FRÅGESTUND

Tänkte vara lite rolig och ha frågestund. Tycker min blogg är lite enformig och tyckte det passade bra nu. Ska svara på frågorna lite annorlunda denna gången. Under kategorier, som te.x kärlek&vänner, skolan, fotbollen&träning, shopping/kläder, och övrigt. Go bananas!

LOVE IS MORE THAN JUST A GAME FOR TWO

Dagens mående: Mådde sämre imorse, mår bättre nu. Skolan imorgon. Ska upp jättetidig för ska på läxhjälp i spanska. Sen har vi idrott och på kvällen har jag fotbollsträning som jag är nästan 100 procent säker på att jag absolut inte kommer få delta i. I eftermiddag ska jag äntligen på träffa bräscharna. Glad chey.

GODMORNING

Har man inte världens bästa mamma om man vaknar upp till en nystädad garderob och nystädat rum. Kinda!

Bäst i världen.

COME TO MAMA HAWTIE

Weheartit.com - 90210

"But if you're always looking for reasons not to be with somebody, and you always find them, then I guess at some point maybe you should let go and give your heart what it deserves"

FUCK SCHOOL

Haha, störigt när folk lägger upp samma saker som en på facebook. Brukar alltid ta bort det då! Här är Aviciis nya låt som jag fann för några timmar sen!!
Blir alltid så peppad av House musik, speciellt när Avicii är involeverad. I helgen ska en av mina vänner spela på en fest. Snacka om att jag ska dansa. Fyfasen! Anyway, ligger och kollar fotboll och tycker synd om mig själv. Önskar jag kunde springa en lång runda idag. Men icke. Godnatt på er!

KISS ME

-And who wouldn't die for these lips?

Lyssnade på denna låten som drar upp massa gamla känslor som nog aldrig riktigt kommer försvinna, hur mycket jag än vill. Annars? Mår kass som jag sa innan. Asså shit, att kräka är det äckligaste jag vet. Usch vad jag hatar att vara sjuk. Har kollat 8 avsnitt 90210 idag, och det ska jag fortsätta med. Over and out finaste läsarna!!

JAG PALLARNTE!


Hårdträning? Skulle inte tro det. Svullen hals, förkylning, hosta och feber. Såg väl detta komma skulle väl bara legat inne och vilat igår istället. Åh, hatar att vara sjuk!!! Inte konstigt jag gick och la mig halv tio igårkväll. Tyckte det var konstigt att jag inte orkade gå upp för någon timme sen när jag sovit i typ lite mer än 9 timmar. Fast inte så konstigt om jag är sjuk ju. Peppar peppar ta i trä!

MIN DAG


Amen oj, en viss pajas var lite hårdhänt i helgen.........
Låste in mamma här ett tag.. Haha
En vitamin well och salamipizza till lunch inne på Vapiano med mamma idag!

Hade bara på mig en tröja ifrån gant idag ett par jeans ifrån h&m och en halsduk ifrån vila.


Hejhej bloggen och alla fina läsare!
Har fått gjort många bra saker idag, blandannat så gick jag upp halv tio trots att jag var ledig idag bara för jag glömt rulla ner gardinen och solen lös rakt på mitt ansikte, för en stund trodde jag faktiskt att jag drömde medtanke på vad Berit ställde till med igår, sen har jag tömt mammas lager på jobbet, = cirka sex timmars jobb. Har även fixat pass och cyklat en runda i Malmö. Har även gjort lite mindre bra saker idag, ätit pizza, ätit lite choklad och ätit Burger King till middag. Tur min helg inte är över än. För denna veckan blir det hårdträning!! Efter jobb och allt åkte jag och mamma en runda till entré. Hitta en jättefin blus med öppna armar inne på h&m. Vinröd var den också!! Svinsnygg vill säga. Nu ska jag gå och lägga mig, puss

SOMEONE LIKE YOU


TAKE CARE


ÄR NOG INTE ENSAM OM ATT SAKNA SOMMAREN OCH SOLNEDGÅNGAR. PH BY; ME

Truth hurts and those lies heals.

Can't deny that I want you, but I lie if have to
Cause you don't say you love me
To your friend when they ask you
Even though we both know that you do, you do
One time, been in love one time.





Nov. 27, 2011

Cause if you let me, here's what I'll do, I'll take care of you, I've loved and I've lost.

cause you don't say you love me to your friends when they ask you,
even though we both know that you do. We know, you hate being alone you ain't the only one you hate the fact that you bought the dream and they sold you one. You love your friends but somebody should have told you something to save you
Instead they said, “Dont tell me, I don't care, if you hurt I don't tell you, you don't care”

SICK

Skrev ett långt inlägg som försvann. Har ingen ork till att tänka idag. Legat i sängen 17 timmar och ätit lite pepparkakor. Idag är alltså ingen bra dag. Är sjuk. Hatar att vara sjuk. Speciellt att hosta,  anyway. Hoppas ni haft en kickass helg. Köss

1:a Advent!


Riktigt rolig kväll igår. Efter några samtal med tre efterblivna killar så somnade jag och Gabbe runt fem, helt okej. Vad som är ännu mer okej är att jag är ledig imorgon. Så jäkla skönt alltså. Hoppas på dåligt väder så jag bara kan ligga inne och streama bra serier. Nu har G precis åkt hem och jag tänkte kolla något avsnitt 90210. Hoppas ni haft en bra helg! Första advent idag. Och tror att det blir julpyssel och mys med familjen ♥

VAD SKA DET BLI AV OSS

Cupen? Gick sådär. Fast vi va ju inte dåliga. Spelade en lika och förlorade två. Den sista matchen va avgörande och dem fick ett jäkla tur mål. En av våra spelare skulle rensa bollen och sen fick hon den på sin fot och sen råkade den hamna i krysset. Jag menar hon sköt inte ens? Jävla otur vi har. Tacos ikväll. Puss

Det är försent att be om ursäkt för de saker du gjort, alldeles försent. Antar att nu vet vi vem som inte har kommit över vem. "Maybe I'm not over you, maybe I'll never be. But I still don't want you"

I GUESS NOW WE KNOW WHO'S NOT OVER WHO.

