Bild ifrån instagram

Är nu hemma efter en dag fylld med fotboll. Är skittrött, så stannar hemma istället för att åka till Helsingborg. Tröttheten och träningsvärken tar helt enkelt över. Får väl avsluta detta på bästa sätt med ett godnatt och vi hörs imorgon!


Oct. 31, 2012

Mysig morgon med mamsen. Och nu har vi precis åkt ut på semifinalen på förlängning. Sugit men vi var ändå grymma.


Oct. 31, 2012

Mina ash har jag beställt på Henry Cole. Skitbra sida då det tar ungefär 1-2 dagar att få sin beställning!


Sunshine

Jag vaknade en kvart innan fotbollsträningen, bytade om snabbt som tusan och cyklade sedan iväg i kylan. Tog ut mig och var kräkfärdig efter träningen. Det känns ju skönt, fast mår inte speciellt bra nu. Imorgon ska några ifrån laget spela nightcap runt 12.00 tiden ska bli riktigt roligt. Får väl avsluta här då jag är riktigt trött och inte känner mig helt kry.


Let's have a toast for the douchebags

I fredags skålade vi för att vi är vänner igen. Det är jag glad över!


30 oktober 2012

Busigt hår och lite höstkläder blandat med sommarklänningen. To be continued

Oct. 30, 2012

Hade en ganska intressant konversation med en person imorse. Sånt jag fick höra får mig bara att inse hur skönt det är att det har blivit som det har blivit. Allt händer för en orsak right? Somnade om igen och sedan stod Julia i dörröppningen redo för en dag med kameran ute i solen, Elin gjorde oss sällskap också.


Godnatt

Att kunna ringa till dig mitt i natten när jag vill prata. Känns så jäkla skönt. Är så glad att du finns, för mig är du fortfarande en av världens bästa människor.


....och just det


The whole situation could've been avoided if you were just honest.


Skön arbetsledare


Lite biljard

Ted och Samuel. Fint när man nästan slår en kille i biljard... Hehe king är jag! Amen go måndagskväll då!


Oct. 29, 2012

Blev bjuden på måndagskrök av Pontus tilösammans med några grabbar. Lite spontant ringde jag Sofie och bjöd med henne. Ganska gött! Så nu är jag påväg till Helsingborg! We, spontant osv!


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @ Alicemazing


Svar om jobb

Anonym Om: TWO PHOTOS
Hej! jag går också i 2an på gymnasiet och vill gärna ha jobb, men hur får man tid till det? hur gör du? jobbar du kvällar och så?
 
Svar: Jag sökte sommarjobb, men det fick jag inte. Så istället fick jag helgjobb. Och nu när det är lov så tar jag tider när folk är sjuka eller om där är lediga tider. Annars jobbar jag bara på helgerna. Ibland har jag jobbat mitt i skolveckan, men det är sjukt stressigt. Både för att jag går i skolan i Helsingborg och jobbar i Löddeköpinge, men också för att det blir stressigt med studierna, träningen osv. Så nej jag jobbar inte kvällar speciellt ofta! Men det är nice med helgjobb även fast man missar lite roliga saker då och då, så är det lätt värt extra pengarna. :)
 

Ett år sen idag

Svettig bild ifrån en lokalfest. Ett år sen idag.


SHE DRIVES ME CRAZY 🎵

Efter en snabb pratstund med mamma är jag nu påväg till jobb. Behöver alla pengar jag kan få efter att jag levde gott utan att ha en tanke på hur mycket som spenderades i London. Tror att man måste få göra sånna resor ibland, där man inte ens kollar priset på vad saker kostar. Även om det innebär att leva snålt resten av denna månaden. Så jäkla värt det, har redan pratat med pappa om att möjligtvis åka dit i mellandagarna på jullovet. Hade varit riktigt nice!


TWO PHOTOS

Försök få mig till att sluta använda dessa sköna joggingbyxorna twentyfour/seven. Lär inte bli lätt!
Det är något jag vill kalla en liten storm utomhus. Vilket är mysigt, vad som är mindre mysigt är att jag bara krypa ner under sängen och kolla goa serier men istället måste jag snart ta på mig varma kläder och åka till jobb. Men tjäna pengar på en måndag är väl aldrig fel, ska vara otroligt glad att jag har ett jobb som är roligt och med trevliga människor och som betalar bra. 

