FLOORFILLER

Är med goaste tjejerna och förbereder inför kvällen, ska ha en liten liten försenad födelsedagsmiddag och sen kommer lite killar hit. Har ätit en fet familjepizza med girlsen och nu ska jag duscha och fixa mig medans dom fixar inför middagen! Fina vänner jag har. Igårkväll stack jag ju till Fridis, har ont i magen så mycket vi skrattade. Haha, hade sjukt kul genom häcken med hennes grannar! Men vi hörs senare, fullt upp idag ju ;)

THEY GIVE ME HUGS AND LOTS OF KISSES


IDAG

Idag har varit en "jobbig" dag. Vaknade av att Emelie sa hejdå vid åtta imorse, då skulle hon till jobbet. Då gick jag in och la mig i Fridas säng (ångrade att jag inte gick in med dem igårnatt, sjukt ont i ryggen idag) Sen vid tio väckte jag Frida för att hon skulle dansa och sen vid elva kom hon hem och då somnade vi om och vaknade vid halv två, gjorde massa go, onyttig mat och sen kollade jag på Frida när hon badade! Sen kom mamma och hämtade mig runt fem och då åkte vi och handlade mat till imorgon. Imorgon kommer bli en skitkul kväll!!! Har nyss käkat räkor och kräftor och massa gott till det! Next- till Frida för en liten update ;)

IGÅRKVÄLL MED MINA FAVORITER

Åkte en sväng till Helsingborg där jag fick se töserna äta Mcdonalds. Ibland lönar det sig att inte ha pengar! Hehe, sen väntade vi på bussen. Har så jäkla kul med dessa tjejerna alltså! När vi kom hem tände vi ljus och sen hade jag jättemycket energi & det hade Frida också, så vi började dansa och sjunga för Emelie. Till massa gamla goda låtar! Så fruktansvärt roligt. Sen somnade vi gott! 

CHILLAR MED LIVET

Måste be om ursäkt för den usla updaten, eller Blogg.se borde be om ursäkt. Appen fungerar ju fortfarande inte? Igår var jag ju i Malmö hela morgonen, träffade Lovisa, åt frukost, pratade, åkte till Lund, köpte glass och sen åkte jag hem, bytte om och åkte till Helsingborg. Gick på arbetsintervju som gick jättebra, hoppas på att få sommarjobb men om inte det hoppas jag på helgjobb sen när skolan börjar! Efter detta somnade jag hemma efter en ganska tuff dag, gick sedan till gymmet och gymmade en timme, (sjuk träningsvärk) På kvällen åkte jag till Frida där Emelie också var. HELKUL SPONTAN KVÄLL! 
 

HERE I AM

Godmorgon! Igårkväll kom Jasse till mig, snackade lite skit och skrattade tills jag fick kramp i magen. När Jasse gått hem kom Emelie och Frida en sväng, mina goa tjejer. Tusan vad jag trivs bra med dem! Har saknat Emelie också.. Nåt så oerhört mycket! Nu ska jag till Malmö, lämna mitt CV på några ställen och sen ska jag vidare till Helsingborg på jobbintervju! Hoppas ni håller tummarna för mig nu. Är ju lite nervös! Puss
 
 

GET ME A FUCKING JOB

YOU DON'T GET WHAT YOU WISH FOR YOU GET WHAT YOU WORK FOR.

BEST

En av favoriterna har saknats i gänget men nu är hon äntligen på plats. Hoppas vi ses ikväll. Om bara du kunde svarat i telefon skulle livet blivit så mycket lättare.. Haha, ring mig när du ser detta!! Love
 
(sjukaste att du ringer medans jag skriver detta... haha, jaja ska duscha nu sen kommer antagligen Frida och Emelie hit, wiie. Semifinal idag också juuu)

2 timmar på gymmet

Sjukt bra träningspass idag, blev så sjukt trött och svettig men nu har jag helt plötsligt ny energi? Sjukt. Ska iallafall städa rummet nu, äta mat och såklart duscha! Hoppas ni haft en kickass tisdag, onsdag? Ingen koll på dagarna längre faktiskt. Haha! Kött och blåbär

SNORIGA ARMAR OCH EN RANDIG KIND

 
 
 
 
 
Godmorgon eller ja godeftermiddag är möjligtvis mer passande, har precis ätit massa frukt, mackor och lite morotskaka. Är helt klart redo för ett fett pass på gymmet efter att inte har varit där på hurlänge somhelst. Ska kötta hela kroppen och köra massa goa övningar. SKA BLI SÅ KUL! Igår var jag med massa goa töser och bara mös, trivs så bra med dem! Vi hörs väl när vi hörs. KRAM
 
 
Snurra flaskan jag har aldrig sanning eller konsekvens vad vill du veta om mig? fråga bara jag berättar vad som helst. Det var 17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så.