Godmorgon!! Ska spela fotbollscup med laget i malmö idag. Ska bli superroligt!! Vi hörs när vi hörs ♥

I never thought that you would be the one to hold my heart

Bra kväll med bra folk. Säger godnatt utan bild. Puss på er!

25 november 2011

Önskar jag kunde le såhär idag.....
På så sjukt dåligt humör idag. Kan bero på hur lite sömn jag fått inatt. Har iallafall haft mer eller mindre utbrott på samtliga personer i princip hela dagen. Det som irriterar mig mest är att jag tappat mitt busskort och har nu ersatt det med ett nytt. 300 kr. Chaching. Typ lika mycket som en ny tröja inne på MQ jag ville ha kostar..... Lovisa är snart påväg hit. Hoppas hon får mig på mycket bättre humör. Som vanligt. Spenderar kvällen tillsammans med henne och Gabriella i Svalöv. Nu ska jag kolla Hannah Montana the movie. Hej 12åriga Alle.

GRATTIS JOSHMAN

Idag fyller världens bästa bror hela 18 år. Grattis på din dag.  Love you!

FML


Inte min dag. Har tappat bort mitt busskort idag + skrivit en hel labbrapport sen kommer det upp en ruta och så står det såhär "windows har slutat fungera, detta kan ta upp till flera minuter" sen klickas mitt arbete ner. Och nu går det inte att hitta dokumentet. Började såklart gråta, jag menar vem hade inte? Så nu tröstar jag mig med en kopp té. Får väl börja om med helvetet nu eftersom den ska skickas in imorgon. Mög. Godnatt

MISS YOU LONG HAIR

Bär av till träningen efter att ha sovit i några timmar. Skönt ska det bli. Efter den helgen i Växjö har jag saknat smurfarna. Smell you latero!

24 November 2011

Hej hoppla! Sitter i skolan med mina kycklingar. Söta är dom. Speciellt Amanda ovan på bilderna. Anyway spanska om 20 minuter sen slutar jag. Ska hem och duscha, äta, sova. Sen ska jag träna fotboll. Längtat efter det hela veckan, for real. Nä nu ska jag sticka, lyssna på Amnahs klockrena kommentarer. King är hon!

WHERE HAVE YOU BEEN ALL MY LIFE

Helt underbar, precis som Rihanna. Grym förebild. Snygg, vacker. Successfull. Kan inte komma på översättningen till det ordet. Eller jo, framgångrik kanske? Anyway. Ska kolla mitt femte avsnitt 90210 idag. Eller fjärde kanske. Haha, istället för att plugga spanska. Way to go AlleBalle! Natti.


Didn't know you wanted me back.


+++++

Metallic tröjan är ett måste i min vintergarderob. Ser mig själv en grå måndag i tubhalsduken, byxorna är likadana som jag har i militärgröna. Sjukt sköna dessutom. Väskan är casual men ändå gorgeuos. Hunterstövlarna ska vi inte prata om. Mer än att snörningen är så grymt snygg och när jag får råd så är dem lätt mina. Sist men inte minst den snygga odd molly jackan och svea jackan!! 2 die for denna vintern.

23 november 2011

Blir människosjuk. Helt seriöst, jag förstår mig inte på människor som säger en sak och gör en annan. Visst det kan jag också göra  Men blir ändå så sjukt besviken på människor man förväntar sig mer av. När man försöker prata med folk man älskar men blir "avvisad". Ja, då blir man besviken. Bortsett ifrån detta så är jag sjukt glad ikväll. Min bror som i princip flyttat hemifrån är hemma. Det är Arne också. Mysig kväll ♥

CASUAL//RANDIGT


Såhär såg jag ut idag ↑
Home sweet home. Hemma efter en lång jobbig dag i skolan. Ibland är det lärarna säger så sjukt ointressant. + att jag ätit sjukt mycket skräp idag. Får ångest att jag inte kan träna heller. Måste spara alla krafterna till fotbollsträningen imorgonkväll. Anyway, nu blir ni avundsjuka när jag säger att det stod blommor med bud utanför dörren när jag kom hem?! Haha, är det en loverboy kanske. Guess who?

LIVE LOVE LAUGH

Haha, tänker bara på Lovisa.

Q/A

Man blir ju glad. Fast hade nog blivit gladare om du sagt vad du hette, eller det hade varit roligare! Men ja, eftersom jag har rast nu kan jag lika gärna svara. 

Tack så jättemycket! Diet? Jag har inte gått på någon diet haha. Då har du nog missförstått. Jag har bara försökt träna stenhårt för att jag har ett mål. Sen att jag går ner i vikt samtidigt är ju bara positivt. Men har nog gått ner cirka 6 kilo. Och det jag gjorde var att gå ut och springa, gjorde situps osv. Tränade fotboll. Åt inte så mycket kolhydrater. (Fast det gjorde jag nog ändå haha). Och åt mycket mat. Fast nyttig mat. Eller nyttig och nyttig, men mindre onyttig mat iallafall. Nu är det jättejobbigt att jag inte kan äta så mycket, för har ju inte varit så noga med träningen nu de senaste 7 dagarna och äter man för mycket och inte tränar så går man upp i vikt igen. Har varit lite sjuk, haft mycket att plugga och har helt enkelt inte haft tid till att träna. Men nu ska jag ta tag i det igen!!!

I NEVER SHOULD HAVE LET YOU GO

Snygg såhär på morgonen... Eller kanske inte!

Somnade rättså sent igår. Kollade några avsnitt 90210, men sen fanns det något som inte kunde få mig att somna. Eller kanske ska säga någon. Är på väldigt gott humör idag och tror det krävs rätt mycket för att få mig på dåligt. NICE! Massa kramar

WE ARE RIGHT WERE WE STARTED ♥

Minneskortet till systemkameran är återfunnet. Tack vare mamma. Många bra saker hon börjat göra nuförtiden. Nu kommer här iallafall lite mer outfitbilder eftersom jag varit av med det i någon vecka så har jag inte orkat fota med digitalkameran.
Mamma lagade kyckling, ris och curry kom hem med julmust och choklad.Säger bara mysig tisdag. Blivit klar med bokrapporten som blev mer eller mindre halvhjärtad. But what to do. 300 personer som kikat in här idag, that makes me rather happy.  Godnatt ♥

EXCUSE ME YOU'RE A HELL OF A GUY

true <3
Från att ha haft 100 läsare idag till 150 genom att länka sin blogg på facebook i sådär 4 minuter. Det är grymt. Ni är grymma. Själv är man inte speciellt grym, somnade på soffan med Gabbi i 4 timmar när jag egentligen borde skriva min bokrapport. Hurry hurry!!!

