Reder inte det.

En liten powernap, dusch, mat och touchup efter lite pre-valborgsfirande i Stadsparken Lund. JÄKLAR VAD ROLIGT DET VAR! Träffat en jäkla massa människor och sen missat en himla massa också... Men man kan inte få allt här i livet. Hej hå ut vi gå


SAME LOVE

If I was gay, I think hiphop would hate me. There is no different, live on and be yourself. Love is patient love is kind, I am not crying on Sundays'
 
Sitter här vid datorn och försöker plugga. Det går verkligen inte.. Behöver verkligen studiemotivation omdelbart. Men det är så många andra tankar som far runt i mitt huvud.  Vår klass älskar inlämningsuppgifter, jag älskar prov. Prov är lätt det bästa någonsin! Med inlämningsuppgifter vet jag aldrig vart jag ska sluta?

SUNDAY

Igårkväll när jag tillslut orkade ta mig upp och gå ut en sväng åt jag middag tillsammans med Anna, hade lite catchup i med att vi inte träffats på länge! Sen mös vi vidare hemma hos mig. Bra avslut på en bra helg! Har precis varit en sväng på gymmet och kört lite cardio och styrka. Har inte så mycket kraft i kroppen men det blev ändå bra. Lite mat hade suttit fint nu eftersom jag inte ätit speciellt mycket idag.


FRIDAYS'


PLEASE

 

MAXIDRESS

Totally loving my new batikdress

Det här nya fyndet gick jag runt i hemma hela dagen igår. Förstår inte varför jag aldrig köpt en tidigare, lätt ett av de skönaste plaggen hängades i min garderob. 

IN BETWEEN

Fan vad jag älskar detta fönstret.
These calls are getting longer and these nights go on and on forever. I do believe I am getting better knowing you, hopfully all of you. Sitting watching movies, we both know I do not watch a bit of it. Cause I am much too busy leaving my hand close enough so you will hold it. This is my confession to the crimes of wanting you badly, and darling if you are wondering here is your answer, yes I like you.

CATCHED THE SUNSET

Yesterday.
 
Godmorgon! Updateringen har väl inte varit på topp, men jag har haft fullt upp hela helgen. Möjligtvis inte igår, men då sov jag i princip hela dagen. Mår inte speciellt bra idag heller, huvudvärk och dylikt fick mig att stanna hemma idag. What to do, hoppas ni får en kickass bra start på veckan. Imorgon vankas det valborgsfirande!

SATURDAY NIGHT WAS CRAZY

Lördagens bravader @ my place. Bjöd ju somsagt hem en fjärdedel av laget hem till mig i lördags. Vi hade det roligt och trevligt och det spårade väl en aning. Body shots, vita byxor med fläckar på. När vi var färdiga här hemma, begav vi oss till Helsingborg. Grym kväll

How I feel today


YELLOW LIKE A CHICKEN

Kan bara beskriva mitt mående med två ord: såförbaskattrött & bakis.

Usch och fy för kvällar som igår då man har huvudvärk innan man börjar festandet. Fast roligt hade vi!!


MALDITO ALCOHOL


NEW IN


BREAKFAST

Hemma efter en förlust i Malmö, 2-1. Tråkigt nog.. Men det hindrar inte mig ifrån att bjuda hit lite lagkamrater på lite festande. Lutar åt en minst sagt rolig kväll då vi alla är något taggade! Vi hörs snart goa vänner och ovänner. Ciao

YELLOW DREAM


GREAT DAY

Åh älskade lördag. Somnade klockan nio igår efter en liten texmex middag med mig själv. Har varit omringad med massa människor nonstop denna veckan så kan säga att mitt egna sällskap satt fint igår.

Nu är jag påväg till Malmö för att spela match, missade två matcher och en träning när jag var i Stockholm. Tråkigt!


GREATDAY

Var på jättebra humör tills precis just nu. Har letat efter mitt gymkort i ungefär 40 minuter! Visst det är relativ stökigt på mitt rum men ändå. Det är väl något tecken på att jag ska ta det lugnt och vila upp mig inför morgondagens match. Men det stör mig något fruktansvärt mycket att mamma inte är här och kan leta, för hon kan hitta saker den dära mamman...

En svängom på väla blev det idag med min favorittjej. Handlade två nya färgglada ting. Vuxenpoäng till mig som handlat mat idag, nu ska jag göra hemmagjorda hamburgare. Tjingeling


MER IFRÅN HUVUDSTADEN

 


STOCKHOLM 2013/04/22-24


FIFTYSIX DAYS TO GO

Har precis ätit min otroligt goda tomatsoppa och duschat efter fotbollsträning på exan, skönt vill jag lova. Mindre skönt att min fot är lite svullen just nu! Anyway, imorgon vankas det frajdaj. Denna veckan har gått så otroligt fort vilket jag är glad över!

GRATTIS PÅ 18-årsdagen älsklingscecilia!


DANCE IT'S YOUR LAST CHANCE

VISSLA MED MIG

Panetoz nya dänga, den engelska versionen är mycket bättre enligt mig. Blir sugen på sommar när jag hör denna låten!