SNURRA FLASKAN JAG HAR ALDRIG

lina Om: LOOK YESTERDAY
fina ben! hur gör du när du tränar dom?
Svar: Haha, alltså jag vet inte riktigt. Jag tränar ju fotboll fast har ju inte riktigt fått "fotbollsbenen" eller mina lår har ju ganska mycket muskler medan vaderna är ganska så smala. Men jag har nog inget riktigt bra svar på det, men jag skulle tro att jag kör lite benmaskiner på gymmet osv. Och fotbollen då! Sen är dom långa och bruna som får dem att se lite snyggare ut (tror jag) haha. Men har nog aldrig riktigt förstått varför folk hänger upp sig på mina ben... Haha men tack ska du ha! :D

ALWAYS DRESS LIKE YOU'RE GOING TO MEET YOU WORST ENEMY

Rubriken ^ ganska komiskt medtanke på att jag hade rubriken i tankarna medans jag klädde på mig imorse. Tänkte först bara ta på mig jeans och en hoodtröja, men sen kände jag. Nej! Och vad händer? Träffar en ko på stan. Jag är nog lite synsk ändå! Ikväll ska jag träffa några av favoriterna men först lite jobb! Ciaociao

MYSIG EFTERMIDDAG

Har spenderat min eftermiddag i stan med denna godingen, först massa thaibuffé som sedan övergick till en lång fika på espresso house, har iallafall fått pratat jättemycket och det känns skitkul! Nu ska vi båda bege oss till jobb! CIAO

MY BREAKFAST

Vaknade 06.20 idag medtanke på att jag somnade vid nio på soffan igår så är det väl inte så jättekonstigt. Vid sju gick jag upp och gjorde en supergod frukost och sen somnade jag om och vaknade vid 11. Har även kollat 6 eller 7 avsnitt Vampire Diaries idag. Snacka om att det programmet är beroendeframkallande, sick. 
 

NEW IN

 
Ett par helt perfekta denim Levi'scurve ID - har dessutom gått ner en strl i jeans. För jag testade dessa jeansen för ett tag sen. Fattar inte hur egentligen?  

+

Btw, minneskortet till kameran är förstört (joshuas fel) = för det mesta instagram bilder på bloggen. Ingenting vill funka för mig denna månaden verkar det som. Inget sommarjobb, no cash, osv osv. Blir ju lite ledsen faktiskt, men om mitt horoskop stämmer så står det faktiskt att Juli kommer bli en toppen månad. Håller tummarna för det bästa, need some luck! Annars då? Saknar en av mina bästa vänner som är i Båstad och jobbar, kan inte Båstad bara vara närmre så vi slipper sms:a & prata i telefon hela tiden? Och kan inte Sara komma hem ifrån Turkiet nu så jag kan få höra alla smaskiga detaljer... Och kan inte vädret bara bli bättre? Vill utomlands.nu.

OVERTHINKING

 
 
Har legat i sängkoma hela dagen, nej det är ju faktiskt inte sant. Har ju cyklat gatan ner och handlat bullar och kollat om någon snäll filur satt in pengar på mitt konto. Svar nej. Vad trodde jag liksom? Haha. Har iallafall kollat Ellen's show, kollat Gordon Ramsey etc. Har även läst klart SOLO tidningen, asbra förövrigt.

För några dagar sen låg jag och mina tjejer och pratade om olika sorters killar, för mig finns det två olika sorters killar den "feminina killen" och den "killiga killen" den feminina killen är lite mer som om, djupa sms, förstående och blabla. Ingenting för mig, haha. Orkar inte killar som är överkänsliga och sånt som vi tjejer kan vara. Den killiga killen är mer min typ, lite kylig, lite svår, lite oförstående osv. Läste även att killar inte alltid förstår våra sms, därav får vi svar som vi inte förstår, (eller vi förstår dem, vi förstår bara inte varför vi fick det svaret). Kul sånt här, nu ska jag koll VPD. Nya bästa serien!

FRÅN ARKIVET

Hejhej! Stör mig otroligt mycket på att blogg-appen inte fungerar, vet att det har att göra med det nya systemet. Men det suger ändå. Ikväll har jag kollat EM-kvartsfinal nr 4. England förlorade på straffar vilket jag blev sur över, fast Italien var värd vinsten... Ibland suger det! Jag ska iallafall sova nu och bjuda på bilder när vi besökte England senast. MISS YOU ALL! Men vi ses nog snart igen. 
 

IDAG


KAN SOMMAREN KOMMA

 
Bad update, men stack till Frida där Jennifer var igårkväll. Käkade chips, dippa och choklad och när Robin kom sattes även fotbollen på. Blev en mysig kväll och det slutade med att jag somnade på Fridas soffa. Idag tog jag mig till Helsingborg och mötte upp Lovisa, inte det bästa vädret men det var mysigt att få träffa min bästis. Handlade ett par nya jeans, åt wok kitchen och sen åkte vi tillbaks till knutpunkten och sattes oss och fikade. Nu är jag hemma och ska snart äta middag med familjen + Viktor, vet att Frida är hemma själv och tänker nog åka dit om ett tag om det kan sluta regna.. PUSS

Rubrik saknas

3 bilder sen imorse (när jag var så fruktansvärt pigg, haha) och en bild sen dagen innan midsommar när Frida och Emelie bjöd hem mig på tacomys. Har känt mig så otroligt uppskattad av mina fina vänner den senaste veckan. All my love to you!