TUESDAY 22

Favvotjejerna i min klass ♥
Tumblr kan nog vara den onödigaste skiten någonsin. Haha, blir nästan lite irriterad. Anyway, läste nästan ut en hel bok igår. Bara tjugo sidor kvar. Underbart! Idag ska jag skriva bokrapport, plugga matte, och göra labbrapport + jobba hos mamma. Hurtig tjej. Slutar klockan tre. Kinda love life.


Ps. Svarade på kommentaren i kommentarfältet i inlägget "honest" hehe ;)

HONEST

Även om jag inte säger det högt, så är en av de värsta sakerna jag vet när mina vänner köper likadana saker som jag har. Tillochmed liknande. Det värsta är om det är såhär små detaljer som man hittat på ett "speciellt ställe" eller väskor. Visst, klart man känner sig smickrad till en viss del, att de hittar inspiration ifrån just mig liksom. But still. Totally bugs me out. Godnatt

LIFE WILL SMILE FOR YOU

Miss you guys

I FEEL SO CLOSE TO YOU RIGHT KNOW.

Mys-låt som jag adderade på min spotify list för några dagar sen. alice opebiyi

"He's playing around with your feelings once again. Well look who's the fool know jou girl"

JAG KOMMER ALDRIG LÅTA DIG FÅ SE MIG SVAG

En måndag i skolan över. Inte så farligt, nu ska jag läsa ut min engelskbok. Ni lär inte få se mycket mer än detta av mig idag. Har haft ett behövligt samtal med Julle. Fan vad jag saknar henne alltså, och att hon åker till Egypten inatt gör ju inte saken mycket bättre. Hoppas ni haft en bra dag i skolan, på arbetet eller vad ni nu sysslat med idag. Over n out

CALVIN HARRIS

"A song that makes you happy"

Godmorgon får jag väl säga. Skrev prov halv nio imorse, gick väl bra. Hoppas det gick bra medtanke på alla timmarna jag la ner på att plugga igårkväll. Nu har jag bara en bok som ska läsas ut, matteläxa, komma ikapp i matten, en bokrapport som ska skrivas, engelska grammar. Har säkert glömt något. Tuff vecka. Men det klarar vi. Hejsvejs

I may look calm, but in my head I've killed you three times.

Jag är osminkad, nyduschad och mitt hår är nyfönat och har plattat det lite. Jag luktar god duschkräm och är glad just nu.

Har varit negativ hela kvällen och mamma har minst sagt gått mig på nerverna. Hade varit skönt att få plugga ifred några timmar till innan hon kom hem. Anyway, nu ska jag kolla igenom naturkunskapsboken en gång till. Sen ska jag hoppa i bingen. Städat mitt rum hade mamma hunnit göra undertiden jag varit i Växjö. Lucky me! Over and out

THERE'S A FIRE STARTING IN MY HEAD

Har faktiskt varit flitig och pluggat en massa. Jätteflitig. Men ska plugga lite till faktiskt! Bjussar på dessa låtarna som bara får mig att vilja festa, dansa och glömma bort allt äckligt pluggande jag har framför mig i veckan.

+29 DÄR DET ÄR MÖRKT NU

Plugg i minst fyra timmar nu. Bye good life.

VÄXJÖ MED LAGET

Hejhej! Haha vet inte vad jag ska säga. Detta kan nog ha varit den roligaste lördagen på lördagen pålänge. Inte visste jag att man kunde ha så roliga tränare och fantasifulla lagkamrater. Ni anar inte! Jag har så sjukt roliga videos på min kamera, så roliga så jag inte vet om jag ens kan dela med mig av dom. Anyway, cupen gick väl inte alls bra. Vann en match, spelade två lika och förlorade en. Tråkigt. Men kvällen däremot. Har nog inte skrattat så mycket på år och dar. Haha!

UPPE MED TUPPEN

Haha, så sjukt rolig film. Finns bara en person jag tänker på när jag ser dessa bilderna. J-u-l-i-a
Godmorgon. Inte världens piggaste tjej om vi säger så. Bär av till Växjö om en halvtimme. Jag är trött. Fyra timmars sömn är inte OK! Hoppas ni hade en trevlig fredag och får en lika trevlig Lördag. Vi hörs när vi hörs. Fred ut

Jobbig dag.

Nya favvobandet- Carolina Liar. Värt att lyssna på. Brukar inte gilla sånt. But I guess things changes.

"Don't let go
I've wanted this far too long
Mistakes become regrets
I've learned to love abuse
Please show me what I'm looking for "

THERE IS NO ONE LIKE YOU

Tack för att du verkligen alltid ställer upp. Tack för att det räcker med din närhet för att få mig att känna lycka. Tack för att jag inte behöver öppna munnen innan du förstår hur jag mår. Tack för att du är du. Och tack för att jag har dig. Du är världens bästa vän, "I hope you don't mind,that i put down in words how wonderful life is while you're in the world" ♥

+++++

Hejhej! Sjukt trött nu. Har nyss kommit hem och ligger i mitt stökiga rum. Känns som mitt liv är lika stökigt som mitt rum just nu. Därav kommer resan till Växjö med laget lagom passande. Där kommer jag spendera min helg tillsammans med smurfarna. Ska bli riktigt skönt! Begravningen idag var fin. Jättefin. Godnatt

WHEN YOU LOSE SOMETHING YOU CAN'T REPLACE

Känns konstigt att ta bilder på sin outfit när man ska på begravning, därav mitt allvarliga face. Men idag begravs fina fina morfar. Ännu en gång ska vi ta förväl av dig! Hoppas du har det bra däruppe ♥♥

Sen tack för att mina fina vänner finns. Tack för allt stöd, alla fina sms osv. Ni är guldvärda, det förtjänar ni att veta!