Answer

Någon undrade vart jackan nedanför kom ifrån. Den köptes på h&m för cirka tre-fyra år sedan! :) tack!


GOODMORNING

Igår när mamma hämtade mig i Lund runt elva-tiden överraskade hon mig med en ny frisyr. Jag som alltid sagt att hon ska låta det växa tyckte det var otroligt snyggt! Nya fina slingor hade hon också. Har saknat min mamma ofattbart mycket och tanken på att jag inte får se henne förrän på söndag, kills me.

Jag har iallafall precis vaknat, vi är inte ens lediga idag. Men jag vaknade inte av dem 10 alarm jag ställde igår. Känslan av att sova i sin egen säng är obeskrivlig.


DAT BITCHES

Påväg hemifrån Sthlm.... Åkt tåg i typ fem timmar nu eftersom det varit signalfel hit och dit. Är ganska trött nu faktiskt! Vill bara hem, dusch och sova i min säng. Har inte fått sovit mycket och kommer inte vara hemma förrän vid tolv-tiden!

Fick en kommentar om att jag putar med läpparna. Lite roligt, vad är det folk prioriterar att lägga sin energi på nuförtiden. Jag menar, det gör jag väl hur mycket jag vill och passar det inte någon eller någon inte gillar mig och mina bilder så borde kanske personerna eller personen ifråga sluta kommentera eller överhuvudtaget besöka min sida.


LAST NIGHT

Idag skiner solen och det är underbart vill jag lova. Vi har ett studiebesök kvar sen ska vi åka hem.

Hur rolig detta än har varit längtar jag hem så himla mycket. Är verkligen fortfarande mammas tjej..


S!ESTA

Alla på mitt rum tar en liten powernap nu. Själv har jag redan sovit i några timmar, trött som tusan var jag. Innan det var vi på riksdagen vilket var otroligt roligt, sen åt vi lunch och gick i några butiker. Älskar denna staden


DEVIL WEARS PREGO

Nu funkar ÄNTLIGEN, blogg.se appen! Jag är fortfarande i Stockholm och myser, igår gick vi ganska mycket och gjorde två studiebesök. Ett på Dramaten och ett på svt! Efteråt käkade vi god middag och avslutade kvällen på det lilla mysiga vandrarhemmet vi bor på med hög musik och glada klassisar.


Bästa på hela dagen

Såg en mops i en bil idag, sen helt plötsligt kom ägaren till hunden och den var jättesöt och helt perfekt så jag kunde inte låta bli att fråga ifall han kunde släppa ut den. Spikes hette den, åh. Hoppas min mamma läser detta! (Så att du förstår att det är ödet. ) oki bra kram!

LUNCHTIME

Yummie

STOCKHOLM BABY

 
åka pendeltåg.  Hehe, åkt tåg i några timmar och nu är vi framme om en timme i den kära huvudstaden. Ha en fin dag fävs

ASH TRASH BOOTS

Vi satt ute till ungefär klockan sex idag, vädret kan ju inte bli mycket bättre i April månad. Har iallafall träffat några av kusinerna och ätit god mat och pratat och haft det roligt som alltid. Jag ska till Stockholm på studiebesök tillsammans med min klass tidigt imorgon så ikväll har jag och mamma varit och inhandlat lite färdkost, är det bara jag som alltid packar ner för mycket kläder och alltid tar med för mycket mat? Haha typical me..

Nu myser jag med mamsen, på onsdag när jag kommer hem åker hon till Åre. Så vi kommer inte ses på ungefär en vecka nu. Har iallafall haft en underbar helg, ciao babes

Perfect sunday

 
Blogg.se appen fungerar ju inte. Därav blir bloggen lidande då jag inte sitter vid datorn speciellt ofta. Anyway, igårkväll efter en lazyday sprang jag 5km och gick lite. Mötte sedan upp Anna och Gabriella för myskväll @ my place. Inatt fick jag lite besök av Mr. X. Ups, hehe. Nu blev ni nyfikna? ;) är förövrigt påväg till min kusin för att kalasa med släkten. Vi ska grilla och mysa. Gillart

SPEECH OF FREEDOM

       

Hello fävs. Vilket väder, lite synd bara att det enda jag åstadkommit idag är soffhäng och frukost. Way to go Älleman. Anyway, har iallafall fått på mig träningskläder och trots detta otroliga vill jag bara stanna i soffan hela dagen. Får se hur det blir med den där löparrundan, ciao

THINK TWICE

Skriven av Erica Nilsson - http://ersoni.blogg.se

Jag tänkte börja mitt tal med ett känt citat av Dave Ramsey, som jag tycker passar in i vad jag nu ska berätta om. We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like

Facebook, instagram, twitter, bloggar, det finns många sätt idag att skriva inlägg på , lägga upp bilder, synas och höras på.

Vad är det första du gör på morgonen när du vaknar, och det första du gör innan du går och lägger dig? Jag tror det är många som har samma svar på denna frågan. Kollar telefonen. Sin smartphone. Hur många har inte en smartphone nu förtiden? Jag tror att de flesta har en.

