals så tjock att jag knappt kunde prata. Huvudet snurrade och jag mådde verkligen skit! Gjorde allt för att kunna ta mig till skolan för att hämta min dator så att jag kan skriva klart ett påbörjat arbete, drack te, åt citron, drack vatten, gurglade saltlösning, köpte smärtstillande sugtabletter osv. Sitter nu påväg tillbaks hem, orkar verkligen inte göra någonting annan än att chilla..


LOVE YOU GUYS

Denna underbara kvällen spenderades tillsammans mer Anna och Gabriella. Mös till solnedgången och snackade om helgens planer då ännu en favorit blir 18. Nu ligger jag nergosad och dricker te, halsen mår ju inte helt hundra och det gör jätteont att svälja. Vad ska man göra, håller alla tummar och tår att jag är frisk till helgen. Gäller att vila nu helt enkelt! Godnatt


A PRINCESS DIARY

High on life just nu, även om jag var lite ledsen en skvätt när jag kom hemifrån skolan. This guy alltså..

Anyway, fick reda på mitt betyg i entreprenörskap idag vilket jag blev förvånad över. Blev jätteglad! Efter ett samtal över telefonen i mer än en timme och en liten mysig snackestund med Elin, ligger jag nu nergosad i soffan och kollar på en prinsessas dagbok. Haha VADFAN GÖR DU ALICE? Plugga kanske....


UNDER THE SUN WHERE WE BELONG


IT FEELS GOOD

Second  chances they don't ever matter, people never change once a whore,  you're nothing more, I'm sorry, that'll never change. Well there's a million other girls who do it just like you, looking as innocent as possible to get to who they want, and what they like, it's easy if you do it  right. Well I refuse, I refuse, I refuse!
I never meant to brag but I got him where I want him now. To steal it all away from you now.

I REFUSE TO LET YOU PLAY ME FOR A FOOL


i'm not a backup plan and definitely not a second choice


MORNINGTEXTS

Vaknade upp med halsen svullen som jag vet inte vad. Har haft på känn att jag skulle bli sjuk nu i några veckor, tråkigt bara att det brutit ut nu innan sommarlovet. Sitter iallafall och dricker te som mamma kom in med, ska snart åka till skolan. Hoppas ni får en bra dag!


BITCH PLEASE

Går och lägger mig med ett leende på läpparna. #happyrightnow. Var förresten ute och gick med favveanna innan, behövdes eftersom benen strejkade lite och för att vi bara träffats typ fem minuter denna helgen.

Säger godnatt med ett gosig bild sen i fredagsnatt


GREAT SUNDAY

En jobbig match i regn spelades idag mot ett motstånd som inte var speciellt bra. 4-0 blev resultatet och herregud vad lång tid det tog innan bollen hamnade i mål. Alldeles förlänge enligt mig, träffade ribba någon gång och sen var underlaget så himla dåligt. Anyway, 4-0 somsagt. Så nu somnar jag gott ikväll!!


ENGLAND 2012

Var bor din pappa? Min pappa bor i England, London :) Bilderna ovan är ifrån mitt senaste besök där. Känns verkligen som mitt andra hem när jag väl åker dit. Så himla mysigt!!

20.51

Körde en mallan i fredags
Helgen har överlag varit så himla mysig och bra. I fredags umgicks jag med goaste Malin, Sara och Ala. Blev en spontan kväll med för mycket alkohol och myyyycket skratt på stan. Avslutadesbra och mysigt sätt hos någon annan. I lördags när jag väl kom hem, sov jag hela dagen och på kvällen var jag med finaste Gabbsan. Trivs så bra med mitt hjääärta! Idag har jag ätit go frukost med mamsen, samt bara vilat och laddat upp inför match.