SPEECHLESS

Låter rubriken tala för sig själv. Detta är bara sjukt. Sånt som inte får hända. Säger bara fuck karman alltså. Ibland är livet inte rättvist. Långt ifrån rättvist. Men du förtjänade inte detta. Vissa saker känns så overkligt. Detta är overkligt.

MORNING FELLAS!

Godmorgon! Sitter här redo i idrottskläder ska alldeles strax bege mig ut i kylan för att ta bussen till idrottens hus och ha idrott med min klass. Efter skolan ska jag råplugga och sen ska jag ha utvecklingssamtal klockan halv åtta på kvällen. Vilket gör att jag missar veckans enda fotbollsträning. KUL?!  Nej.. Såg på Lovisas blogg att hon köpt ett par nästan likadana boots (sjukt snygga) som jag suktat efter i ett halvår nu typ. Sjukt sugen på att gå in i närmsta affär och köpa dem idag. Vågar jag ta av mina sparpengar till det? Nä nu måste jag kila.. Over and out

KANSKE ÄR KÄRLEK EN BARNLEK EN MATCH UTAN HALVLEK

Emelie har åkt hem och istället för att plugga kollar jag 90210. Helt besatt nu, va uppe till över tolvslaget och kollade igår. Farligt det där med nya serier. Annars? Allt bra med mina fina läsare? Underbart att ni bara blir fler och fler och fler. Dåligt med kommentarer tycker jag. Men det kanske bara är för att det jag skriver just nu bara är allmänt ointressant. Inte så konstigt medtanke på att mitt liv är jäkligt ointressant just nu. Men massa kärlek på er därute ändå!!

I SAVE MY SOUL, SAVE MYSELF

Ibland får folk till så klockrena kommentarer på en sån tramsig facebook-update. Ha ha

I'M DRUNK AND YOU'RE STILL UGLY

Emelie följde med mig hem, och detta sitter vi i soffan och mumsar i oss samtidigt som vid kollar Bad teacher. Inte helt fel onsdagkväll om jag får säga det själv

LIKE A STAR

Bra morgon. En timmes naturkunskap och en timmes historia. Next up en timmes engelska. Sen en timmes lunch och sen bio med klassen. Därefter slutar jag. Jag är en bra människa, därför är karman på min sida. Nog om karma. Gillar inte det ordet. Gillar det ordet lika lite som jag gillar ordet kontrollbehov. Usch. Nä men en timmes engelska nu funkar asbra. Minns när man gick på högstadiet och suckade när vi hade 50 minuters lektioner. Standarden är 80 eller 90 minuters lektioner nu. Haha. Fred ut.

22.32

Let's turn the lights off. Let's not take advantage of eachother. Let us just go with it. Let's kiss all night. Let's wake up and say we love eachother. Let's text eachother in the middle of the night saying something silly like, you're the worlds greatest. Or let's not.  How about just leave me fucking alone.

KEEP YOUR HEAD UP


Pluggar i världens skönaste mjukisbyxor. Rosa och fina också!!!

Om vi bortser ifrån mitt deppande i cirka två timmar så har det varit en rätt bra kväll. Samlade krafter för lite mer än en timme sen, stack ut och sprang i 20 minuter och tänkte sticka ut på långrunda innan jag insåg att jag hade förfrusit om jag gjort det. Så sprang hem riktigt snabbt istället och gjorde 100 situps, 50 armhävningar och 100 benlyft. Sen tog jag en välbehövlig snabbdusch och nu ligger jag här och ska börja plugga. Helt okej kväll ändå! Skönt att mamma nyss kom hem också. Så slipper jag vara själv.
Och om ni undrar vad det var som fick mig att ändra mig. Så var det denna bilden. Brukar faktiskt kolla på den när jag inte orkar eller är trött osv.
Godnatt!! :D

NEGATIV

Struntar i att träna, struntar i att plugga. Ska fan gå i ide nu alltså med massa mat och massa godis. Så jäkla trött människa.

YOUNG DREAMER

Är klar med vår powerpoint och slutar inte förrän om en timme. Sitter faktiskt och drömmer mig bort till ett mycket bättre ställe, ett varmt ställe, ett ställe där man kan sola, bada och inte tänka på något som har med skolan att göra. Är så sjukt sugen på att åka utomlands. Vill faktiskt inget hellre än att slippa fira jul här. Det enda som är roligt med julen är allt fram tills själva julafton. Firar hellre den med en drink i handen vid en pool någonstans långt härifrån. Nog om detta, ni vet väl vad som sägs? "Att tro på sina drömmar är som att gå sovandes genom livet"

BILD SEN NIGHTCAP

Pluggade 1,5 timme igår efter en välbehövlig dusch. Somnade lite innan tio vilket också var väldigt behövligt. Imorse vaknade jag en timme tidigare än vad jag skulle, och tog därför bussen tio över sju. Har engelska om 3 minuter och idag ska jag lägga ner all min energi på skolan, träning, och plugga. Därför ska jag inte blogga mer idag. Men hoppas ni får en mycket trevlig tisdag. Maassa lööve

TACOKVÄLL

Tacos idag igen, det blev det eftersom jag skulle laga maten. Supergott och en riktigt trevlig middag, slutade med att jag skrattade tills jag grät och att mjölken kom ut ur munnen igen. Jag vet inte vad ni brukar göra när ni äter middag, men när Joshua börjar imitera den här videon alltså nä. Det gick bara inte att hålla sig då. Helt sjukt roligt. Haha! Och nu när jag kollar på den så gör han exakt likadant också. Men ska duscha nu, sen ska jag läsa massor i min engelskbok och plugga naturkunskap. Jag ska alltså ge min dator och min mobil till mamma nu så att inget kan störa mig. Over and out!

I wish I could be friends with you. But everytime I hear your name, I still feel a little something I can't let go off.