Jag har en kusin som är tolv år. Hon har en egen iphone, en ipad och en egen dator. Hon har instagram och hon har facebook. När jag var tolv år hade jag kulor, gogos och spelade ruta. Jag har en lillasyster som är sex år, hon lärde sig att öppna min telefon innan hon lärde sig att prata, i stort sätt. Min lillasyster vet precis vad facebook är, hon har det till och med, men hon kan inte skriva eller läsa. Bara några enstaka ord. Hon har också en egen ipad. Hon tar egobilder på sig själv med sin Ipad, hon ber mig fota henne när hon har extra fina kläder på sig eller gör något roligt, och sen tycker hon jag ska lägga in bilden på facebook. När jag gjort det så frågar hon vem som gillat den.

Det första jag gör när jag vaknar är att kolla om något har hänt på facebook, eller instagram. Jag följer kommentarer där jag är delaktik i, jag kollar om jag fått några fler likes, jag kollar nya bilder som folk lagt upp. Men till vilken nytta?

Det har ju blivit väldigt populärt nu förtiden att lägga in matbilder, sina nya kläder man köpt, den nya marc jacobs parfymen, sin nya oddmyllo blus och träningsbilder. Men till vilken nytta gör man detta? Vill man visa upp vad man har? Vill man få bekräftele att man har fina saker, att man är duktig när man tränar, att man är duktig för man äter nyttig mat, att man har pengar till att köpa den nya oddmolly blusen, att man har en snygg kropp och att man ser bra ut? Vem är det vi vill ha bekräftelsen av? Och varför känner vi detta behovet? Vi gör tags på instagram för att fler folk ska gilla våra bilder, folk vi inte ens känner.

Jag såg nyhetsmorgon för inte så längesen, där Alex schulman gästade. Han pratade om sin show Älska mig! Som han är aktuell med snart. Den handlar just om bekräftelsebehov. Han berättar hur han på morgonen när han precis vaknat tar upp sin telefon, utan att sin fru ska se den, han lägger sig på sidan och försöker täcka telfonen med täcket så inte rummet ska lysas upp av telefonens ljus. Också kollar han sin telefon, sin twitter för att kolla om något mer har hänt på inläggen han skrivit. Han berättar om hur han skrivit om personer på internet, folk han egentligen inte känner, och när han ser dem i verklgheten så vågar han inte kolla dem i ögonen och vill bara gå därifrån. Är det inte sjukt? När blev det såhär egentligen? Är vi en annan personer bakom vår dator och telefonskärm?

Är vi den personen i verkliga livet som den personen vi är på internet? Det kan man fråga sig. Lägger vi upp bilder som speglar oss själv och vad vi gillar eller lägger vi upp bilder och texter som gör att folk ska gilla oss och för att vi ska verka smarta och duktiga?

I texten ”Status”, skriven av Sofia Ulver- sneistrup som ni finner i häftet Tänka rätt- göra rätt? Där tar hon upp just det om bekräftelse och status, hon skriver ”tänk dig att du är en kille som precis kammat hem första pris i paradise hotel, den långlivande dokusåpan, som innehåller allt av snask, snusk och dramtik som man kan föreställa sig.” Tänk att du kommer från din mellanstora stad där du är den populäraste killen för du har varit med i detta program, du får vilka tjejer du vill, du kommer in på alla klubbar, alla vill vara din vän. Bara för du är lite av en kändis. Men när denhär killen kommer till Lund, till universitetet så märker han att han inte var så populär trots allt. Dessa personerna bryr sig inte om att han har varit med i paradise hotel, dem bryr sig inte om din dyra klocka han har, han är betydelselös, han är nobody. Inget av det spelar någon roll. Och det borde vi tänka på. Det spelar ingen roll hur coola saker du än äger, hur mycket uppmärksamhet du än fått på media. Det är inte det livet handlar om.

Varför har man ens instagram? Räckte det inte med när man hade en vanlig telefon, utan internet, då vi ringde varandra och frågade hur vi mådde, vad man gjorde och om man skulle hitta på något. Eller iallafall räckte det inte med att bara ha facebook och sina närmsta vänner som man kunde ta del av deras vardag? Varför måste vi hela tiden bry oss om vad alla andra gör? Vad andra äter och vad andra har på sig? Varför måste vi hela tiden fota allting för att lägga upp bilder på instrgam och facebook?

Mediavärlden har blivit en sjuk värld som vi lever i, en fejkad värld där allting ska vara perfekt. Där vi endast lägger upp dem allra bästa bilderna, folk står och dekorerar sin tallrik i en kvart på morgonen för att den ska se så bra ut som möjlig på bild så man kan lägga upp den på instagram, där man tar minst tio bilder på sig själv för att lägga upp den allra bästa av dem. Där man fotar sig själv i speglen på gymmet för att visa hur duktig man är.
Det har blivit en mediahets där man får ångest när folk hela tiden lägger ut så perfekta bilder på allting. Handlar det verkligen om hur många följare man har på twitter och instagram nuförtiden? Hur många likes man får på varje bild och inlägg man skriver? Handlade det inte om att ha roligt i verkligheten med sina riktiga vänner, att visa uppskattnign för varandra i det verkliga livet.