MORNING

Elin sover, så jag kollar gossip girl istället. Världens bästa serie. Idag står massa mat och några timmars jobb på schemat!


Sover hos E. Inatt


Oct. 28, 2012

Ljus, tacodipp, chips, morötter, cola och bondfilm. Mysigt


Söndag i sitt esse

Söndag. Veckans bästa och sämsta dag, den är otroligt bra för att det är en vilodag. Alla är alltid samlade hemma och det är alltid ljus tända och rummet brukar alltid städas. Sen är den också dålig för att ångesten över skolveckan brukar komma. Som tur är har jag Höstlov imorgon, skönt som fasen. Nu myser jag med mamsen framför tv:n. Dagen har jag spenderat till mestadels hemma i soffan. Har även haft lite catch-up med Elin.


Oct. 28, 2012

Alkoholintaget denna helgen har fått mig att bli slö och lite trög(are). Trött är bara förnamnet, men så värt. Haft en så otroligt bra helg som spenderats med människor som är guldvärda. Såhär glad har jag nog inte varit på ett bra tag. Har precis ätit frukost i stugan och är hemma igen. Ska kolla film nu och hoppas på att Elin kommer till Landskrona ikväll så att vi kan mysa!


12-10-27

Klädd uppifrån och ner: Vero moda/forever21/trash boots by ash

KROSSAD SAMMET

Cravings på att äga en massa fina kjolar av olika slag. Denna kjolen hittade jag på forever 21 för 10 pund ungefär. 
 
It's so funny talking to stupid people. You feel so smart! Det är läskigt att folk jag faktiskt inte vill ska veta någonting om mitt liv kikar in här hela tiden, som stalkers ungefär. Får nog börja dra ner på bloggandet, köra mer bilder och blogga på hemliga bloggen istället. Låter bättre! - Home-shower-out-

IT FEELS GOOD

En powerwalk ner till borstahusen i solen satt fint som snus, sitter här och myser under en filt eftersom det är ganska så kallt. Har ju glömt berätta att mitt Höstlov faktiskt börjar på måndag. Det sitter utomordentligt fint ska ni veta. Ska försöka få undan ganska mycket plugg den kommande veckan, och om orken och motivationen finns så kommer jag även spendera en del tid på gymmet. En fotbollscup med bästa fotbollsbrudarna ska även spelas. Kommer bli freakin' awesome. Häng med Julia, Elin och laget kommer även inkluderas. Kommer bli ett bra lov. I can feel it!


New in from London


SOLEN SKINER JAG MED


FUCKING GREAT NIGHT

 



Hej! Hade en sjukt bra kväll igår. Minst sagt crazy och fett mycket folk ute som man kände. Helt klart nöjd med min hemkomst ifrån london och sen detta. Jäkla bra vänner har jag också. Vid fyra-tiden trillade vi in hemma hos Elin med Fredrik. Sov till nio kanske och nu ska jag snart hem och duscha och ladda om inför ikväll. All in ikväll också! 

CRAVINGS

Åh, lovisa brukade alltid ha den här lacoste parfymen minns att jag lånat den ett par gånger. Luktar iallafall sött men inte lika sött som min andra britney spears fantasy parfym. Köpte den på flygplatsen tillsammans med body misten ifrån VS. Alltså den luktar så gott så att jag bara vill gå runt och lukta på mig själv hela tiden.

PINK PINK PINK

Ifrån london - satans goa och sköna ska ni vet. KÖP!
Trodde jag skulle få stanna hemma i dessa nya gosiga mjukisbyxorna ifrån victoria secret, men icke. Julle och Elin drar med mig på äventyr ikväll (tror jag) ska snart gå och möta dem och ge dem lite goa trosor ifrån VS. Vi hörs sen!

Oct. 26, 2012

Är nu på plats hemma efter minst sagt den bästa resan ever. Jag har haft det så bra så möjligt. Jag har varit ganska mycket "själv" när jag tagit mig till olika platser, shoppat och så. Kom ju mitt i veckan så alla jobbade och gick i skolan. Men förstår ni hur mycket man lär sig på att vara själv när man reser? Jag tror inte man gör det förrän man gjort det. Känner mig otrolig. Jag är bra jag. Är somsagt tillbaks i Sverige nu, efter en bra resa. Har träffat en ny kompis som bor i England men som har familj i Sverige. Haha, så roligt vi har haft det idag! Ödet att jag av misstag råkade radera spotify appen, och att mitt internet inte fungerade så att jag istället för att lyssna på musik hörde när hon pratade svenska. Överbra!