UNDRESSED

Jag vet att ni säkert hört denna lite överallt just nu. MEN jag lyssnade på den för första gången 2-3 dagar sen, och ja hans röst går som säkert på många andra rakt in i hjärtat. Finns två versioner utav den, men live-versionen är enligt mig mycket bättre. Har ni spotify kan ni lyssna HÄR och HÄR

THE MOST IMPORTANT PERSON IN THE WORLD

Solbränd, blond och go kom mamma hem igår ifrån Barcelona. Är så glad att hon är hemma igen! Idag är det morsdag och jag gjorde för någon timme sen en god frukost till mig och mamma. Love you


MY BABY

Tror jag gjorde Landskrona en stor tjänst att stanna inne efter min lilla visit på Ica kvantum. Var så himla trött att jag inte orkade cykla över en kant så jag trillade rakt ner I EN PÖL MED GEGGAMOJA... Det roliga var att jag hade shorts på mig.. Sen köpte jag fel saker i affären vilket jag märkte när jag kom hem. Anyway, sovit i några timmar så nu mår jag bättre! Längtar tills imorgon


IT WAS A GREAT FRIDAY

Igårkväll blev det pizzamys hos Ala tillsammans med Heier. Sen trillade Sara även in, och vi bara gick loss. Stack ner till stan sen och drack buckets. Goooaste brudarna!!!


LETS GO CRAZY CRAZY CRAZY

Kom nyss hem efter att ha gossat med två mopsar hela natten. Så hiiiimla trött idag! Vill bara ha en riktig mysig fotbollskväll idag, inte gå ut, inte göra någonting annat än att ta det lugnt. Kom nyss på att efter en vecka helt själv kommer mamma hem. Ifrån viva la espana.

Kvällen igår var väl helt spontan men sjukt bra. Tre helger på raken där jag bara haft det sjukt bra med mina vänner.


JUST NU


HATE TO FEEL INSECURE

Träffade Kalles mops på balen. Åh vad jag vill ha en lite mops, när jag flyttar hemifrån står det ju verkligen högst upp på listan. #puglove


PROM

Kall, solig och skön dag. Hade en lektion i skolan sen begav jag Gabriella och cesseman oss till heden för att kolla när campeon mötte procivitas. Det var svinkul! Åkte hem för att sedan bli upphämtad på stationen och vidare till örenas slott, där det idag är bal. Så roligt!! Vill också vara där idag..


MY NAME IS WHATEVER YOU CALL ME

Fuck school yeah. Oj vad cool jag lät där, idag är det frajdaj. Vilket menas att det är bara en vecka och cirka tre dagar kvar i skolan. Alltså jag kan inte förstå det själv faktiskt? Helt sjukt bra!! Anyway, ligger kvar i min säng då jag kom på att jag är ledig tills tolv ungefär. Fast har varit pigg sen klockan sex imorse för att det blir så ljust på mitt rum... Glad fredag alla fina


SOMETIMES IT'S HARD

Vilken teknologi vi ligger inne med nuförtiden. Det är väl bara till att buga och bocka då jag via FaceTime sett min pappas nya boende. Saknar honom något så fruktansvärt mycket. Blir faktiskt lite ledsen när jag tänker på hur långt det är mellan oss.


MONDAYS'

Denna eftermiddag och kväll har spenderats framför soffan och ute på fotbollsplanen.

Idag var det fruktansvärt roligt att träna och tisdags träningen känns just nu väldigt långt borta.

Har precis tagit en go dusch och tänkte sätta mig framför tvn och bara ta det hur lugnt somhelst. Underbar dag.


BRAID & TATTOO


SCHOOL

Nationella i matte hela dagen idag. Har precis ätit lunch efter att ha gjort dem två första delarna. Heeeeeelvete vad svårt, F(x) vadå? Förstår verkligen ingenting. Fast blev stolt över mig själv då jag svarade på mer än vad jag trodde jag skulle. High five på mig


DEDICATION

Used my brain, Went for a run in the rain it was pain felt insane


HUNTER


GREAT MEMORIES

Summer 2011, best summer ever. Slutade nian, hade världens bästa födelsedag, kollade Veronica Maggio, timbuktu live, festade hela sommaren, var kär. Minns inget dåligt ifrån den sommaren faktiskt.


UNTOUCHED

Har varit påväg att blogga minst tio gånger idag, men det har hänt lite saker som kommit ivägen. Åt frukost på Grand hotel med Anna imorse och sen skrev jag matteprov och hade därpå opponering. Slutade sedan och åt lunch samt somnade på soffan, när jag väl vaknade sprang jag en runda och gick sedan ut med Anna och kollade fotboll! Nu ligger jag nergosad i soffan, vilken bra dag


Some just know how to cheer a girl up


Blablabla

Glädjen försvann nog i samband med att solen försvann. Fyfan vad allt går dåligt just nu, det är bara 2 veckor kvar i skolan och jag har lust att bara strunta i allting. Orkar verkligen inte plugga mer, det går dåligt på fotbollsträningarna osv.