Jag ser folk som sitter uppe med sina telefoner på fest och när man är med sina vänner, räcker det inte med att prata och umgås med dem vi har framför oss, måste vi använda den förbannade telefonen hela tiden?
Jag tog bort min facebook i en vecka. Jag fick frågor från flera personen om varför jag tog bort den precis som det var världens grej som hade hänt. Precis som det var det sjukaste som hade hänt på länge. Jag tänker många gånger att jag borde sluta att lägga upp så många bilder, sluta kolla på telefonen så ofta. Till och med kankse ta bort mitt instagram konto. Men ändå har jag inte gjort det. Jag är väl för beroende.

Det jag vill komma fram till är att vi kanske borde lägga ner vår telefon mycket oftare, sluta ha sånt bekräftelsebehov och ta vara på våra riktiga vänner istället för att sträva efter att få likes. Det handlar om att vara älskad på riktigt av sina riktiga vänner och familj, inte av folk vi inte känner eller inte är vänner med.

Jag har tre sista frågor till er innan jag avslutar detta tal.
Hur många av dina riktiga vänner kommer ihåg din födelsedag utan att se det på din facebook?
Hur många personer vågar ge komplimanger till dig på riktigt istället för att trycka på like?
Hur många av dem du följer på instagram och som följer dig tillbaka hälsar du på i verkligheten?


TUMME UPP TILL DIG ERICA!


WORKOUT

Lite mer än 40 minuters cardio, mage och squats avklarat på gymmet idag.

Känns riktigt bra i kroppen och efter en liten powernap ska jag nog promenera lite också. Trots allt fint väder idag, igen!


SIMPLE SMOOTHIE

I denna smoothien har jag frysta bär, mango&hallon ifrån Ica, sen har jag juice och färsk citronjuice i. Ganska onyttig. Så ibland när jag vill vara nyttigare skippar jag juicen och pressar egen apelsin eller kör med bara vatten. Mindre gott men funkar också! Trevlig helg


INSTAGRAM PICS #8

Trots att jag sov fyra timmar när jag kom hem ifrån skolan igår så somnade jag vid halv tio tiden efter en fotbollsträning som gick hyfsat dåligt.. Anyway, vad är det för fel på mig? Var dessutom jättetrött imorse trots att jag sovit sjukt mycket!

Men det är fredag så ska inte klaga


FRAJDAJ

FRAjdaj. Fint ju, tre lektioner, solsken och hamburgare till lunch. Sen håller jag en efterlängtad helg. Blir väl en långhelg kan jag säga, en visit till Sthlm mån-ons står på schemat.


HATE TO BURST YOUR BUBBLE

Slutade klockan tio. Åkte hem, åt frukost (äääääntligen) hann inte det imorse så var ganska hungrig när jag kom hem. Bakade även chokladbollar! Gotte


Hunky

06.58, avslutade kvällen på ett bättre sätt igår. Daddy ringde mig nämligen, blir alltid lika glad av hans röst. Att åka till skolan idag känns inte lika jobbigt då jag har en enda lektion. Vaknade upp och trodde det var fredag, fan vad synd liksom.!


Running and tacos

Träning mat och fina vänner bestod denna onsdagen av. Begav mig ut i det fina vädret och sprang intervaller på 6 km sen gick jag hem till Sara och drack vatten! Sen fick jag med henne hem och såsmåningom när Anna kom var taco-lagande i full gång. Mysig kväll med girlsen


2013-04-17

Before yesterdays footballpractice. 
Satt uppe till ett igår och skrev klart ett historiearbete som skulle vara inlämnat för ett bra tag sen. Dat feeling! Trots detta var energinivån hög imorse när jag vaknade halv sju. Blev en lite snurr på stationen innan jag kom på att jag glömt mina nycklar hemma, åkte därav tillbaks hem och trots detta lyckades jag komma i tid. Ibland är karma på rätt sida

Barelegs

Barelegs. Varför inte? Tog tillochmed av en tröja för att jag blev lite för varm imorse. #Schönt


GOOD TO KNOW

Leopants- Hennes & Mauritz//Hunkydory//Furvest//shoes-Ugg Australia//Linne- gt

Varmt klädd idag, det var ju faktiskt lika dimmigt som på bilderna ovan en bit in på förmiddagen innan idag. Sen kom solskenet, måste tillägga att det kändes skönt att jag kunde lägga skinnjackan i väskan och åka hem utan att frysa det minsta lilla. Alltså, nu är livet bra. Har faktiskt ett tips till er som är lite omotiverade gällande studierna, lyssna på klassisk musik. Bach gick varmt i lurarna på en lektion idag, och fick faktiskt mycket gjort. Det är faktiskt bevisat att man tänker klarare, får mer fantasi och mer fokus på det man planerat att göra.
Bra att veta

VITAMINS

Bild 1/2 på vad jag hade  i kvällens smoothie, åt ägg och knäckebröd också. Perfekt när det är för sent att äta middag efter träningen. Bild 3 dagens frukost, bild nummer 4/5 bild på gårdagens middag och det bästa sällskapet någonsin. ♥ Älskar dig ♥