MIDSOMMAR 2012

 
Somsagt så var midsommar igår hur trevligt, mysigt och roligt somhelst. Åt först frukost med familjen och sen vid halv fyra tiden åkte jag och Jasmine till Rasmus där vi skulle äta mat och fira midsommar, efter massa mat och lite snaps och god dricka bestämde jag mig för att ta tag i lekarna, blev irländsk julafton och därpå kubb. Sen blev det ölspel och prinsesstårta. Vid tolv-tiden begav vi oss till Bjärred och sen vid ett till Landskrona, somnade vid fyra tiden imorse och sen har jag bara tagit det lugnt idag. Hur bra somhelst! Hoppas att er midsommar blev lyckad! 

She's alive

Midsommar va crazy, sjukt rolig kväll! Berättar mer senare, är förtillfället inte på det piggaste humöret. Stay tuned med andra ord så bjuder jag på en go låt sålänge. Taggad till nästa helg, och helgen därpå. CRAZY LIFE!
 

GLAD MIDSOMMAR ALLA FINA

Hittade en klänning i garderoben som jag använt en gång (tror jag) Passade perfekt till nya kavajen!
 
 Armen i vinkel, blicken i skyn.
Så var det menat, whisky och renat,
Vårt mål, alkohol SKÅL

LOOK YESTERDAY


NEW IN

New in- Liebeskind skärp & en prickig sjal
Ska till Hässleholm nu, men först en sväng inom Väla för att hitta en midsommarklänning och ett par jeans. Bloggappen fungerar ju dåligt så får se hur det blir med uppisen.. CIAO

ANSWER

Helena
Var ska du vara på midsommar och vad ska du göra? :)

Svar: Ska äta frukost/lunch med min bror och min mamma, sen ska jag iväg på eget med mina vänner. Lutar åt att vara i Landskrona just nu. Men det är midsommar, vadsomhelst kan hända! :)
 
& Tack till den personen som kommenterade om hur man lägger in ny header, dock fick jag inte till det utan istället för att bli normalt kom där upp en massa koder. Vad gör jag för fel egentligen?

Och är det någon som vet vad det är för fel på blogg.se appen? Det blir ju så dålig uppis när den inte funkar! Tacksam för svar.
 

B-DAY

 
Godmorgon! Igår när vi satt och åt, så var Emelie försenad till maten (som vanligt, hehe) men sen när hon kom hade hon med sig Frida och Jennifer också, hur chockad blev inte jag? Fick ögonbindel och musik i öronen, en jävla tur må jag säga, blev snurrad hit och blev snurrad dit. Men kul var det! När dem väl tog av bindeln och musiken så hade dem dukat upp fint med mat och gjort tårta som det stod Alice på, alltså jag fattar inte själv att jag fått dem finaste vännerna! Blev så otroligt glad och detta gjorde verkligen hela min dag. Var hemma runt två-tiden efter en hel del snack om midsommar och planer, osv. PUSS PÅ ER!

:)

Är hemma efter en jättebra födelsedag. Mina vänner, ja jag vet inte vad jag ska säga. VÄRLDENS FINASTE! Var lite nere ett tag, men sen när mina kusiner, min moster och min bästa kompis anlände blev jag genast glad. Somsagt, världens finaste familj och vänner. Förstår inte hur man kan ha så bra vänner som jag har. Går och lägger mig som en lycklig 17-åring! ♥ 

-

You didn't write happy birthday on facebook, and now you're going to die. 

IT'S MY BIRTHDAY I GET HIGH IF I WANT TO CAN'T DENY THAT I WANT YOU BUT I LIE IF I HAVE TO

HEJ ALLA FINA! Tro det eller ej men jag har sovit i någon timme för jag var så otroligt trött och vill ju inte vara otrevlig mot gästerna som kommer ikväll. Imorse stod Joshua och Mamma och grattade mig, tänt ljus, fått jordgubbar och två paket. Hade ju inte önskat mig något men fick iallafall en sjukt fin sjal och ett nytt bälte. Imorgon ska jag köpa ett par nya jeans! Blir toppen bra. Åkte iallafall till Helsingborg med mamsen imorse, åt frukost hemma och nu har jag precis vaknat. SÅ FINA NI ÄR BÅDE PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM OCH TELEFON. Blir så glad!!! Ska printa lite saker sen så ni får se hur fina människor jag har runtomkring mig. Nu ska jag fortsätta fira min dag. Puss

GONNA MISS YOU GOOD FRIEND

Jag lyckas alltid komma mina vänner så närma på såpass kort tid. Och idag åker en av mina närmsta vänner till Alanya. Hoppas ju såklart att du får en riktigt bra resa trots att jag kommer få gymma ensam i en veckas tid och även att du åker just på min födelsedag. Låt denna veckan gå fort så vi kan ses igen! Puss

YESTERDAY AND TODAY IN PICTURES

Nu har klockan blivit över tolv och jag fyller 17år idag. Ja vid 12-slaget gick telefonen varm, det gör den faktiskt fortfarande. Mina bästa vänner har skrivit så fina sms och min pappa som bor i England har ringt och vi har pratat. Blir så lycklig när han pratar med min mamma, men på ett sätt ledsen. Dom två har upplevt så mycket tillsammans och det märks verkligen på sättet dem pratar, jag blev lite tårögd när jag hörde "tänk för 17 år sen födde vi Alice". Försöker tänka på vad jag lärt mig under dessa 17 åren, inte speciellt mycket. Har nästan hela livet framför mig. Klart jag lärt mig någonting men ändå, längtar till att verkligen få komma ut i vuxenvärlden! Imorgon ska jag mysa med familjen och mina vänner. Festandet får jag nog helt enkelt spara till midsommarafton. All in då! GODNATT PÅ ER