DAY 3

Favoritgodis, favoritmat, favoritstad, favoritkusin. Allt är så jäkla perfekt just nu, vill inte hem imorgon. Vill vara kvar här ett tag till. Anyway, see you tomorrow!


Oct. 25, 2012

Som en annan *i*tch sa "gör dig själv en tjänst och stanna i London" mer än gärna. Fucking love this country. Alla är helt över trevliga? Varje affär eller typ varannan människa man går in i eller förbi "morning" "are you alright love" ingen är blyg här typ. Inte många iallafall. Stannade tillochmed en bil och sa "smoking kills you love" haha. Äh. Många har rört Basse idag med, haha i Sverige snear folk bara när dom ser något fint. Här säger man exakt vad man tycker! Och det är ju sånt jag gillar. Ska flytta hit efter studenten. Eller något. Hämtade Rebecca ifrån skolan. Sen köpte vi godis för 10 pund. Fatta hur mycket godis man får för 100 kr här. Haha sjukaste jag varit med om. Nu ska vi spela tennis. Ciao


Oct. 25, 2012

Sv: hej Anna. Min familj här pratar bara engelska. Så jag blir som en blyg liten flicka här nere. Haha nej nu skämtar jag. :) men det är jobbigt när man ska säga en sak och inte kan säga det på det sättet man vill. Eller när man inte kommer på ett ord så att man låter så jävla korkad. Som idag kom jag inte på vad halsduk hette? Åh störigt._____________________________
Update: efter typ 4 timmars shopping och chinamat ska jag nu till Rebeccas skola och hämta henne. Så glad hon kommer bli!!! Love


Ångesten ingen vet

Är såååå glad för mina nya kläder. Jag som aldrig brukar vara generös har idag köpt presenter för 1000 kr. Vad hände där? Har lite ångest över att jag spenderat nästan 4000 kr. Får jobba hårt på bk nu. Har iallafall med mig 10 par Victoria secret trosor, ett par Clark boots, ett par victoria secret joggingbyxor (världens skönaste snyggaste osv lätt värt sina 700kr) två kjolar och två toppar. Tror jag har med allt nu.


Shoppingmode -on


Oct. 25, 2012

Godmorgon. Denna bilden tänker jag på när jag ser London- Oxford street. Haha börjar redan julpynta. Här tar man julen jätteseriöst! Vilket är kul!


LOVE PINK

Trosorna inhandlades på vs idag. Ganska bra med många farbröder och en pappa i England!


Oct. 25, 2012

Åt lunch med världens bästa fabror idag. Så jäkla bra är han, och vi är så lika till sättet, själviska, bestämda, vet vad vi vill osv. haha!
Bestämde mig för att åka lite dubbeldäckare idag. Roligt! Åkte ifrån paddington till Victoria station och tog sedan tåget därifrån till denmark Hill. Fan vad stort London är. Är hemma hos daddi nu och ska tillbaks till Jo och Rebecca snart!


Day 2

Har kollat runt lite i affärer idag. Var inne på Victoria secret och för er som inte vet så är den affären 3-4 våningar hög. Haha så sjukt, träffa en därinne som sa att hon kände igen mig. Så jag bara "eh I live in Sweden" så hon bara. Ja men jag kommer ifrån Sverige. Hur sjukt är inte det? Typ 5 personer har kommit fram och frågat om dem får känna på min päls också. Och två gick bara fram och kände. Här är vi inte blyga inte. Imorse lämnade jag Rebecca på hennes skola och sen tog vi tunnelbanan till Oxford cirkus. Nu är jag på euston station. Har åkt tunnelbana helt själv. Väntar på min Fabror <3 (skulle publiceras 12.30) solly!