MONDAYS'

Vad ska jag säga, just nu är jag väldigt glad. Jag tror till stor del att det har med vädret att göra, fantasin och idéerna flödar. Motivationen är på topp och speciellt när man ställer sig på vågen och ser att man gått ner 2 kg! Fast jag var glad innan jag ställde mig på vågen, alla fotbollsspelare vet känslan när de friska och varma vindarna kommer. När man slipper dem där 2 extra kilona i klädväg. Idag var iallafall en sån dag där jag kunde spela i t-shirt och shorts, och bra gick det. "Ni vet känslan när man sätter sig i bilen och gjort en bra träning" ja det gör jag. Happy moments


HERE COMES THE SUN

Bara bara bere bere- Alex Ferrari spelas just nu varmt i hörlurarna. Nya favvodängan som jag vet kommer spelas långt in på sena sommarkvällar. Förövrigt, fin tisdag idag. Strålande solsken? Sovmorgon och skjuts till skolan. Dessutom två inställda lektioner för att vi hade en aktivitet i skolan, hunger games. En kille i min klass var med! Nu är det snart dags att möta upp mallan och träningen utan underställ i solsken. Somsagt, fin tisdag


TODAYS

The weather was awfully nice today, and now it is raining. But you know what they say, after rain there comes sunshine.

Some fur, some ash trash and a little touch och spring colours. Lovin'


WALKING OUT THE DOOR FEELING PERFECT

Just nu: ligger jag och gör ingenting. Imorgon skulle vi haft prov i idrott men eftersom vi har "hunger games" på Olympia så blir det inget prov. Vilken tur, hade inte ens börjat kolla igenom papperna. Somsagt, studiemotivationen är inte där idag. Det är måndag, jag vill bara ta det lugnt. Så det är precis vad jag gör. Ta'et lugnt!


SUN IS UP

Love the feeling coming home after a very good night and the sun' starts rising. Älskart'


TONIGHT I'MMA LET YOU BE THE CAPTAIN

Tur jag har en hemlig blogg jag skrev i för några år sedan. Måste medge att alla borde ha en hemlig blogg, i min står det riktigt roliga saker. Saker som hände på högstadiet som verkligen var en rolig tid, eller ja. Stundtals var det verkligen jättejobbigt, som när vi flyttade. Visste inte ens själv att det var såpass jobbigt som det faktiskt var! När man läser om det nu i efterhand fick jag verkligen uppleva ett riktigt "high school" liv. Skilda "föräldrar", hjärtekross, kärlek, best friend forever moment, plugg, fester, utseendeförändring och mer kärlek. Jag fick allt på en gång allt hände på två år, sen helt plötsligt förlorade jag allting. Min stora kärlek, min bästa bästa vän, min studiemotivation, min J, min vovve min låtsatspappa. Min värld verkligen rasade! Känns konstigt att skriva detta offentligt. Har nog aldrig riktigt tänkt på att det var som det var. Fast idag mår jag bra, även fast det fortfarande gör ont i mig.


LET IT ROLL

Lördagen bjöd på både det ena och det andra, middagsbjudning här hemma sen hemmafest i trevliga glumslöv, och utgång i Helsingborg. Har fortfarande inte riktigt smält utgången, goa göteborgare som smälte mitt hjärta och två crazy brudar som verkligen gjorde natten asgrym. Så tackar Malle h och Berglund för en trevlig lördagsnatt. Lite sent att skriva om detta nu, men var seg hela dagen igår. Blev inte ens pigg av en promenad i solen.. Slutade med häng i soffan sen somnade jag! Fler bilder kommer


Bara bara bere bere

Bränd pizza, trött kropp, telefonsamtal, videos & bilder sen igår. Nu är jag ute och går i solen. Vädret är underbart!


Saturday

Godmorgon får jag väl nästan säga som staplade in runt halv sex tiden igår och har sovit tills nu ungefär, igår var ju en av dem bättre lördagarna om jag får säga det själv. Ska snart uppdatera med några goda bilder, måste bara äta massa god mat. Idag har jag inga planer alls, mer än att ta täcket till soffan, köpa godis och ligga där hela dagen. Ciao


JAG VILL SE DIN SVETT

Var på gymmet och svettades med Sara för ett tag sen, nu ska jag duscha och sen ska jag möta upp Mallan. Lite fotboll såhär innan det ska börjas fixa inför ikväll är väl aldrig fel, påtal om ikväll. Då står jag för kvällens middag och tre goa tjejer är hitbjudna för att senare bege sig ut på lite äventyr. Vi hörs såklart!

YESTERDAY

Hello lads and ladies! Uppdateringen har väl inte varit den bästa, men jag tackar blogg.se appen för att den kraschat då jag känt att jag varit tvungen att landa lite. Jag var ju inte i skolan igår, jag sov 13 timmar natten till fredag eftersom jag inte mådde speciellt bra. Mamma ville muntra upp mig med lunch ute och med Sushi som jag pratat om hela veckan. Är det bara jag som verkligen älskar sushi? Det är ju verkligen så himla gott.