ME TODAY


Hejhej! Godmorgon osv. Direkt när jag vaknade så stack jag till gymmet, åt ingenting vilket gav dåligt resultat... Var där i knappt en timme, suck. Nu ska jag käka lunch och sen ska jag jobba, woho! CASH. PUSS

A little bit more happy

Har äntligen fixat min mail, det är inte förrän nu jag har kunnat få tillbaks den. Har även bytat lösenord både på bloggen och min facebook. Nu blev jag genast på bra humör! GODNATT

A little bit more happy

Har äntligen fixat min mail, det är inte förrän nu jag har kunnat få tillbaks den. Har även bytat lösenord både på bloggen och min facebook. Nu blev jag genast på bra humör! GODNATT

Clearly falling inlove with you

Jag i Söndags.

Sjukt att detta händer igen. Jag förstår inte på mig själv ibland alltså, men spännande och roligt är det iallafall. En viss person tipsade mig om en film för några timmar sen. Limitless heter den, en sjukt jäkla bra film. Satt fastklistrad vid tv:n hela tiden för den vart så himla spännande. Nu ligger jag nerbäddad i sängen redo för att sova, gym & jobb står på schemat imorgon! Sounds very good.

HAIR


killen : bli inte glad när många killar springer efter er, det gör vi med en fotboll med, och sen sparkar vi bort den.
tjejen: då borde ni inte heller bli så glada när vi säger vi är kära i er, det är vi i våra skor också men ändån skaffar vi 15 par till!

Bästa ^


Är otroligt besviken på allt och alla just nu. på onsdag fyller jag år och jag längtar inte dit ett skit. Nu låter jag säkert som en skitunge, men jag vill ha kul på min födelsedag, jag vill festa med alla mina goa vänner. Så drömde jag igår att jag fick en överraskningsfest som mina bästa vänner hade fixat. Och nu är allt kaos. Stänger av mobilen och går och lägger mig nu. Godnatt


Håret förresten..

IV'E BEEN WAITING ALL DAY



Five minutes, ten minutes, now it's been an hour. 
Don't wanna think too hard, but i'm sour.
 I can't seem to let you go

Save room for my love

Har ätit god brunch, duschat, tvättat och fönat håret. Smsat i massor med en viss person hehe, städat mitt rum och nu ska jag ta mig emot Helsingborg för att klippa mig! C u later

NY HEADER



Hur lägger jag in en ny header? Hjälp sökes!!!!

BILDER SEN LÖRDAG

Var och kollade på derbyt innan idag, blev 2-2 men vi låg under med 2-0 i halvlek så jag tycker att det var en bra upphämtning faktiskt. Även fast vi inte satte alla våra chanser! Har precis kommit hem ifrån en go runda med Jasse i stan. Lite småmysigt även fast jag känner att jag är på lite dåligt humör just nu. Men jag kan ju inte alltid vara glad? Ska sova nu, big day imorgon.. hehe. Nighty!

CRAZY LIFE


Dålig update pågrund av bakisdag + att blogg.se appen på iphonen inte fungerar längre? Sad but true. Anyway igår så hade jag en sjuk kväll. Somnade vid halv sex tiden eller ja "somnade" hemma hos Marcus sedan vid kvart i åtta gick vi till bussen handlade bullar och åkte hem till mig. Sedan dess har jag sovit i princip hela dagen och nu ska jag bege mig till Glumslöv för att kolla när laget spelar match! Over n out

ME AND MY BEST GIRLFRIENDS


Hejhej! Jobbade ifrån 2 till halv 6 med Sara idag, hade en sjukt rolig dag faktiskt! Sen begav jag mig hem till Emelie där Jennifer, Rebecca och Frida var. Käkade god mat och sedan stack vi hem till mig. Nu är vi här och fixar oss! Bussen går om en kvart till Helsingborg och då ska vi på fest, får se vart vi hamnar senare! ALL IN IKVÄLL

KVÄLLENS


YESTERDAY


Tackar Felicia m familj för en trevlig student och många goa kramar, så jäkla längesen jag träffade dem. Sen tackar jag julia för god mat och trevligt sällskap! Grymt snygg klänning hade Julia på sig också.
Hade faktiskt en riktigt trevlig dag igår som avslutades med en sugig utekväll i helsingborg. Eller ja sugig och sugig, jag och Elin hittade två filurer som vi kände och som bjöd på shots så det var ändå helt okej! Fast där var knappt några människor ute pga studenter osv. Nu har jag iallafall en jäkla huvudvärk och mår som jag förtjänar, sjukt. Men Sara har tjatat på mig hela morgonen att jag ska gå upp eftersom vi ska jobba med laget idag så nu är jag äntligen uppe, någon frukost får jag dock inte i mig... Nu blire snart jobb! Eller jubb som vi säger här i skåne!

OLDIES


Go och glad redan då. Mamma sa att jag var en sprallig energisk liten tjej när jag var liten, ser mig fortfarande som en energisk tjej även fast jag sover ganska mycket, fast det hade ju pga skolan att göra! Fast så liten är jag ju dock inte längre haha.... även fast jag önskar att jag var det ibland. Allt verkade ju vara mycket lättare då!