Har saknat Emelie otroligt mycket. Vi umgicks ju rätt mycket för ett tag sen precis när jag flyttat till Landskrona även i somras fick vi till några stunder då vi träffades. Kommer ihåg våra satckvällar, impulsåk till helsingborg för att kolla bio, alla taco-kvällar, förfester osv.  Men sen försvann det på något sätt. Men idag har vi faktiskt varit ute på en runda och bara pratat av oss, sen har hon hämtat lite bortglömda saker hos mig, trevligt ♥
Nu ska jag handla med mamma och sen ska vi laga köttfärs och nachos. Gott!!

PARTY

Haha, filmade lite i lördagskväll. Klippte ihop dem och gjorde en liten film. Tror tillochmed det är Levels som spelas i sista klippet. Vet varför jag har överdrivet ont i min nacke, whippade håret hela kvällen ju. Lite LOL. Men ja, göttiga tjejer iallafall!!

KARMA IS ONLY A BITCH IF YOU ARE

So, you’re the bitch, who saw the bitch, who told the bitch, that I was a bitch. If I’m a bitch, then you’re a bitch for calling me a bitch. Your mom is a bitch for having a bitch, your dad is a bitch for fucking a bitch. Well listen bitch, it takes a bitch to know a bitch. Who’s the bitch now? U

WHATEVER IT DOESN'T MATTER

It's been a really really messed up week.

STÅR NÅGON I MIN VÄG JA, DÅ SMÄLLER DET BRA

Timbuktu – Pusselbitar du är helt seriöst, den bästa mannen som finns.
En bild jag tog när jag var med Emelie och Rebecca på Timbuktu & Hoffmaestro i somras. En riktigt bra kväll!

SKÖNT-SKÖNT

Skönt att fått springa av sig lite. Fast kan nog varit den sämsta träningen på länge. Känner att jag börjar bli sjuk. Och resten av denna söndagen får bestå av att göra klart en matteinlämningsuppgift, äta middag med mamma och Joshua, städa mitt rum, packa upp min väska, och plugga lite mer matte. Alltså så suger denna söndagen rättså hårt om jag tänker efter. Ny vecka imorgon! Skönt

Q/A

Svar: Tror du syftar på Elin och Julia. Vi var på samma fest igår te.x. dansade och hade kul ihop. Men vi har inte umgåtts på ett tag tyvärr..

I'M NOT GOING TO DRINK AGAIN BUT WHO AM I KIDDIN'


Party rock is in the house tonight!!! Lätt bästa utklädnaden igår alltså. LMFAO
Jag hade kul igår. Eller vad tycker ni?

NO MATTER WHAT YOU DONE WRONG ALWAYS TRY TO LOOK LIKE THE DOG DID IT

Godmorgon! Såhär begav sig jag och Lovisa på förfest igår. Hade det jäkligt roligt både hos Karolin och på maskeradfesten, dansade nog i 5 timmar utan att överdriva. Hade en sån sjukt rolig kväll, påväg hem runt 2-tiden tog jag och Lovisa av oss skorna. Hade så sjukt jäkla ont, det har jag fortfarande. Skoskav och allt däremellan. Men ja, det var värt det. Roligt att alla var utklädda igår också. Bara en jävligt lyckad lördagskväll med Lovi. Nu ska jag äta frukost, sedan står det träning och plugg på schemat. En bildbomb kommer om någon timme. Håll utkik! Köss

BE SURE TO ACT YOUR AGE NOT YOUR SHOE SIZE

Impulsköpte ett par skor som jag inte kunde lämna kvar ståendes på skohyllan. Ännu ett par sköna kilklackar adderade i min skogarderob. Köpte lite andra saker också som jag visar er senare. Lovisa is in the house. Ska äta nu, sen ska vi börja göra oss askalas snygga! Massa puss på er

VAD SKA JAG SKRIVA FÖR ATT DU SKA BLI BERÖRD

Glömt påpeka hur fint höstsolen skinit på oss de tre senaste dagarna. Helt underbart faktiskt! Man blir ju så glad, inspirerad och bara sjukt lycklig. Nu är jag påväg till center syd med hela familjen. Ska handla så att min outfit blir komplett. Blandannat höga strumpor, nylonstrumpbyxor och lösögonfransar. Ha en bra lördag osv därute i höstsolen. Lovar att vi hörs snart igen! Big love

FRIDAY NIGHT IN PICTURES

Kan fredagskvällen bli bättre om man spenderar den tillsammans med världens bästa vän? Svar nej.
Hade en mysig fredagskväll med trevliga människor i Svalöv. Fick skjuts hem till vårt gamla hus runt elva där jag somnade gott i mitt gamla flickrum. Märks hur mycket jag saknar att vara här. Är ju nästan här varenda helg ju. Men det är så myyysigt!!! Idag har jag varit en runda hemma, hämtat massa saker till maskeradfesten ikväll. Ingen aning om vad jag ska ha på mig. Vet precis vad jag ska vara utklädd till, men vet inte vad jag ska bära till detta. Har iallafall glömt både det ena och det andra hemma, så får åka hem snart igen... Suck.

LUCKY NUMBER THREE


Hejhej! Är hos Lovisa i Lomma nu, åkte in till Malmö mötte upp Lovisa på hennes skola sen gick vi några ärenden i stan, åt lussebullar och bara mös. Nu har vi precis ätit tacos och tänkte snart bege oss till Svalöv för att heja på P95. Igårkväll sov Mr.X hos mig. Dock hade jag typ kramp i min mage runt 5-6 tiden imorse så mamma sjukanmälde mig. Nu känns det dock mycket bättre! Ni får ha en bra kväll. Over and out

When you try your best but you don't succeed

Riktigt bra träning. Sjukt bra. Har ingen lust att blogga, sjukt besviken ikväll faktiskt. But what to do. Hörs

LOOK WHO'S FUCKING LONELY NOW.

Gud vilken mysig dag tillsammans med Joshua och mamma. Mamma är i Götet nu och jag sitter i min säng och ska snart cykla ner och träna. För en halvtimme sen sov jag, var totalt omotiverad till att göra någonting alls. Satte igång peppmusik och ingenting blev bättre, hittade inte mitt pannband mina underställskläder och allt var kaos. Men det vände och nu är jag sjukt taggad på fotbollsträning. Ska bli gött! Får besök ikväll också, av samma person som var här igår. Mys!