Gick tillochmed av fotbollsträningen idag för att jag var så jävla besviken och arg på mig själv. Jaja, godnatt


I VÄNTAN PÅ ANNABABY


2013-05-21


F*CK ALL THE BITCHES IN THE CLUB

Saknar min andra halva jättemycket <3

Idag är det lite mys och catchup med Anna och sedan fotbollsträning som står på schemat. Är så jävla glad idag


PHENOMENOM


CALIFORNA

Efter en powerwalk i lite mer än en timme tillsammans med goa Claudia, är jag nu hemkommen mer sötsugen än någonsin. Lite go mat ska göras och sen ska jag baka chokladbollar, dock lite nyttigare.
 
Borde egentligen starta skoldatorn och ta tag i opponeringen som tydligen ska vara klar tills på onsdag. Men finner verkligen ingen kraft till det.

THIS TIME BABY I'LL BE BULLETPROOF

Det var längesen jag var såhär taggad en måndag. Bokstavligt talat hoppade upp ur sängen halv sju imorse, vilken känsla alltså. Var i skolan trettio minuter för tidigt och bara tog det lugnt innan entreprenörskapen började, skrev klart en individuell rapport och sen återstod en lektion där vi lyssnade på en politiker vilket var jätteroligt även fast det är lite drygt att sitta still så länge! Är iallafall hemma nu och tänkte göra lite god lunch.


I DON'T WANT TO LOVE AGAIN

And yes I know what could've been, but I assumed if I let you in you'd come along and only hurt me again. But I can't change the past I can't look away. Just blame it on all the pain he gave. Because I know I tried, yes.


WE ARE UPP ALL NIGHT FOR GOOD FUN

Anna fyllde 18 vilket såklart skulle firas med alkohol, glatt humör och fina människor. Blev skitlyckat! När dem åt tårta (äter inte det) gick jag bort till lagkamraterna som kollade eurovisionsongcontest och festade lite. Träffade äntligen Sara och hade lite catch-up, vid två tiden begav några stycken sig hem till mig för lite eftermys, kimpa, Kalle och Alle kom också Jäkla smeknamn alltså. Sen kom även min finaste bestie hit... Sååååååbra kväll

https://cdn1.cdnme.se/2973020/6-3/pic_51990a6de087c3412db49ec8.jpg" class="image">


WENT FOR A WALK IN THE RAIN

Lågintensiv träning satt fint såhär på söndagskvällen, nu är vovvarna tillbaks i Malmö efter fyra dagar här. Själv ska jag ta en dusch och äta kycklingsallad!


GODMORGON

När det bara var jag och Gabriella kvar imorse och Kalleman hade stuckit hem och jag hade gått en runda med vovvarna i ösregn gjorde vi pannkakor. Åh vad gott det var med mat alltså. Bra kväll natt morgon. Osv.

Berättar mer när jag fått alla bilder sen igår


SPARKLE

Efter massa mys i solen begav jag mig hemåt och somnade, vaknade för några timmar sen och har sedan dess fixat mig. Kom nyss på att jag bara ätit frukost och glass så tänkte äta lite kyckling nu, är det bara jag som aldrig blir hungrig när det är så varmt ute? Tycker bara om att dricka en massa kolsyrat vatten då.
 
Ikväll firar vi att en av mina pinglor blir 18!  Puss

I LOVE THIS

Solar med mamsen, myser med vovvarna och badar i vattenspridaren. Nu lever jag. Love this


YOU DON'T EVER HAVE TO HIDE

Hade en riktigt mysig eftermiddag och kväll igår, bytte om till jeansshorts och somriga kläder, mötte upp Thimo i stan eftersom han ska flytta. Ville ha en hejdå kram, men det slutade med att vi gick en runda och hamnade sedan hemma hos Joakim med några grabbar. Stannade där tills klockan två och sedan gick jag och Thimo hemåt.

Nu ska jag snart äta en bamsefrukost med mamsen. Idag åker mamma till Barcelona i en vecka!! Wääh avis.


DENNA MORGONEN

With a smile on my face


WALKING BARELEGS LIKE NOTHING

Har precis gått en morgonpromis i flippflopp och shorts med vovvarna (läs flippflopp och shorts???!!!!) det är redan jättevarmt och snart ska jag bege mig mot skolan för två lektioner! Längtar så mycket efter helg.