08.36 morning

Blev väckt för ett antal timmar sen. Haha, Rebecca kom in med apelsin juice och kakor. Så söt. Har tagit en iskall dusch, (förstod inte hur man vred på värmen) och nu har jag precis gjort mig i ordning. Tänk att jag ska ta tunnelbanan helt själv idag. Scary!


Day one

Är hemma hos min kusin och min moster. Världens goaste människor! Mötte upp pappa på Liverpool street. Alot of catching up to do, om man säger så. Helt överlycklig är jag, och så mycket på en och samma gång. Sen tog vi tunnelbanan till clapham south där vi har druckit te, pratat. Finaste människorna! Så glad jag är. Just nu önskar jag att fredag aldrig kommer. Går inte att beskriva känslan, lukterna, människorna, dialekten. Allting kommer tillbaks. Ska sova nu, har varit en lång dag och imorgon har jag väl ganska mycket att stå i. Lämna Rebecca på skolan, möta..... Vi tar det imorgon förresten. Kan ju inte spoila allt det roliga!!!


Lite update

Sitter på tåget påväg till Liverpool street. Ska träffa pappa. Kan inte förstå att jag har gjort detta helt själv. Tog fel väska på flygplatsen också. Det uppskattade inte tanten bredvid mig... Haha "ey miss you took the wrong suitcase" lite roligt. Fett läskig flygresa btw! Men nu mår jag prima. Är ju i mitt andra hemland! Trivs med alla trevliga människor också "how are you today dear" osv. Love this country!


SES I LONDON!


Oct. 23, 2012

Ett litet stop i Svalöv och sen på Nova Lund för att nu åka till Sturup. Nu är jag faktiskt nervös på riktigt. Wish me luck.


Vintage by fe/hunky dory/h&m/liebeskind/g-star/ash trash


Oct. 23, 2012

Mot Sturup -->


00.04

Varit ute och gått en runda med en barndomsvän, skönt att prata med en person som faktiskt kan en in och utantill och som är äldre och har lite mer erfarenheter. Påtal om något annat är jag nervös inför imorgon, har aldrig åkt flygplan själv eller så. Lär bli en erfarenhet rikare. (Har svarat på era kommentarer i samma inlägg ni skrev kommentarerna) Släpper detta nu! Ställ inte mer frågor på bloggen om mitt lilla fjortisbråk. Haha godnatt!


Oct. 22, 2012

Det är inte så roligt att få sms där folk "hoppar" på en. Men sen så sjunker den personen bara lägre och lägre i mina ögon. Men sen vet jag själv att man säger saker för att såra när man känner sig i underläge. Det gör jag också. Just nu har du bevisat någonting jag länge gått och trott. Makes me the winner. Ska börja packa nu. Hoppas på att bemöta lite mer begåvade människor än vad jag har haft runtomkring mig ett tag nu. Lär ju inte bli speciellt svårt! Hello London


Slag under bältet

Det är så roligt med fega människor, roligt att se dem krypa fram och inte våga ta itu med sina problem själv, framförallt roligt att se dem utanför min dörr. Haha tja


Pretty little liars

Känslan när man raderar sms utan att ens ha läst ifrån människor man inte vill ha sms ifrån. Den känslan är skön, känslan när man ligger i sängen och kollar pll dagen innan man ska åka till London är också rätt skön.


People just don't know when enough is enough


Oct. 22, 2012

Fick en fråga om jag kunde ta några bilder på alla mina skor. Alla fick inte riktigt plats men de flesta och favoriterna fick plats. Som ni märker är jag inte mycket för färger, slitna converse, stövlar och festskor är mer min smak. Ska försöka ändra på detta, får kanske inhandla mig ett par färgglada dojor i London. Vi får la se!


ONLY ONE

Hade en mysig kväll med laget. Ett tips är att aldrig någonsin gå in på gränden för att äta söndags brunch. Tur mamma lagade pannkakor innan jag stack. Annars hade jag en rolig söndag. Typiskt jag i ett nötskal att tacka ja några gånger för mycket till shots. Tillsist var vi ett gott gäng som satt och shota. Söndagen avslutades lite smått berusad i soffan med gotte och snövit.


SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Ska snart möta Sanna och hämta upp mallan för att sedan äta på gränden med laget. Ska bli mysigt eftersom jag inte träffat dem på länge. Skönt att ta en break ifrån studerandet och sovandet.