2011-11-10

Sjukt löjliga kommentarer folk ligger inne med. Haha, nästan lite roligt!! Mer om Olympia, någon frågade ju vad som vad bra och dåligt med Olympiaskolan. Som jag sa så är Olympiaskolan en av skolstadens tre skolor. Nicolai, Olympia och Tycho Braheskolan. Bra saker med Olympia är väl att det är en liten skola, där är jättebra lärare på samhäll-samhäll linjen. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Schemat passar mig och mina vanor. Men det kanske det inte gör för er? Men hälsa på, på öppet hus och se hur det känns! Där är många olika linjer på Olympia :)

YELLOW DIAMONDS IN THE LIGHT

Morning sunshines! Sjukt fint väder idag och jag börjar inte förrän halv 1. Skönt medtanke på att jag inte gick och la mig förrän tio över tolv igår, så kan det gå. Hade somsagt en mysig Onsdag. Nu däremot ska jag sova i 25 minuter till sen ska jag och mamma åka in till helsingborg och fika. Puss

MYSIG KVÄLL. PUSS

fast jag inte saknar dig, så känns det som att världen skulle rasa om du glömde mig

BAD KID

Home sweet home. Går hemifrån när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt, ibland är inte livet roligt. Powerwalk nu sen kommer Mr.X hit. Ups, nu blev ni asnyfikna va?! Haha. Nä, men vi hörs när vi hörs!

SUNSHINE

Vill hemhemhemhemhemhemhemhem nu!!! Slutar om 45 minuter. Snacka om en dryg jäkla dag. Ska träna ikväll sen får jag antagligen besök hihi! Nä nu fick vi sluta helt plötsligt. SKÖÖÖNT! PUSS

FAST JAG INTE SAKNAR DIG, SÅ KÄNNS DET SOM ATT VÄRLDEN SKULLE RASA OM DU GLÖMDE MIG

Godmorgon! Försov mig idag igen, eller ja. Gick upp 20 minuter efter mitt alarm gick av. Men det löste sig. Är uppe nu och ska bege mig till skolan. Skulle döda för att få tvätta av mig sminket gå ut och springa en runda och sen ligga och kolla serier hela dagen, men det får vänta tills helgen. Fred

IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE

Ätbara bilder! Det bästa är att det finns två utav dem där plåtarna. Den andra stod i ugnen. Vill ni veta så blev dom faktiskt brända.... Jag sitter förövrigt just nu och plugga historia. Hur kul?! Innan var jag ute på en löparrunda, trodde det skulle bli rättså lugnt. Men icke, mamma var riktigt peppad som var roligt att se så då fick jag ju också ligga i. Sjukt jobbigt!!!! Astrött nu, asgött ändå!!! Godnatt på er ♥

LIKE A BAWS

Hejhej! Blev lite ändrade planer, vid halv sex stack jag ner till exan och tränade fotboll i 1,5 h med Ik wormos flicklag. Inte alls samma seriösa tempo som på våra träningar, men ändå kul. Jag hoppas våra tränare lägger in en extra träning nu snart. Men  fortsätter nog att träna med flickorna på tisdags eftermiddagarna ett tag till. Nu bakar jag och mamma, och medans degen jäser så ska vi ut och springa!! Efter det blir det julmust & lussebullar. ÅH SÅ JULIGT ♥


Just det! Fick en kommentar om varför jag bytade skola ifrån Polhem till Olympia. Tror inte riktigt jag orkade med tempot på Polhem. Jag menar det är väldigt högt tempo där! Förövrigt så är det en otroligt stor skola, det är visserligen Olympia också. Men Polhem är som nästan hela skolstaden. Lärarna är bra osv. Man blir nästan alltid bemött på ett trevligt sätt. Så om du är ute efter mycket plugg och klarar av högt tempo så är Polhem nog en bra skola för dig. Annars skulle jag rekommendera Olympia! Kram på dig med

VI KAN LÅTSATS ATT DET VAR DU SOM SA "JAG VILL ALDRIG SE DIG IGEN"


DU SÄGER ATT NÅTT KÄNNS RÄTT MEN DET HÄR ÄR FEL

Brun tröja- h&m//halsduk-vila//klänning-vero moda//höga strumpor-lindex//stövlar-hunter

Såhär begav jag mig ut i höstmörket idag. Mysig outfit. Är trött nu, skolan gör mig sjukt trött. Ska äta lite mat, ta en powernap sen ska jag faktiskt ut och springa en runda, efter det ska jag baka lussebullar med min mamma och dricka mjölk + julmust. Det ska bli gott. Puss


BE COOL STAY IN SCHOOL


Godmorgon! Erkänner att jag inte sprang igår. Hade ingen ork i kroppen och tror jag sträckt mitt baklår. Eller något! Hoppas mina träningsfans inte blir allt för besvikna nu. Istället pluggade jag engelska osv. gosade ner mig i sängen med levande ljus tända på mitt rum. Kollade ett avsnitt 90210 sen somnade jag lite innan tio. Vaknade klockan 3 av att datorn stod på, gick upp, borstade tänderna och somnade om igen. Försov mig imorse så kom fem minuter sent till min mattelektion. Nu sitter jag här och har det jäkligt tråkigt. Kanske borde plugga lite ändå. HEJDÅ ALLA MINA FANS!!!!

SOMETIMES LIFE SUCKS

Samlar krafter till att plugga + ut och springa en runda. Men när man precis varit ute på en lång powerwalk + ätit otroligt god middag hos familjen Olsson så lockar absolut inget annat än att öppna ballerina paketet som står i köket, ett glas proviva mango stanna kvar i dessa sköna rosa mjukisbyxorna och bädda ner sig i sängen. ABSOLUT inget annat. Men samlar somsagt krafter och få se hur duktig jag känner för att vara idag. Lite matte och engelska såhär på kvällskvisten har väl inget dött av förut. Eller?