BLACK AND WHITE

Har gått och fått dille på black and white pictures, sjukt fint. Bjuder dock på bilder även i färg eftersom det kanske är lite roligare! Såhär ser jag iallafall ut idag. 


Klänning-rut.mfl//kofta-hunky dory//wedges-scorett//ormskinnsclutch- tillhörde min mormor


FRIDAY

Var hos mitt hjärta imorgon också fixade hon mitt hår! Riktigt platt och fint blev det, på måndag ska jag dock klippa bort allt det slitna. Ska bli jätteskönt! Annars har jag förövrigt sprungit runt i klänning och högklackat och dansat runder hemma sedan klockan ett typ, mamma har fixat med studentpresenten eftersom vi ska på student idag. Två 18års fester och en student, hur ska jag orka? KUL KVÄLL DETTA SKA BLI WHOOP!

13/6-12



KICK IT - BILDER SEN SÖNDAGENS MATCH

Hej, ska sticka och träna fotboll nu efter en hel dag av lathet och hemmagjord pizza! PUSS

SEND ME ONE MORE TEXT


SNAPSHOTS-IPHONE

Igår tog jag systemkameran massa korv och Goa vänner oss ner till stranden för att mysa och grilla. Blev rätt kallt tillslut så vi begav oss hem till Frida och fortsatte kvällen/natten där. Fick besök utav T och H som senare körde oss hemåt. Goa grabbar! Nu har jag precis vaknat efter en ganska obekväm natt, har vaknat somnat, vaknat somnat osv. FRUKOST NÄSTA!


PICTURES

"ja jag har städat mitt rum"


OUTFIT

Beger mig till stranden för massa mys med goaste tjejerna. Idag ska vi även grilla, massa varma goa kläder på! Hoppas ni får en mysig kväll. Puss


FIT GIRLS ROCK

Gick 300 meter sen vände jag igen. Kom ju på att mitt rum måste städas + att jag måste handla saker till ikväll, duscha och platta håret. Herregud!! Skynda skynda!!


WORKOUT

Idag har jag och Sara köttat gym i 2 timmar och 40 minuter. Vi körde ett helkroppspass och avslutade med 20 minuters spinning + stretching. Vi har även kört massa nya roliga övningar i crossfitrummet. SJUKT KUL! Nu har jag nyss käkat ett äpple och ska ut och powerwalka med mamsen!


Headline

Ville inte vakna upp idag. Ville vara kvar i min dröm där Justin bieber skejtade förbi mig. ÅH SÅ SÖT HAN VAR! Har isllafall vaknat, somnat om, vaknat, somnat om. Osv. När jag väl vaknade på riktigt insåg jag att mamma köpt sommarkort till mig! Så glad jag blev! Nu ska jag storstäda mitt otroligt stökiga rum. LÄNGTAR!


No sleep

Är så glad för dig min fina sportsara! Så glad att vi kommit varandra mycket närmre! Love love love


MYS

Massa mys i borstahusen denna fina kväll! Vilken solnedgång säger jag ju bara. Helt fantastisk! Hade iallafall en jättemysig kväll och nu har jag precis kommit hem efter att ha fått följe hem av ett gäng goa tjejer och killar. Godnatt!

 


HAD IT COMING

Är så oerhört stött och ledsen. Detta paja verkligen min dag/kväll. Finns sjukt privata saker både på min Facebook och mail som jag inte vill att folk ska få reda på. Är iallafall påväg till jobb nu... Och ikväll ska jag mysa på stranden med bästa tjejkompisarna. Dom vet hur man ska göra en människa på bättre humör iallafall! ❤


NIKE -skulle publicerats vid 12 typ

Märks det att jag är sponsrad av Nike eller? Haha! Nu ska jag till gymmet wiho!! Smell you later


HACKAD MAIL OCH FACEBOOK..

Kan folk sluta hacka min mail och min facebook? Jag blir fan ledsen på riktigt. Helt seriöst, har inte folk bättre saker för sig än att vilja veta privata saker om en annan person? Nej nu är jag faktiskt riktigt besviken på folks beteende!

GODMORGON!

Har precis vaknat, inatt drömde jag att min bror hade flyttat till en jätteful lägenhet. Så när han packade ihop sina saker hemma så åkte jag till lägenheten i smyg och målade om lägenheten (eftersom jag var målare i min dröm) blev skitfint!!! Fast vet att jag aldrig hade kunnat måla så fint egentligen. Nu ska jag äta riskakor och sen ska jag till gymmet! pumpa rumpa


YOU GIVE ME SOMETHING


LOVE MY TEAM

Har landat i sängen efter kvällens bravader, EM mys med laget som blev otroligt lyckat, många skratt och tårar och stor besvikelse på vårt landslag faktiskt. Efter kvällens match gick jag en runda med Sara och Jasmine, sen när jag och Jasmine lämnat Sara hamnade vi hos Elin i någon timme. Mysig måndag. Godnatt!


HATE L.O.V.E


WHOOPS FASHION

Klänningen är köpt på WHOOPS fashion i Lund!


EM SVERIGE-UKRAINA

Glada när Sverige gör mål. Mindre glada när Ukraina kvitterar och sedan tar ledningen....