Oct. 21, 2012

Söndagar när dem är som bäst. Ligga i sängen hela dagen, somna om, vakna, somna om, vakna. Är dock väldigt hungrig just nu och sugen på bullar och pannkakor. Längesen jag åt det!


Sunday

Mår inte helt hundra idag. Är trött och mår illa, vad är nu detta med illamående stup i kvarten. Har en massa plugg att ta igen så lika bra att börja dagen med det. Ciao


YOU TOOK MY HEART

It isn't easy for me to let it go cause I've swallow every single word and every whisper, every sigh eats away at this heart of mine. And there is a hollow in me now so I put my faith in something unknown. I'm living on such sweet nothing. But I'm trying to hope with nothing to hold, I'm living on such sweet nothing. And it's hard to learn and it's hard to love when you're giving me such sweet nothing. Sweet nothing


"best friends"

Ni får gärna sluta skriva kommentarer om mitt privatliv. Tänker inte ens publicera kommentarerna! Anledningen till varför jag slutat umgås med vissa människor är för att jag trivs så himla mycket bättre nu, slippa höra "hon sa det" "hon tycker det" "vad tycker du om henne?" "ska jag verkligen fråga henne om hon ska vara med" "jag tänker inte bjuda henne på min fest" blabla, är så himla trött på det hela. Dagisfasoner och människor jag lagt bakom mig. 

Hope you are erasing all of me, cause I'm doing it. Fucking hurt. It would not be you forgiving me, it will be me forgiving you.
 

HAPPY PEOPLE

Är nu påväg hemifrån ett lyckat födelsedags kalas för min fina kusin Emma. Fick även träffat mina småkusiner Mathilda och Inez som jag inte träffat på ett bra tag. Var är Lovisa frågar Mathilda. Hur söt? Love my family <3


Oct. 20, 2012

Har slutat jobba nu, så sitter utanför bk och väntar på att mammuten och Mange ska plocka upp mig. Sen ska vi vidare till malme för kalas hos kussarna. Ska bli nice! Asnice väder förövrigt


HOPE THAT YOU CAN KEEP IT

Vaknade runt halv elva tiden utvilad som bara den. Är nu pigg och på väg till jobbet, ska bli roligt att jobba idag. Är något fruktansvärt sugen på mat då jag inte ätit (mer än fyra riskakor) sedan elva igår vid lunch i skolan. Anledningen är väl att jag mådde så fruktansvärt illa igår. Kunde inget annat än att ta en dusch och sen lägga mig i sängen när jag kom innanför dörren.

Världens skönaste boots

SATURDAY

Var en ganska tråkig människa igår då jag somnade vid nio-tiden. Vaknade upp vid elva-tiden då folk hade (jag skämtar inte) spammat med sms. Kände mig lite som en svikare, men jag var sjukt trött.


Working girl

Efter några timmars jobbande är jag nu hemma. Tänkte egentligen ta på mig några hyfsade kläder och bege mig emot vf, men istället har jag bytat om till mysiga kläder och krupit till sängs. Illamåendet sitter i halsen och jag vill bara sova och vakna upp pigg och frisk. Vi får väl se hur det blir med det, imorgon väntas nio timmar jobb. På söndag ska det jobbas sju timmar. Working girl


OLD ME

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska slå fem. Längtar till klockan åtta, min säng och efter mamma. Sammanlagt ska jag jobba 19 h denna helgen. Det är rätt goa pengar medtanke på att jag nyss köpt ett par dyra dojor och ska till England. Har redan kikat ut så fina julklappar till Joshua och mamma! Längtar tills julen.


Oct. 19, 2012

Lagom nice dag som började med en inställd lektion sen tyska där vi fick sluta en halvtimme tidigare och sen matte som vi egentligen får sluta på nu, fast jag har prov på måndag som jag måste plugga till. Blev inringd på jobbet så om några timmar ska jag jobba. Ciao


LUNCH

Ibland levererar skolstaden


COUNTRY


When I hear our song I get that same old feeling

I know we haven't spoken for a while, but I was thinking about you. And it kind of made me smile. So many things to say and I am going to put them in a letter, thought it might be easier, the words might come out better. So many things I wanna know the answers to. Wish I could press rewind and rewrite every line, to the story of me and you. 
Don't you know I have tried and tried to get you out of my mind, but it don't get no better. As each day goes by I'm more lost and confused. I have nothing to loose, hope to hear from you soon.
P.s I'm still not over you, still not over you
 
 

Fredag

Godmorgon! Är just nu fruktansvärt pigg och entreprenörskapen är inställd. Har träningsverk i rumpan efter badmintonen på idrotten igår, 
Tog ut helgen i lite förskott och handlade godis och cola med Elin igår, sen kollade vi kockarnas kamp och jag lyckades somna vid 9-tiden. Off to bed again!