FÖRSTÖR INGA MINNEN DU VILL INTE SE MIG SÅHÄR

What's up? Slutade en timme tidigare idag eftersom mentorstiden var inställd. Innebär att jag är hemma nu men ska såsmåningom bege mig för att träffa en efterlängtad bräschbrud. Sounds good to me!

MONDAY 07-11-11

Godmorgon bloggen!

Började på en ny serie igår 90210, så blev sängdags rätt så sent. Ändå var jag pigg imorse när klockan ringde halv sju. Gick upp åt frukost (två knäckebröd och färskpressad apelsinjuice) Tacos till lunch i skolan. ÅH, älskar Olympiaskolan just nu!!! Så jäkla gott!! ♥

FUCK IT BE BAD

We shared the word lovegame, I took love you took game. I bet you happy now. Bitch.

IF YOU'RE HAVING A BAD DAY TOMORROW MIGHT BE BETTER

Denna låten och Someone like you av Adele ryser jag seriöst av varenda gång jag hör dem. Så sjukt äkta båda två.
Ett avsnitt gossip girl och ett pretty little liars sen kommer jag somna gott. Godnatt!

MIN LÖRDAGKVÄLL

Igårkväll runt åtta-tiden mötte jag upp Isabella, Sanna & Lovisa, cyklade till hemmakväll och handlade ett kilo godis, chips läsk och dippa. När vi kom hem så började vi spela "Absolut överrens, eller som hund & katt" haha, det var jätteroligt! Sen kände vi att vi behövde lite fler spelare, så Gabriella kom hit och slutligen kom Sara också. Avslutade natten med skräckfilm och runt 20 över 3 stack tjejerna hem förutom Lovisa som sov över. Imorse blev vi hämtade hyffsat tidigt och lämnade först av Lovisa i Lomma och sen körde vi vidare till Nova där vi fikade och hade lite söndagsmys! Nu har jag precis tränat fotboll, ni anar inte så trött jag är i kroppen. Nu ska jag äta räkor med mamma och sen ska jag slänga mig i soffan i väntan på att någon bra film ska börja. Kommer somna tidigt ikväll det vet jag!


SÖNDAG

Riktigt bra kväll igår. Next up- nova med min familj - Joshua. Updatear er mer senare! ♥

HURTIGA TJEJEN

Överblick för er nya läsare på mitt krypin. Här bor jag. Trivs bra när det är städat. "jobbigt" att det är så stort så man kan göra garderob av alla möjliga ställen. Myser med tända ljus just nu. Här är så mysigt när det är nystädat!


Helt ärligt så har jag inte tränat ett skit idag, istället har jag ätit god mat (jordärtskocksoppa) godaste soppan som finns! Sen har jag städat mitt rum, något som jag ångrar att jag inte gjorde för någon vecka sen istället så jag sluppit leva i den röran hela lovet. Men nu är det iallafall gjort och jag ligger och myser och inväntar töserna som kommer hit på lite Lördagsmys om någon timme. Blir en bra lördag ändå! ♥

Q/A

Någon undrade vart mopsen var, och vi hade ju somsagt bara den på prov i några veckor för att se om vi ville ha hund. Men hund passar verkligen inte vår livsstil, vi är hemma alldeles för lite och en mops behöver mycket uppmärksamhet speciellt Tuva som var full av energi. 

Och sen den personen som kommenterade anonymt angående bloggdesignen. Jag tror det bästa du kan göra är att sudda ut alla kodmaller och de koder du lagt in i stilmallen som har med "flikar under headern" att göra. Och så bara börja om! Jag tror jag gjorde om det tio gånger innan det såg bra ut faktiskt! Bara till att ha tålamod :)

-

Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as :)

ETT RIKTIGT JÄVLA AS

Gårdagen- Mötte upp två ifrån mitt lag runt halv sex-tiden igår, begav mig till Svalöv, hejade & peppade mina fina lagkamrater. Vann två matcher, förlorade en, och spelade en lika. Lite tråkigt! Men tyckte ändå det gick hyffsat bra. Kunde gått bättre om vi inte haft lite otur. Anyway, efter finalen va spelad så stack jag och Lovisa på halloweenfest ett tag. Så roligt att se alla fulla människor när man själv är nykter haha! Såg ut som det hade haft en rolig kväll iallafall. Själv var jag inte alls på fest-humör, fick dansat lite sen begav jag och Lovisa oss hem till Teckomatorp och kollade film, bara efter 25 minuter sov vi gott. Nu är jag på hemmaplan, funderar på att träna men bara tanken på tanken av att träna får jag ont i mina benhinnor. Får köra lite styrka här hemma istället! VI SES ALLA FINA! ♥

5 november 2011

Hejhej!!

Vet inte vad som hände med det inlägget som skulle publicerats igår, gone into the blue. Kanske för jag blev så stressad igårkväll. Men här kommer iallafall två bilder när jag och Lovis hängde i Malmö några timmar!

VI TVÅ KAN ALDRIG BÖRJA OM IGEN

Hejhej! Hemma en sväng om innan jag ska bege mig igen. Har haft en bra bästis-häng-dag i malmö med Lovisa. Åt Mcdonalds' usch och fy! Mår illa av det nu faktiskt, jätteilla! Anyway, kommer ett förtidsinställt inlägg med två bilder ifrån idag. Håll utkik! Nu måste jag kila, bytte om lite snabbt också. Så ser ut ungefär såhär just nu ↓
TJINGELING! :D

INGEN VANLIG HUNTERTJEJ

Tröja-Zoul//tunika-gina t//byxor-h&m//mobilväska-pagelle//knästrumpor-lindex//stövlar-hunter

LAUGHING AND KISSIN' IT'S A MATCH MADE IN HEAVEN

Svar: Går på Olympiaskolan i Helsingborg men gick på DCC i 1,5 dag kanske. Men ångrade sen mitt byte, hann däremot få en tröja! Lite komiskt sådär.

En kort intensiv löparrunda, en dusch, lite frukost + 2 h sömn senare ska jag nu äta pannkakor! Gott

MORNING FELLAS!