Var ute och gick en låååång promenad igår, mötte även upp Gabriella och sedan Anna för en mysig liten snackerunda. Love my girls


SEAFOOD


DOGLOVE

Svar: det är två stycken Jack russels!! Visst är dem jättesöta!!! Helt pigga och underbara hundar!

Efter en go mysig morgon med vovvarna mamma och Anna begav jag mig till skolan vid två för att ha np i matte! Eftersom det var den muntliga delen tog det tjugo minuter, kändes knappt lönt men skönt att ha det gjort! Nu sitter jag och kollar fotbollsträning med vovvarna och ska snart bege mig emot borstahusen för att äta räkor, idag, igen! Puss


THURSDAY

Mamma väckte mig imorse och berättade att Anna kom med dem två fina vovvarna som jag ska passa tills söndag. Dem är så himla gosiga söta mjuka och fina! Isa och sessan


SPINNING & POWERWALK

Såhär bra mådde jag efter ett spinningpass och en pw med finaste Hanna! Glad svettig och lycklig. Har inte varit så flitig på att träna, så har glömt bort hur roligt det faktiskt är. Imorgon börjar jag kvart i två. Hur skönt? Puss


LOVE AGAIN

I have to let my guard lay down, why didn't anybody tell me that. I keep my expectations high because I believe that soon one day you will be mine. It feels like I'm inlove again, and I know you feel it to.


15 MAJ


COUNTDOWN


MY EVENING

Efter skolan sov jag kanske fyra-fem timmar, var så otroligt sliten och trött att jag inte ens orkade träna fotboll (skulle egentligen plugga men somnade). Har iallafall skrivit klart min akademiska uppsats på nio sidor. Så himla skönt! Så när jag vaknade var jag jättesugen på att gå en lång runda vilket jag gjorde tillsammans med Anna. Vi gick 24 kilometer, i stan, nere vid havet, sandvången. Ja lite överallt! Jättemysigt väder!


WE ARE UP ALL NIGHT TO GET LUCKY

Chillar efter np i Engelska. På tal om nationella så är det ju så fruktanvärt tråkigt.. Höll tillochmed på att somna när vi hade listening övningen. Nu har jag två lektioner kvar sen ska jag hem och sova, är så himla trött idag alltså. But what to do! Får tänka på att det bara är några veckor kvar tills den bästa tiden på året, vet att jag tjatar men lääängtar så otroligt mycket!

I WILL BECOME WHAT I DESERVE


SHOWING KESHA LOVE

Befinner mig förtillfället i borstahusen Sara kom hit på lite catch-up innan efter fem helgalna dagar i Prag. Verkar som om vi båda haft det lite galet på vårt minilov fast på olika håll.. Skönt att få prata med min andra halva iallafall. Världens beste Sara! Efter det stack jag ut och sprang 5 km och körde styrka nere i Lill-Olas. Fyfan vad skönt och springa här! Nu har jag precis ätit lite italienskt, spaghetti, köttfärssås och lite bruschetta på manges vis.


YOU OPENED MY EYES NOW I SEE

Ställde mig nyss på vågen, vilket jag inte gjort på 2 veckor för vår våg hemma är sönder. Har gått ner 3,4 kg! Sjukaste jag varit med om faktiskt, under dessa två veckorna har jag alltså bara ätit godis två gånger, jag brukar vanligtvis käka lite godis då och då och jag är en sådan människa som inte kan sluta när jag väl äter onyttigt. En liden tjockis med andra ord, men blev typ överlycklig nyss haha men jag är en riktig jojo-människa vilket jag vill sluta vara. SJUKT JU. Dessutom rör jag på mig tio gånger mer så fort det blir varmare, går och cyklar istället för att be mamma köra eller ta bussen. Älskar ju att vara ute när det är skönt väder!! Nu ska det pluggas

DANCING IN MY HEAD

Songs that makes me happy
 

HERE'S TO NEVER GROWING UP

We will never look back at the faded silhouettes

Det är väl klart att när jag bestämmer mig för att inte hoppa över första lektionen så är den inställd.. Karma antar jag. Nu sitter jag iallafall här och pluggar entreprenörskap och önskar att det vore fredag. Längtar