Ash trash boots

Äntligen i min ägodel! Sedan i början av januari 2011 när kenza la ut ashbootsen på sin blogg har jag velat ha dem. Så jäkla snygga, lite kniviga att få på dock. Så om ni ska beställa ett par ash i samma modell, så beställ 1-2 storlekar större. Har ni breda fötter som mig så använd nylonstrumpor och skohorn så funkar det toppen!


Ett paket


TORSDAG.

Lite afterschool mys med min tjej efter en lång jobbig tråkig dag.


Oct. 18, 2012

Idag begav jag mig ut i mörkret i myskläder. Det har hänt en gång tidigare att jag har gått klädd såhär och då hade vi friluftsdag. Är inte mycket för att gå till skolan klädd som en luffare, fast inspirationen var på noll imorse, energin var inte speciellt hög heller. Blir inte ens pigg även fast jag sovit cirka nio timmar inatt. Att det blir mörkt så tidigt och ljust så sent gör mig något depp.


Ps. (I'm still not over you)

Morning. Igårkväll somnade jag kvart över nio, vaknade en stund senare, tog en skön dusch och somnade. Idag har jag prov, en tråkig engelsk-lektion och idrott. Ciao


We make a great team

I would not trade anything in the world for your love.


Är på oerhört bra humör. Åkte med mamma till Malmö för att lämna Joshua och fixa en sak på centan. Ganska onödigt, men så värt medtanke på hur mycket jag verkligen tycker om att åka bil. Nu låter det lite skumt men det är så mysigt att spela hög musik, diskutera och så mycket mer med min mamma i hennes bil. 
Är just ni i borstahusen, hemmagjorda hamburgare och annat gott. Ses


Oct. 17, 2012

Denna skoldagen har passerat ganska så snabbt, mer än halva skolveckan har gått och snart håller vi helg. Ska bli så himla skönt! Hade en skön pratstund med Emma påväg hem, blev lite avundsjuk när hon berättade om sin turkietresa... Och såg hur solbränd hon var. Nu en powernap

En väldigt vacker tjej i min klass. Ser ut som en liten prinsessa

BRRR


I choose to be happy

Diamonds- Rihanna / först igår fick jag reda på att Rihanna gjort denna underbara låten. 
 Frank Ocean-Lost
 Rebecca & Fiona - Giliap
Tres favoriter just nu. Överbra.

Oct. 16, 2012

Säger godnatt med en chillad bild på mina dawnsyndrom ben. Nu ser man verkligen hur överrörlig jag är i mina ben, är det i armarna också. Har förövrigt duschat i cirka en timme det var utomordentligt skönt. Lite chockerande besked att sverige lyckades scorea fyra mål medan jag stod i duschen. Tar tillbaka mitt tidigare inlägg, imponerande schweden även fast ni sög hela första halvlek. nighty


SOFFLIGGANDE

Är så irriterad just nu. Haha, alltså det är oförståeligt hur dåligt Sverige spelar. Ska ta en dusch och läsa i min dåliga engelskbok. Jäkla Sverige.


GOOD

Det går bra för min lilla blogg nu, har glömt att kolla statistiken men blev glatt överraskad när jag gjorde. Har ni några frågor? Vill ni att jag ska skriva om något speciellt? Hehe peace


Oct. 16, 2012

Höll på att skriva ett inlägg på datorn för tre timmar sen, men det inlägget avslutades inte pågrund av att jag åt mat istället och sedan somnade på soffan. Vaknade nu lagom till VM-kvalet med ett enormt sug efter chips och choklad. Mum please? Heja Sweden!


Stickat


It's going good it's going great.

Längtar tills minneskorten till mina kameror arrivear. Can't wait, typ!