18.00

Efter en mysig morgon följt av en härlig film med Ems begav jag mig till gymmet där jag och Sara körde ett överköttigt helkroppspass! Wiiie! Har inte varit där på länge men jag är på banan nu igen. Puss


FRUKOST MYS MED MINA TJEJER

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2973020/images/2012/pic_206212050.jpg" class="image">


WHY CAN'T YOU ACCEPT IT'S OVER?

Please stop being in my life, please stop saying things that isn't the truth, please stop telling your feelings when you're drunk, please stop getting my attention, please stop calling me, please stop trying to pretend that your girlfriend doesn't mean anything to you, please stop texting me, please stop trying to tell me you're a better person in this, please stop trying to be friends with me. Just get the f*ck out. I had enough.


"Now I gave you a chance but you couldn't do right when I asked you for the truth all you do is lie and I'm like Why the hell do I stay around? When I know how you get down when you had me you didn't want me now I'm out the door I'm happy I'm so glad that we're not together cause you're so sick and I'm much better gave my world I can't understand it now I'm gone and you can't handle it I've been givin' you the cold shoulder"

Why can't you accept it's over?


LIVING THE DREAM

image description
Ett år sen igår (10 Juni) denna bilden togs. Slutade nian, tog farväl av alla lärare och nior, såg 92orna i landskrona ta studenten, var på Wilmer och Elias student, festade med niorna och hade en förbaskat bra dag!
image description

Har förövrigt varit ute på en go kvällsrunda med en vän. Jag gick upp och ner ifrån soffan till mitt rum minst 10 gånger, att var så fruktansvärt rastlös är sjukt efter att ha spelat 90 minuter fotboll. Men så är jag! Var iallafall ute i 2 timmar, pratade, gick en runda i hamnen. Nu har jag precis ätit mackor och ska sova! Imorgon ska jag träffa mitt hjärta följt av frukostmys, träning och EM-kväll med laget! Life's good

GEMENI

Folk som känner mig vet att detta är jag till 100% stämmer verkligen på allting. Det är läskigt!

MYSKVÄLL

Hur förvånade är ni över att jag somnade i soffan och missade båda målen i matchen? Vaknade dock till så såg "repriser" av målen. Haha jag orkar inte mig själv. Nu är mamma och handlar gotte så snart ligger jag och smaskar i mig både det ena och andra.


Home

Ligger hemma i soffan. Väntar på att Spanien-Italien ska börja! EM NU. Så jäkla nice. Hejar nog på Italien så att inte Sverige får möta Spanien ifall dem går vidare! Fast mest troligt att Spanien vinner faktiskt! Vill också tacka mina fina vänner + Elias och Simon för igår. Mysig lördagkväll!!!


MAMMA SI MAMMA SA MAMMA HA DET SÅ BRA

GAMEDAY / 2-2 fast helt klart värda vinst. MYS NU!


SNAPSHOTS

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Good night

Kör aldrig snurra flaskan och ta konsekvens på iPhone, finns risk att du får "kåt dina vänner blanda den drink smed tre valfria ingredienser" då kanske ni har sånna cp vänner som blandar i ägg, fiskfond och vitlökssås. Då finns det en stor risk att du kröker i din väns toalett. Tro mig jag vet. Sitt aldrig bredvid Elias Jönsson och rök vattenpipa, för det finns stor risk att han välter vattenpipan över dig så att du får vrännsår på benen.. Jag är en utsatt. Men ja jag är dagens hjälte eller ja kvällens


LIFE

Är hos Emelie, ska äta middag med Frida henne, Jennifer och jääzzz sen rullar här väl in lite roliga folk. Firar skolavslutningen idag istället!! Detta ska bli en bra kväll! Puss

Bild sen innan matchen som förövrigt blev 2-2


OM BLICKAR KUNDE DÖDA

I'm so mad at you for being you.


GAMEDAY


Take me back

Haha åh vad roligt detta var. Vill faktiskt tillbaka! Lyssna på bra musik, tälta, träffa människorna där (träffa en speciell människa vi träffade där). Åh


Forever young.

I just want you to send me a text saying  "It doesn't matter anymore, I don't care about your age. I just want you" Ain't gonna happen.

SOMETIMES YOU NEED TO BE SATISFIED AND HAPPY

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Klänning- Whoops fashion//kofta-hunkydory//kilklackar-scorett
Självförtroende och självkänsla- känslan när man går ut genom dörren och känner att man har lyckats med outfiten och känner sig otroligt fin, både på utsidan och insidan. Det handlar inte om att skryta det handlar om att trivas med sig själv. Att vakna på morgonen och känna att detta kommer bli en bra dag för att jag tycker om mig själv. Idag kände jag mig så, jag kände mig glad jag kände mig fin och jag kände att jag inte behövde någon som sa det till mig. Just nu trivs jag med mig själv! Hoppas ni också gör det.