WEDNESDAYS'

Simply. Är verkligen glad för mina trash boots, helt klart värt den summan pengar jag var tvungen att lägga. Nu väntar en skoldag framför mig, och jag ska göra allt för att inte stressa i onödan eller tänka för mycket på allt skolarbete.. Godmorgon sweeties

DAYS OF PURE HAPPINESS

What to say, här ser ni fem otroligt bra dagar i form av bild. 24 dagar kvar i skolan, 24 DAGAR! Sen är det 39 dagar kvar tills min födelsedag, 18 år. Så mycket roliga saker jag har framför mig nu. På tal om något annat har jag bara diskussionen kvar på min uppsats. Sen är jag så gott som klar! Goodnighty birds

WAAAZZUP

Just nu är jag otroligt trött. Men för mitt eget bästa ska jag sätta mig ner och plugga sjukt mycket nu! Ska bli klar... Ska inte låta lite ledighet komma ivägen för mitt skolarbete. Måste bara säga att det har varit fem skitroliga och bra dagar, har träffat massa fina själar, skrattat, festat och tränat! Just nu känns det som att mitt sommarlov kommer bli så himla bra. Haudi


FEEL THIS MOMENT

Efter lite jobb och indisk mat med m&m mötte jag upp Anna och Gabbsan för lite filmmys hos Karl med hans grabbar.
Stack sedan till stan för att heja på några vänner. Slutade med att jag blev bjuden på lite för mycket alkohol. Full och glad stack jag tillbaka till Karl där gänget fortfarande hängde, kollade skräckfilm och somnade där när det var ljust ute.

Imorse blev jag bjuden på gofrulle och nu kollar jag fotboll!


Feels like sunday

Igår fick jag ett litet uppdrag. Så imorse gick jag upp klockan tio (förstår inte ens det själv) för att tjäna pengar.

Grillat, nyklipptgräs och målarfärg har fyllt mina sinnen denna mysiga lördag förmiddag.


LAST NIGHT

Efter jag hade sprungit och powerwalkat igår begav jag och några vänner oss bort till västra fäladen för att myskröka med några grabbar. Blev en rolig och spontan kväll som slutade med att jag som ensam tjej stannade kvar när brudarna stack hemåt med sex jävligt roliga grabbar. Somnade gott klockan fem imorse. What to do, fritte is King.


DO YOU THINK ABOUT ME WHEN THE CROWD IS GONE

Jeansjacket by replay
Fastnade som tur är i plugget några timmar, känns skönt att jag snart är klar med den förbaskade uppsatsen. Nu ska jag ut och springa en liten runda, måste rensa tankarna efter denna otroligt jobbiga eftermiddagen.


HAPPY MINDS SOULS AND PEOPLE

Wednesday night @ my place
Fina själar och mycket skratt i onsdags. Otroligt glad för dessa vännerna! Nu tänkte jag alldeles strax ge mig ut på en hederlig powerwalk. Hoppas jag orkar gå en mil för känner verkligen att det är dags att göra sig av med två dagar utav onyttigheter. Hoppas ni njuter utav ledigheten. Själv kunde jag inte må mycket bättre

MISS YOU MY GOOD FRIEND

A good friend isn't someone who stops you from making mistakes. A good friend is someone who stands beside you when you've made one.

Trött på människor som låter sitt dåliga självförtroende gå ut över andra, bara för att man är rädd för att förlora någon.


I WANT YOU TO TAKE OVER CONTROL

Hejhej! Vad ska jag säga. Jag är på riktigt bra humör idag. Ingenting kan rubba mig, när tacosen jag åt för ett tag sen smält ska jag försöka plugga lite och springa en runda! Just nu - kollar jag 90210. Ikväll ska jag ta upp tittandet av prison break igen, eller försöka iallafall. Haudi


THAT SHIT IS CRAZY

Vilken bra dag. När tjejerna hade stuckit somnade jag och sov kanske till klockan fem ungefär. Har bara myst hela dagen, tills klockan åtta för då begav jag mig ut för att prata ut med en person jag inte haft någon kontakt med på 7-8 månader. Det är faktiskt något som tyngt mig och efter det samtalet med dem två kändes det otroligt skönt i själen.