Winterland

Ganska slappt på hemmaplan.
Har inte rört mig en meter hemifrån ikväll. Så skönt att bara vara med familjen + Vigge. Det är Joshuas bästa kompis för er som undrar, och sen gillar mamma också honom. Så det är därför han får äran att äta middag med oss! Det händer sällan att vi käkar middag tillsammans då alla oftast gör sina egna saker. Men idag tog vi oss den tiden och även igår. Har även fått undanstökat MASSOR med pluggande, hoppas provet imorgon går som jag hoppas. Måste sova nu! Sleep tight.


Oct. 15, 2012

Sitter och äter middag med la familia & Viktor. Känns vi suttit här i en all evighet och pratat! Bästa familjen


SMALL PEOPLE

About two small people.
Som svar på din fråga "anonym" så trivs jag mycket bättre med mig själv nu och det kan vara därför jag uppfattas som mer glad, trevlig, inspirerad.
Jag umgås med människor som jag blir glad av, jag blir lätt irriterad på människor som inte säger vad dem vill och tycker, och framförallt irriterad på människor som inte vågar stå för deras åsikter eller överhuvudtaget stå face to face och vara ärlig. Jag har haft den "typen" av människor i mitt liv ett tag nu, kan inte säga att jag ångrade någonting av det för det fick mig att inse att jag är som jag är, och att det verkligen inte är något fel på mig. (Eller ja, jag är ju lite speciell om man säger så). Alla är vi olika och jag har full förståelse för att människor som inte har mod att stå för sin egen åsikt klarar av mig eftersom jag är en ärlig människa, säger vad jag tycker, står för min åsikt, frågar frågor som är "känsliga" rakt ut,  Osv osv..
Hänger inte ut någon (eller jo det gör jag) men är trött på att människor som ska kallas vänner kallar mig "skitsnackare" att jag väljer folk i "andra hand" att jag "kommer när det passar" eller att jag är "dramatisk". Jag är som jag är, jag gillar att umgås med många människor. Det är inte att jag väljer bort någon utan det handlar nog mer om att jag inte prioterar likadant som andra.  Jag är dramatisk, true. Men det är knappast jag som skapar allt drama. 
Sorry om ni någon gång känt er som mitt "second choice" har absolut inte varit min mening. Men jag gör ju mina val, och det är inte meningen att någon ska känna sig sårad genom dessa valen, jag tycker iallafall det är lame att gå bakom ryggen på en människa, och sen pointa ut fel på mig när personerna i fråga gjort exakt likadant själv, om varandra också.. Sen gå runt och sprida "rumours". Men det är klart att man måste skylla över sina problem på andra människor. Typiskt rädda och fega människor som gör något sånt. Trodde aldrig att någon skulle kunna få mig att bli rädd och liten. Aldrig. Men det fick ni, för ett litet litet tag och det är jag glad över. För under den lilla stunden,fick det mig att uppskatta människor som bryr sig om mig. Som aldrig hade kunnat behandla mig på ett så uselt och fult sätt. Riktiga backstabbers.  Back to samhällspluggandet! 




AUTUMN


Tre nyanser av grönt

Klädde mig varmt och skönt idag, min vinterjacka är så gosig. Helt klart ett av dem bättre köpen denna hösten, förövrigt har jag lyckats få en spricka i min telefon. När jag vaknade imorse så såg jag det. Kanske inte så konstigt medtanke på att jag gör saker i sömnen. Annars? En bra skoldag är förbi. Blir så glad när vi slutar tidigt på måndagar. Nu - tillbaks ner i skolböckerna. Ciao


Real love

"I'm searching for a real love"
 

Monday morning

Motivationen i skolan är just nu på noll. Behöver lov, behöver sol och jag behöver värme. What to do, nästa vecka åker jag till England. Där jag hoppas på att hitta inspiration och motivation. Later

FRIDAYS'

Fredag och jag i mitt esse. Perfekt helg med andra ord. You make me happy!

SUPRISE


Oct. 14, 2012

Avnjuter en bit smörgåstårta som Elin nyss kom med. Dem har kalas hos henne. Fina vännen!