00.13

image descriptionimage descriptionMåste säga att jag ändå är rätt nöjd med denna dagen. Visst jag har inte firat skolavslutningen, men känns inte som att det är riktigt viktigt! Jag var jättesugen på att gå på fest idag tillsammans med mina fina klassisar men jag har match imorgon och visste att ifall jag skulle ta mig till helsingborg skulle det blivit en lång natt. Så istället somnade jag på soffan, vaknade vid sex-sju mötte upp Sara vid åtta, käkade snackade lite och sen begav vi oss hem till mig, snackade ännu mer och sen när Sara åkte hem kom Elin och Julia hit, tände ljus drack lite vin (ett halvt glas dock). Nu ligger jag i sängen ska kolla lite gossip girl och försöka sova! Gameday imorgon! Hoppas alla studenter är redlösa, fulla och odrägliga vid detta laget! HOPPAS NI HAR EN KICKASS DAY! Puss

SAS1B

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

JAG GÖR VAD JAG VILL. FÖR JAG HAR SOMMARLOV

Stannar hemma istället för att bli blöt och struntar i alla stundenter. Like a boss


LOVE MY GIRLS

Kan inte förklara med ord hur förbaskat jäkla avundsjuk jag blev när jag såg alla treor springa runt och sjunga och blåsa i visselpipor. Två år kvar sen jäklar är det min tur! Kan ju glädjas lite åt att det regnar (heheh nä nu var jag lite för elak) men kan inte förstå att jag har sommarlov, att jag har gått ut ettan att för 1år sen stod jag och grät tillsammans med min klass på linåkerskolan. Det är magiskt hur fort tiden går!!! Anyway, let's get fucking wet!!!


Vem vill gå i ettan nu. Vi vill vi vill


MADE MY NIGHT

Hur gulliga människor finns det inte? Jag blir så himla glad. Åh vad jag kommer sova gott ikväll efter detta meddelandet! Puss på er alla


CHILLAR MED LIVET

Är nere i en träningsvacka men som tur har jag min fina vän Sara som pushar och stöttar mig och gör fotbollsträningar till dom bästa. Skulle egentligen på fest idag men det struntar vi i. Ska istället chilla på hemmaplan helt alone. Funkar väl! Har inte varit själv på ganska länge faktiskt. Behöver filosofera och tänka lite tillsammans med god mat och goda chips.


Love isn't for me

People might think that I'm overdriving, but when you feel that you're in love and it feels right and when the person feels the same way about you. It hurts when it's just a little thing that really doesn't matter that comes inbetween.


Thursday

Jag är på dåligt humör idag, fast lite mat och lite pistaschia senare i väntan på att bussen ska komma så känner jag ändå att jag mår lite bättre. Orkar ingenting just nu, ska hem och sova så fort jag hoppat av bussen!! Puss


DET KOMMER ALDRIG BLI DU & JAG

"Välj nån som älskar dig som alltid väljer dig som skulle sälja sig och svälja gift för att få tillfredsställa dig"

Fått en dille på maskinen, har alltid tyckt dem var bra. Men efter konserten på S!esta så växte dem i mina ögon. Så förbaskat bra. Vet inte om det påminner mig och en sjukt bra tid, oj nu låter jag otroligt löjeväckande. Men det var fyra fantastiska dagar där!


GODNATT


OLD PICTURE

Denna bilden är nog tagen för exakt ett år sedan. Jag och Lovisa åkte spontant till Helsingborg för att käka McDonalds och för att möjligtvis få en glimt av min dåvarande crush. Jag var helt enkelt ung och dum då! Gjorde massa konstiga saker för att jag var kär. Som jag egentligen inte just nu vet om jag var. Vet inte mycket nuförtiden. Vet bara att jag måste njuta av denna tiden och sluta tänka på att jag inget hellre hade velat vara några år äldre. Jävla ålder.


Just nu är jag bara så otroligt rastlös medtanke på att jag somnade på soffan innan. Typisk mig! Skulle egentligen Gymmat idag men istället sköt jag upp på det, somnade, träffade Emelie. Vem behöver gymma? Äter knappt något ändå eftersom det är varmt och solen skiner då dricker jag hellre tonvis med vatten eller liknande.


THIS IS CRAZY

Emelie har varit här en stund ikväll! Vi har legat i min säng och myst! Nu äter jag paj och myser vidare. Börjar halv nio imorgon. Vadfan? Haha. Anyway skolavslutningen närmar sig med stora steg. Puss


True


NEW IN


NATIONALDAGEN

Har varit i Lund med en av världens bästa människor. Jag vet att vi inte träffas speciellt ofta men när det väl händer så får jag massa ny energi och blir så himla glad! Det finns verkligen ingen som är som dig.

Vi har iallafall pratat massvis, gått i Lund. Suttit och myst i stadsparken, fikat på espressohouse. Solen tittade ju även fram så vi passade på att sitta ute och njuta! Fina Lovisa ❤


GODMORGON!

Jag är så jävla nöjd idag. Det är helt sinnessjukt. Har iallafall ätit en god frukost och nu är jag påväg till Lund! Frågan är vart tusan är solen? Man blir ju depp...


WE WERE NEVER INLOVE

 

 


Hehe

 

 


_________________

Såhär ledsen blir man när fel kille smsar med en.

 


OV BEACHHANDBOLL


Can't stop thinking about you

Har inte tränat fotboll på en hel vecka, känns skönt att äntligen få komma igång med träningen igen. Känns riktigt skönt! Det gick rätt bra idag också. Woho! Detta gjorde mig på fett mycket bättre humör! Ouss


MY THOUGHTS ARE KILLING ME

Deprimerad är ett för svagt ord att använda just nu. Har ett stort beslut att ta till nästa vecka.
****** *** ** ****** *** **** **** ****** *** *** *** *** ** **. Ja, mitt liv är jobbigt. Förhoppningsvis blir det så mycket bättre till sommaren. Då är jag fri. Tre dagar kvar varav en ledig dag och en skolavslutning. I need you summer!