Senare åkte jag till Ängelholm, bortapremiär ju. Sedan blev det räkor och massa goda tillbehör i Borstahusen!

True friendship

Tänk att min mamma har en bästis som hon berättar nästan allt för. Ibland kan jag bli lite avundsjuk på deras relation, dem har faktiskt känt varandra forever. Som tur är fick mamma Michi två fina barn också, som jag och min bror träffat hela våra liv. Som kan mig in och utantill. Jag älskar det, människor som funnits där hela livet och aldrig försvunnit eller svikit en.


STRAIGHTEN UP LITTLE SOLDIER

Är så fruktansvärt nere idag. Skoldagen har varit helt underbar, men vädret är kasst och sen helt plötsligt ska vi träna på gräs, och jag älskar konstgräset överallt annat. Blir mycket bättre flyt då eftersom alla Skånes fotbollsplaner är relativt dåliga. Ingenting är bra ikväll, tyvärr. Har redan ångest inför helgen. Hur kan jag ha det?


On thursdays we wear pink


Love this

Laddade ner en löparapp som jag bara var tvungen att testa, vet att jag hade bestämt mig för vilodag men var sugen på att springa en runda. Så sprang 3,77 km på 16,53 minuter. Kanske inte världens bästa resultat, men jag tog ett par gamla löparskor så fick ont i benen.. Nu har jag precis kört lite styrkeövningar och ska duscha och göra en god smoothie tänkte jag. Godnatt!


Den finaste jag vet

Efter att ha sovit några timmar kändes magen ändå ganska okej, mamma bjöd mig på middag i stan på basilika. Idag tänkte jag ta en vilodag ifrån träningen, satt och tänkte ut ett bra pass när vi satt och åt innan mamma frågade senast jag inte tränade, räknade då ut att det var förr förra torsdagen eller onsdagen på påsklovet. Ibland behöver kroppen vila också, för att återhämta sig och kunna presentera sitt bästa. En liten note-to-self.


Need peace in my mind

Min mage har total strejkat idag, har varit stressad och mått dåligt i princip hela dagen. Haft rysningar och magen har krampat några antal gånger. Fyför sådana dagar när allting känns grått och tråkigt. Skrev iallafall ett svenskprov som kändes hyfsat bra för att knappt ha öppnat boken, får tacka min högstadielärare som verkligen matade in alla ordklasserna gång på gång.


Simply a good day

Har fått en massa bra saker gjort idag, har varit på bio med samhällsklasserna, sovit, övningskört till Svalöv med mamsen, träffat Joshe, tränat ett intensivt pass på gymmet i ungefär 35-40 minuter! Nu kom jag nyss på att jag har svenskprov imorgon, visste att jag hade glömt någonting. Aouch..


I just wanna feel this moment

Snart ett år sen denna bilden togs. Saknar min bror jättemycket! Fast trots allt vet jag att vi alltid kommer vara nära, även fast det i just detta fallet inte känns som det. Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan, har idrott och sen ska vi på bio. Sen slutar faktiskt jag för dagen! Lagom skönt eller? Solen är framme idag med. Det lär behövas eftersom jag tvunget skulle kolla ett program sent på tv4 igår. Men min gamla bildlärare var ju med!


En bok för er träningsfreaks

Bara genom att läsa 20 sidor i denna boken har min syn på träning förändrats något. Jag tror folk har en väldigt snedvriden syn på "bra och effektiv" träning. Vilket är baserat på okunskap såklart, men för mer lärdom och tips rekommenderar jag verkligen denna boken. Har som sagt läst runt 20-30 sidor, and I am hooked. Godnatt


Answer

Hej, jag undrar vart du köpt dina byxor, samt vad byx modellen heter? Tycker dem är så fina och har letat efter ett par fina please länge och skulle bli jätte glad över svar. Ps tycker din blogg är så himla fin, många kramar.

Får börja med att tacka över din kommentar. Dessa byxorna är köpta i Köpenhamn! Jag vet inte vad modellen heter, men jag vet att den inte är jeansmaterial iallafall, sen vet jag att fröken Ethel har fått in måååånga fina pleasebyxor/jeans! Många kramar till dig med
Vad handlar boken om? 
 
Denna boken handlar faktiskt om sex och kärlek, fast på ett mer verkligare sätt om man jämför med Mr.Grey så att säga!
 
 

Happy minds

Har precis avslutat denna dagen på bästa sätt, med fotbollsträning. Glädjen var verkligen där hos alla idag! Goa själar, allihopa. Det är så roligt, längesen jag kände sån laganda. Innan träningen, fikade jag, sov en timme och skrev klart ett arbete! Känns faktiskt otroligt bra och hoppas denna veckan fortsätter såhär. Go jävla måndag, ursäkta min franska.


Vs - love pink

Bild på några VS underkläder, gillar färgen på deras trosor. Inte alls diskret och mycket färg vilket jag tycker om! Har förövrigt klarat mig igenom denna måndagen med huvudvärk, och lite leende på läpparna. En helt okej bra start på veckan, nu måste jag ta tag i lite saker!