Svar på kommentar: Yes, jag saknar mitt långa hår! Usch...
Uppe med tuppen, ska ut och springa en runda nu innan jag och mamma kör iväg och jobbar. Tre timmars jobb sen ska jag möta upp min bästa vän och hänga lite med henne i malmö, ikväll kommer jag befinna mig i en lökig idrottshall skrikandes på mitt fina IK Wormo. Det kommer bli en braa dag detta! Godmorgon förresten :)

Q/A

Måste svara på lite frågor nu alltså!

Angående om att någon såg mig äta ägg utomhus igårmorse var lite komiskt eftersom det var såpass tidigt på morgonen, vad är oddsen att någon ser en äta ägg liksom?? Anyway för det första så var jag sjukt sugen på ägg så skalade ett och la i min baguette som Lovisa gjorde igårmorse, sen åt jag det andra vanligt. För det andra så hade jag och Lovisa inget tidsperspektiv denna morgonen och när det var tio minuter tills bussens avgång så var vi inte alls klara. Så vi tog med oss maten ut och åt, sparade ju bara tid? Iallafall, förstår inte det pinsamma med att äta ägg utomhus, haha?

Sen har jag fått lite frågor om hur jag orkar träna så mycket osv. Både på bloggen och utanför.  Alltså, det är faktiskt bara våran egna inställning, vill man så kan och orkar man, vilken tid på dygnet. Jag har ett mål nu och vill uppnå det, och vet vad som krävs också. Då vill jag kämpa för att kunna uppnå det också! Men har faktiskt bara tränat jättemycket förra veckan och denna, mest för att jag vill prestera bra på fotbollsträningarna, visa framfötterna. Vi har ju somsagt nya tränare och det känns på något sätt som en ny start.

Och tack Sara för komplimangerna de värmer ♥ vet inte min längd och vet inte min vikt tyvärr och om jag vetat skulle jag nog inte skrivit det här ändå :) Och något speciellt schema angående min träning har jag inte. Jag tränar fotboll på torsdagar och söndagar sen försöker jag ju såklart träna varje dag. Eller åtminstone ska jag göra det nu. Ska köpa gymkort på 24/7 också eftersom dem har det både i Landskrona och Helsingborg, så kan jag gymma efter skolan eller före, eller när vi har håla! Ni kommer säkert tycka jag är värsta träningsfreaket nu. Men har man ett mål och är tävlingsinriktad och vill vinna så kämpar man! Hoppas ni är nöjda med svaren iallafall! :) KRAM

WHAT WOULD I BE WITHOUT YOU?

Nyss tränat & duschat, ska äta lite kyckling nu sen kolla vidare på Pretty Little Liars. Imorgon vankas det jobb + köpa halloween kläder till nästa helgs bravader. Blev bjuden på halloween fest denna helgen också som jag tyvärr måste tacka nej till eftersom jag känner att jag vill vara moraliskt stöd till mitt lag som ska delta i Svalövscupen. Men ska somsagt äta nu. Hörs snart!
"Det bästa beviset för att erfarenhet inte hjälper är att hur många gånger man än har avslutat en kärlekshistoria så hindrar det en inte från att kasta sig in i en ny"

I GOTTA LET IT GO

Så jäkla bra, kan vara en av Rihannas bästa låtar. No kiddin'

+++++

Mhm... Tredje avsnittet Pretty little Liars för idag + Toffifee och vatten. Life's good!

FORGET ABOUT THE WORLD TONIGHT

Saknar fina mopsen...
Sovit i cirka tre timmar och försökt plugga i en, går "jättebra" läste tre sidor sen gav jag upp. Sjukt tråkigt område, så nu ska jag äta lunch och kolla pretty little liars istället. För hur mycket bättre låter inte det? Har träning ikväll med eleganterna som jag faktiskt längtar lite till. Ska bli skönt.  Fred

IF YOU WANT SOMETHING, GET IT YOURSELF

Godmorgon! Känns bra att förengångsskull kunna skriva godmorgon när det verkligen är morgon. Hoppas ni mår bra idag! Klockan är just nu tjugo i sju och tänkte ta på mig löparkläderna och sticka ut och springa en runda, lika bra när man är pigg, inte sant? Ska äta ägg till frukost sen, hungrig redan nu faktiskt... Måste plugga sen också, prov nästa vecka ju. Kaos!!! Men hoppas ni sovit gott. Köss

SWEET HOME

Hej alla fina ♥

Märks kanske att jag lagt bloggen åt sidan idag, men det beror på att jag befunnit mig på Landskrona IH hela dagen. Spelat fotboll med eleganterna, eller nightcap som det kallas. Förstår inte varför eftersom det börjar klockan elva på dagen? Anyway, spelade första matchen tio över elva som blev lika och vann andra. Räckte dock inte, för vi gick inte vidare. Sen kollade jag på killarna som spelade nu på kvällen, blev hungrig nu på slutet så åkte till Basilika och åt med Felicia. Gott! Hemma nu, ska kolla pretty little liars och sova! Godnatt

VAD JAG BRYR MIG OM NU ÄR ATT SE DIN BLICK SÅ SÅRAD

Är påväg ut på andra joggingturen idag, Lovisa är nog här om cirka en halvtimme. Fast tror hon hittar in själv! Ska lägga upp en video sen på vovvarna som mamma passar denna veckan. Hur gulliga som helst även fast mitt rum är fullt av hår... Men ska somsagt ut nu! KÖSS

EN TREDJEDEL AV DEN JAG VAR GÅR HEM

Hej hopp! Skitfint väder idag så jag har faktiskt passat på att vara ute, har varit ute och sprungit/powerwalkat i en timme, varit nere i stan, handlat tacos, solat, sen åkte jag hem och har precis avnjutit asgod tacos gjord av moi. Trodde jag skulle orka allt på tallriken medtanke på att jag inte ätit något på hela dagen tills nu. Men icke, får ni inte ångest när ni slänger för mycket mat? Jag får... Anyway. ASMÄTT NU! Ska kolla ett avsnitt pretty little liars & vila upp mig lite nu sen ska jag springa en runda ikväll innan Lovisa kommer hit! PEACE

RSS 2.0