I'M GLAD YOU CAME

Somnade med hög musik i öronen igår för att slippa lyssna på mina tankar. Så jobbigt allt blev igårkväll..... Vad ska man göra! Gud vill nog inte att jag ska ha pojkvän haha. Lol! Är iallafall påväg till skolan nu, har en del att ta itu med! Hörs sen


Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter


Don't know what to say.

FUCKING DREAMTEAM

hej allihopa! Har spelat ov beachhandboll hela dagen idag, vann tre av fyra matcher i gruppspelet sedan vann vi sjättedels finalen och åkte ut i kvartsfinal med två bollar. Tråkigt men sant! Jag gjorde iallafall två mål, har haft riktigt riktigt kul idag! Wiiiho. När jag kom hem hade jag Emelie med mig och somnade direkt på soffan (lika rolig som vanligt) vaknade vid åtta och då hade Emelie åkt hem. Haha I'm such a bad friend... Ska duscha nu sen ska jag sova!!! Puss

 


Know that it's you.

Never thought I would feel this way again. Don't know if it's love, but I can't stop thinking about you. Don't need sleep, don't need food. Just need your attention to get through the day.


GODNATT

Har saknat att få träffa Emelie denna veckan! Vi har dock smsat och pratat i telefon varje dag jag varit borta. Har ändå så mycket att berätta! Imorgon ska vi äta frukost i stan och sen bege oss till fria bad för att spela OV. Kan ingenting om handboll. Haha! Men ska faktiskt ändå bli kul. Denna veckan kommer vara så göttig. Ledig på tisdag, ska dock göra ett matteprov och på ett möte, ledig onsdag och sen är det bara torsdag kvar (tror jag) ska bli sååå skönt!!!!!


GODIS

Gått ner 2kg. Det ska vi ändra på jag och min mage!!


#TAKE #ME #BACK


music

Levels- in reverse -har glömt lägga upp denna videon tror jag. Hörde den för några månader sen för första gången. SUPERBRA! Det är levels baklänges och dem spelade den på Siesta hela tidn!
Avicii Levels vs Gotye, somebody that I used to know. Ännu en låt som spelades mycket!
Epic Saxguy- Trots att denna låten spelades (utan krydd) 10 timmar om dygnet (sjukt nära vårt camp) är jag inte trött på den! Haha, jag vill bara dit igen och dansa med människor på högtalare och bara leva. Här hemma är så sjukt tråkigt. VILL TILLBAKS NUUUU!!!!

SIESTAFESTIVALEN 2012

detta är en av dem bästa sakerna jag gjort i mitt liv. Har haft så himla jäkla roligt! Kunde nog inte blivit bättre. Haha, fast jag har fobi för bajamajor nu, sad but true. USCH! Har träffat så himla många trevliga och fett roliga människor. Har nog aldrig fått så många komplimanger på en och samma gång. FYFAN! Vi gör om detta nästa år alltsåå...  Vad ska jag säga? Minns baradet som jag väljer att minnas.

11.20


Love at first sight


HOW COULD YOU BE SO HEARTLESS

Jag kan inte beskriva min ilska just nu. Är så otroligt besviken och ledsen så jag vet inte vart jag ska bli av, jag bara gråter och gråter och gråter. Behöver verkligen skriva av mig lite. Förstår inte hur människor kan behandla en annan människa på detta sättet, så fruktansvärt lågt att vuxna människor väljer att göra såhär. Jag hoppas ni skäms! Jag hoppas ni skäms så fruktansvärt mycket och förstår hur illa ni fick en annan människa att må! Jag mår illa, jag mår riktigt illa av er beteende.

Idag har jag spenderat tid med min finaste familj! Har även varit på kalas hos mammas vän mark och hans man John som fyllde år i torsdags! Behövde få skratta och le, människor som dessa är så förbaskat underbara, jordnära och helt fantastiska! Kan även berätta för er hur skönt det ska bli att krypa ner i sängen med ett varmt gosigt täcke, men kan även berätta hur tråkigt det är att veta att Lasse Winnerbäck spelar om en kvart på siesta. Åh. Tråkigt att man inte kan vara på två ställen samtidigt! Men min familj är prio ett, no matter what! ❤

Love you bästa bror


PÅVÄG HEM

Det finns för många idioter här i världen. Tack hej fuck dig, jag har fått nog.


#true #words #goodnight

Don't be mad because i don't care anymore. be mad because i once did and you were too blind to see.


HEJHEJ IFRÅN CAMPET

Idag är jag död. Det är tredje dagen här och jag mår som en Gud. Vi har precis duschat och jag ligger i tältet själv medan dom andra handlar frukost. Kan inte klaga på livet, igår hittade vi kompisar eller våran kompis kusin. Följde med dem på en runda i Hässleholm och hamna i någon av deras lägenhet, fett sköna killar faktiskt. Sen gick det av, the Hives och svenska björnstammen leverera. Livet är sååå nice! Det regna nyss i typ 10 min men då duschade vi! Solen skiner just nu. LOVE LIFE!!!


RSS 2.0