Träffade iallafall på först Frida och Robin, sen Anna och Elin. Sen gick vi en runda med Gabriella och Robin (oj vad många Robin) haha. Nu har vi precis ätit gott här hemma och kollar på film! Godnatt


9 maj 2013

Har nyss ätit stor god bullfrukost med brudsen. Nu ska dem bege sig hemåt och jag ska kolla serier och mysa! Gud vad skönt att vara ledig idag, är trött i kroppen och känner inte för att lyfta ett finger idag!


LAST NAJT

Mysig kväll/natt med girlsen. Tacomys här hemma sen gick vi ut en runda eftersom det var studentfest här i Landskrona var det ganska mycket folk ute! Anywayz vid ett tiden stack vi hem igen och då kom Hampus, Elias och Jesper. Kollade lite skräckfilm, bakade och bara mös sen somnade jag vid vid fyra-tiden!


WE ARE THE CRAZY PEOPLE

Fredag känns det som men så är det egentligen bara onsdag. Idag kommer goa fem brudar hit för filmkväll, taconight och sleepover. Nu vilar fem dagars ledighet framför fötterna och ingen är nog mer nöjd än mig. Detta kom så lägligt.


I LOVE IT

Hej! Huvudet bara värker av all stress som just nu pågår i min kropp. What to do! Om 43 dagar fyller jag 18 år, och snart är det sommarlov. Så jag orkar inte klaga mer' har skrivit nationella idag och nu är jag på väg till Malmö för att träffa min tweenie och möta mamsen.


MYCKET GULT NU

Tränade med huvudvärk och lite feber idag. Ingen bra träning alltså, men så är det väl ibland. Anyway, kom hem till otroligt god mat! Är inte uppväxt med husmanskost så älskar när mamma lagar lite mat åt det hållet. Nu ligger jag i sängen ska sova, tänker på att vi har nationella imorgon i tyska steg 1. Kommer gå rent ut sagt åt helvete! Studiemotivationen lutar också åt det hållet, varför kan jag inte bara kämpa det sista nu? Haha godnatt


May. 07, 2013

20+ grader, herregud vilket skönt väder det är. Två lektioner idag och ändå är jag tröttare än livet själv! Längtar tills ikväll när det är fotbollsträning.


HAPPY DAYS ARE HERE

Barbent sol och ännu en skoldag har jag framför mig. Är just nu på väg till skolan, fann ett fint hjärta på bussen så har fint sällskap. Ha en riktigt bra dag i solen sötisar


#stress #plugg #yolo


SO HAPPY RIGHT KNOW

Best things in life:
spending time with my mother//the feeling after winning a football game//the first wave off summer and you get to change all the big sweaters to thin dresses in different shades of white//butterflies in your stomach//feeling of being really really happy//first day of summer holiday


HAPPY SOULS

Lite blandade bilder som jag hittade på lowi.blogg.se sen i fredags. Tänkte först inte sticka till den lokslfesten ifrån början eftersom girlsen jag hade planerat att åka med inte var partysugna, så förväntade jag mig inte speciellt mycket. Men att träffa så saknade själar gjorde väl kvällen lyckad. Inga sura miner, fan vad jag saknar Svalöv.. Hur man nu kan göra det


WIN WIN

Efter en go skoldag där jag fick ganska mycket gjort så åkte jag hem och laddade om för match mot västra Karup. Alltid så himla roligt att spela med b-laget! Så mycket glädje och sen vinner vi hela tiden. Blev iallafall 4-0 och det gick bra för mig idag spelade ungefär 80 minuter! Nu lagar mamsen mat till mig. Bra start på denna veckan!

Två blonda favoriter. Lav jo


GAMEDAY


GREAT//SUNDAY

Vilket otroligt mysigt avslut på en fantastisk helg. Gick några gator bort till Alas' föräldrars hus med Malin för att grilla med lite goa människor. När solen sakta men säkert började gå ner satte vi oss inomhus.

Efter någon timme begav vi oss längre ner mot stan och kollade baksmällan och åt poppe. Kom hem inatt och idag är jag väldigt trött. Ångesten om att skolan slutar om mindre än 4 veckor börjar smyga sig på. To much to do


10 FROM INSTA


IT STARTED WHEN WE WERE YOUNGER

Ligger på en solstol och glassar i solskenet efter en underbar frukost. Här ska jag ligga tills jag blir sugen på glass för då ska jag cykla ner till stan och äta sorbetglass som den nya glasskiosken bredvid 261 har att erbjuda. Yummie


YESTERDAYS'

På efterfesten kom jag på att jag hade med min kamera, resten av kvällen låg den glömd i väskan. Lite tråkigt men det brukar ändå inte bli bra bilder på en lokalfest. Vilken lycka igårkväll, att få komma tillbaks till den lilla byn jag spenderade ungefär 9-10 år av min uppväxt.