Here we go again

Måndag morgon, solen skiner och alla verkar pigga och alerta förutom jag. Har huvudvärk och mår kass, vill verkligen bara hem till min säng igen. Kanske dags att ta sig en riktig vilodag ifrån träning och all stress snart.


Armday

Var på gymmet innan och körde armar med Brko, benen är verkligen helt slutkörda sen fredag&lördag. Men lär ha träningsvärk i mina armar imorgon iallafall! Körde även 10 minuter cross och rodde 500 m snabbt. Sen hämtade Tolevska mig och vi kollade andra halvlek av matchen. Vinst idag med! Nu är jag hemma och tänkte ta en varm lång skön dusch.


Lovely sunday

Skönt med söndag, idag har jag vaknat sent, ätit en god frukost och nu ligger jag faktiskt fortfarande kvar i sängen och kollar 90210. Dagens planer ser ut som att det blir gym, fotboll, plugg och söndagsmiddag. Bra söndag! Älskar söndagar. Don't you?


Nighty

Hej kära kompisar, vet inte riktigt vad jag gör vaken. Hanna/h x2 spenderade sin lördagkväll här med goa chips och massa pratande! Idag har jag ätit ganska mycket kolhydrater. Snabba kolhydrater som jag förmodligen tränade bort på matchen idag. Aptiten har helt enkelt inte funnits där idag, så jag har faktiskt inte ätit efter matchen. Låter korkat men håller nog på att dra på mig en fluensa, peppar peppar. Godnatt!

Sjukt glad över att jag inte festar lika mycket som innan. Man blir ju korkad av alkohol, obviously (uppenbarligen på svenska, för er som inte kan engelska ((; ) xoxo. Ps. Kesella är inte gott Ds.


Easy peasy lemon squezzy

Premiärade utan underställ idag. Riktigt skönt!! Bild på mig och min bättre halva, som gjorde tre mål idag. King


En bättre lördag

vinst med 11-0 och någon gång i andra halvlek satte jag en boll mitt i krysset! Var faktiskt ganska snyggt om jag får säga det själv. Var ganska taggad innan vi gick ut på plan, för att vår tränare sa att dem hade vunnit alla sina träningsmatcher! Spelade 90 minuter så är ganska död nu. Sakta men säkert börjar konditionen bli bättre. Denna gången ska jag inte ge upp någonstans. Har satt lite mål nu som jag vill klara! Ikväll vankas det grillning i borstahusen.


#summer

Bjussar på en barbent sommarbild, mest för att jag snart ska bege mig ut i kylan. Gameday klockan 15.00 idag! Just nu taggar jag med musik och mat! Laddar upp med sallad och lite snabba kolhydrater. Ciao


6/04/13

Godmorgon. Vart tog solen vägen? Idag ska jag ju spela match så hade suttit fint med lite sol!

Igår runt sex-tiden hade jag och Hanna bestämt gymdate, körde lite cross och löpning. Ville ha pigga ben tills idag så körde inte så hårt. Efter det kom min pingla hit, blev en kväll på hemmaplan . Jag mådde verkligen kasst igår, feber och illamående.
Vid tio gick vi ut och handlade lite godis, åt några bitar sen gick jag och la mig. Nu välkomnar vi helgen med öppna armar!


Soon

Detta är den snyggaste jackan jag haft på mig. Den får min hy att se otroligt solbränd och fin ut, synd att den bara går att köpa i Köpenhamn och synd att jag inte hade pengar till att köpa den när jag var där förra veckan. Men men, som jag skrev kan man ju inte få allt här i livet. Den är inte orange, den är inte röd. Det är en färg någonstans emellan och det är det som gör att den inte ser ut som alla andra färgglada dunjackor människor lyckats haffa runtom i landet. Ge mig!


A day without laughter is a day wasted

Stortrivs på ett av många kaféer här i Landskrona. 261 är ett vinnande koncept med god mat och trevlig personal. Även idag blev det ett nyttigare alternativ i form av ceasarsallad, ska väl inte sticka under stolen med att jag faktiskt åt en chokladboll också. Fast borde sluta med sånt, för nu i efterhand ångrar jag mig bara. Sugar addicted much? Typ. Får inte glömma bort att tacka fina mamma för trevligt sällskap och en mycket god lunch.


Last night

Godmorgon! Hur lycklig är jag denna morgonen? Mamma kom hem vid halv sju imorse med god frukost, åt samtidigt som jag satt och pluggade. Någon timme senare körde mamma mig till skolan och då fick jag reda på att jag bara hade en lektion idag där jag bara skulle skriva prov. Tyskan och historian är alltså inställd! Så mamma stod och väntade på mig tills jag skrev klart provet, som förövrigt gick jättebra. Nu är vi p åväg hemma igen. Lycklig


GREAT MASHUP


Chicken salad

God middag idag med, har ni tips på någon riktigt god sallad? Börjar bli lite trött på melon, ananas skinka ock kyckling. Jag menar inte var för sig utan tillsammans, men några tips kanske?