YELLOW FROM ZARA

Fick återigen en fråga vart min gula topp är köpt, och den är köpt på Z A R A.
Jag kunde inte låta bli att ha den på mig igår också. Den är så himla skön och jag vill ha den i alla färger som finns! Igår matchade jag den tillsammans med mitt bruna liebeskind skärp, ett par vita tighta byxor ifrån h&m och massa armband som jag inte har den blekaste aning vart dem tagit vägen.
 

SUMMERBREEZE

Invigde klänningen ovan i det fina vädret idag. Påtal om det fina vädret har jag inte tagit del av speciellt mycket sol idag. Var ute och cyklade en runda innan men cyklade hem lika snabbt igen. Har inte varit på humör för någonting annat än att bara vara hemma och ta'et lugnt, och det lär fortsätta i denna riktningen för jag är verkligen riktigt trött och ledsen idag. Hadui

FRIDAY

Tröööööött. Just nu mår jag ganska dåligt. Att fortfarande ligga kvar i sängen är fint som tusan! Igårkväll pre-festade jag med grabbarna. Sen spårade kvällen totalt! Fick iallafall träffat massa folk ifrån högstadietiden vilket jag är otroligt tacksam för.

Plus i kanten på att jag fick träffa två av dem finaste hjärtan jag känner. Guuuud! Kvällen slutade med slagsmål, blod, efterfest och tårar. När mamma hämtade mig vid tre-tiden och jag hade varva ner kom tårarna, jag kan börja gråta ganska lätt men detta var något annat. Jag har ont i mitt hjärta på riktigt, jag har "förlorat" två av dem viktigaste personerna i mitt liv. Och fan, vad ont det gör.


#SUN

Hej! Har ju helt och hållet glömt bort er idag. Men jag har varit i skolan, och varit på arbetsintervju. Gick hur bra somhelst!

Sen mötte jag upp mallan för att fika och äta glass! Nu sitter jag påväg till Svalöv. Ska ÄNTLIGEN träffa lite saknade bönder. Åh vad roligt det ska bli ikväll! ❤


ALLA FINA IFRÅN VALBORG


SPARKELING

En av favoriterna är paljettkjolar, trivs som fisken i vattnet med dem. Så i denna outfiten begav jag mig ut natten till första maj. Kallt men så värt det!

Satte mig och åt sorbetglass med några goa ifrån laget innan fotbollsträning i strålande solsken. Mysig dag! Nu säger jag godnatt


GYM MED BESTIE

Mysig solig dag. Mådde skit i skolan, men bestämde mig för att gymma efteråt ändå. Körde mage och nu är jag hemma, ska snart möta upp lite fotbollsbrudar för glass i solen innan vi tränar! Har gått runt och trott att det är måndag idag. Thank god it's Thursday!


IF YOU LOVE SOMEONE SET THEM FREE

It's been years now. But I still can't stop that feeling that appears when you look at me


WHAT IS THE CHANCE

Hej!

Vilket underbart väder, går runt utan jacka och converse och bara myser. Mötte upp Anna för ett tag sedan och åt en god lunch på basilika. Sedan hämtade Möller upp mig för vi hade match idag! Vinst med 3-1. Fint ju!


VALBORG 2013

Vid halv nio tog jag tåget till Lund, mötte upp the earlybirds Petra och Frida. Hittade en go plats i mitten av Stadsparken och inväntade Amanda, Rebecca, Li och Gustav.

Hängde i Stadsparken några timmar och hade en riktigt kul dag. Vid fem-tiden begav jag mig hemåt, åt duschade. Sen vidare till Lund och bjärred. Firade Valborg i ett av dem finaste husen någonsin. Låg precis vid havet och ja, det var obeskrivligt fint. Ett stort jävla mansion. Ibland har man det bra. Avslutade denna dagen på bästa sätt, med mat och göteborgare.

Fin Valborg med goa tjejer iallafall!


RSS 2.0