Svett blod och tårar var det väl? Och lite instagram

Att plugga är ju inte riktigt min grej, så bestämde mig för att sticka till gymmet och köra lite cardio för några timmar sen. Blev ganska mycket cardio faktiskt, ungefär 90 minuter! 30 minuter på crosstrainern, sprang 15min, gick 15 och cyklade 30. Sen avslutade jag med 100 vridningar/5kg och stretching. Fullt fokus idag. Nu har jag ätit sallad och sitter med plugget, tur att jag får mer energi när jag tränat!


En bättre morgon

-en av de bättre morgnarna med världens bästa människa. Shine bright


Man, why can't life always be this easy

Sitter nergrävd i entreprenörskap-pluggande, irriterande att jag kom på innan idag att jag har ett ogjort prov och det enda tillfället att göra det är imorgon. What to do, ingen träning, inget "ta del utav det fina vädret" sitter här i en tom lägenhet och pluggar. Perfekt fotbollsväder idag.. Haha sad.


Lunch @ Ebbas

En lång håla som ledde till en god lunch på ebbas med kärleksparet. Nu är vi tillbaks i skolan och laddar upp inför matteprov, inte min starkaste sida det här med matte.


Mondays


My day

Kikar in för att berätta absolut ingenting spännande tyvärr. En helt vanlig skoldag med inställd lektion har jag klarat mig igenom. Blev sedan hämtad av mamma och har spenderat min eftermiddag tillsammans med henne, åkte även till en liten by vid namn Svalöv där jag spenderade mestadels utav min barndom. Träffade en av mina favoritlärare ifrån högstadiet där, Adam! Vet att troligtvis vissa kommer bli lite småavundsjuka då han är en väldigt omtyckt lärare, detta mötet fick mig att påminnas om högstadiet. VILKEN, bra tid det var alltså! Mår inte speciellt bra idag, ont i magen, suget efter socker är så högt. Men jag ska klara detta, åtminstone tills helgen!


Morning

Denna morgonen var helt underbart perfekt..... Tills skånetrafiken var inblandat. Bussen till tåget var jätteförsenad och jag tycker inte om att vara försenad till saker. Då blir jag som ett barn och resonerar "nu är det inte lönt att åka till skolan" det är nu världens bästa mamma kommer in och kör mig till skolan efter lite tårar och lite hjälp. Så nu är jag väl någorlunda glad igen. Kan förresten ha ätit världens godaste ananas idag, och solen skiner. Underbart'

Bild sen igår när jag var ute och gick med Elon.


She don't believe in shooting stars but she believes in shoes and cars


Eat clean

Breakfast & Dinner

Aptiten var verkligen inte på topp när jag kom hem ifrån passet på gymmet innan, allt bara växte i munnen. Fast det var gott ändå! Gick iallafall ut och promenera en runda med en av bräscharna. Mysigt! Saknar dig Julia
Nu sitter jag och skriver en novellanalys som jag aldrig kommer bli klar med känns det som..

Love when mama do my bed

Igår var en sån där typisk dagen-innan-skolan-efter-lovet-natt, kunde verkligen inte somna. Låg och vred och vände, lyssnade på musik, läste. Somnade runt tre-tiden och sen var det dags att gå upp klockan åtta. Som tur var hade vi lite sovmorgon idag, så jag var väl inte sådär dödstrött. Efter skolan sov jag i någon timme innan jag begav mig till gymmet, körde 20 minuters cardio och brände 300 kcl. Sen klämde jag in några magövningar och avslutade med lite ben och rumpa tog i lite medtanke på gårdagens pass. TRÄNINGSVÄRK. Sitter just nu och äter i min ensamhet och inväntar en pingla! Ps. Glömde ju säga att jag tränade med min goaste bästa vän, sen snackade jag även med Hanna. Två hjärtan Ds.

Monday

Bjussar på några matiga bilder och en söt go tjej som var här innan. Måste säga att jag inte har ångest över skolan imorgon, detta lovet har varit perfekt. Även om jag inte gjort något, så känner jag mig så himla utvilad! Hoppas ni haft ett stressfritt lov, och tagit vara på varenda dag. Godnatt


Workout done

Efter en powerwalk och en god lunch somnade jag till någon timme på soffan, sen kom mamma hem och sedan cyklade vi ner till gymmet. Var lite spontant med på ett jobbigt pass inriktat på ben och rumpa. Lär garanterat ha träningsvärk imorgon, men det är ju bara fint! Elin har varit här på en liten runda ikväll, på tok för längesen vi träffades. Blev så glad när jag träffade henne på vår gata, så bjöd med henne upp! Nu är det dags för lite plugg, har ju en del att göra om vi säger så.


Mix it up

Har varit ute och gått i 60 minuter, sen gjorde jag en väldigt god lunch när jag kom hem. Då menar jag väldigt god, sött blandat med salt är det bästa jag vet! Samtidigt som jag gillar när smakerna är rena, kan jag inte motstå att blanda alla olika smaker!


A walk in the sun

Godmorgon! Har alldeles precis stigit upp ur sängen, druckit ett glas vatten och nu tänkte jag gå ut på en liten promenad. Idag börjar mitt nyttiga liv som framförallt inte kommer innehålla allt för mycket godis, chips och onödiga fetter. Ska faktiskt försöka gå ner fem kilo till att börja med! Heja mig


RSS 2.0