Sequins

En paljetttröja ifrån mq, jeans ifrån g-star, skärp by liebeskind och stövlar by tamaris prydde min trötta kropp när jag begav mig ut i höstmörkret för att ta mig till jennifers överraskningsfest, Hampus agerade taxi och vi hade en minst sagt rolig biltur dit enligt mig. Hade en rolig kväll! Sov i Tågarp och vid sju-tiden bestämde jag och Lovisa oss för att möta Michaela och sen tog vi tåget, är hemma och har sovit några timmar. Ganska lite energi i denna kroppen, hoppas ni haft en kickass helg som jag. Big love


Oct. 14, 2012

Lovisa & Michaela


FRIDAY NIGHT THROUGH MY IPHONE


FEELING THIS HAPPY AT THE MOMENT

Är kanske inte såhär glad för ögonblicket. Har bara mig själv att skylla när jag runt fyra-snåret staplade in på hemmaplan. Men lätt värt att fira Elins dag, och kul hade jag. En asbra kväll med fem tjejer och cirkus 15 killar. Nu väntas nio timmar jobb, kan inte säga att jag ser fram emot det. Som tur är får jag skjuts. Ciao


Ready to kick this friday


TODAYS


Oct. 12, 2012

Är hemma hos min älskling som fyller år. Nog tredje gången jag nämner det nu, men det är ju så roligt! Ikväll blir det god mat här och massa gossiga människor. Möjligtvis en utgång, vi får se vart kvällen tar oss.


SIMILAR TO AN OLD FASHION SONG

Black and white


YOU ARE A GOOD FRIEND TO ME

Går och lägger mig med ett stort leende på läpparna medtanke på att jag är så glad idag, när jag vaknade ifrån min powernap innan var jag glad och det fortsatte. Har förövrigt skypeat klart med Elin, Philip och Andreas. Idag fyller Elin 18 år. Min fina tjej, så mycket vi har gått igenom, har känt dig i snart 11 år. Och än idag kan vi umgås som om ingenting har hänt, det som rasats på bara någon dag kan vi bygga upp lika snabbt igen. Det är jag så glad över! Misstag hit och misstag dit. Ikväll skiter vi i allt. ❤


MY NIGHT

Efter att ha sovit några timmar och ätit middag med mamsen tog jag tag i städningen av mitt rum och min garderob. Är riktigt nöjd med min fantastiska insats, har hittat två saker jag har varit av med, skickat med saker som mamma ska lämna till "erikshjälpen". Blev två stora högar med kläder som påminner mig om saker jag vill glömma eller helt enkelt var för små. Synd att jag är för lat att sälja kläder, annars hade jag lätt gjort det. Har även gjort lite mer plats på klädstången där favoritkläderna just nu hänger, men hoppas på att det blir en del shopping i London så den lär väl fyllas på ganska snabbt igen.
Femtio minuters catch-up med Lovisa över telefonen har jag även hunnit med. Nu skypear jag med min rätt så snart stora, nytatuerade tjej. Ciao


IF PEOPLE ARE TRYING TO BRING YOU DOWN. IT ONLY MEANS YOU ARE ABOVE THEM. + en highfive med mamma.

En mamma som är fyrtiotvå brukar vanligtvis inte suga på tummen, men min mamma är ju ingen vanlig mamma. Hon är min mamma, och varje gång hon suger på tummen blir jag så himla mammig och glad. Lika glad blir jag när mamma säger "vad skulle jag gjort utan dig". Det här med ömsesidig kärlek ligger mig närmt om hjärtat. Finaste mamma


FaceTime

Lite FaceTime med mitt hjärta innan hon ska träna fotboll. Hade varit riktigt fint att träna i detta vädret men känner mig inte helt frisk. Men blev iallafall på mycket bättre humör nu när jag fått prata med min gosse. Ha en bra träning hjärtat


Trust no one but yourself


Oct. 11, 2012

Idag vaknade jag tjugo minuter innan bussens avgång. Kan inte avgöra om jag helt enkelt var väldigt kvick idag eller om jag helt enkelt fixar mig otroligt sakta resterande dagar jag vaknar i tid. Idag två av fyra lektioner varit inställda, känns ganska bra eftersom det ger mig ytterligare fyra dagar att studera svenskan. High five helt enkelt. Huvudvärken är kvar och får mig att inte prestera varje sig när det gäller träning eller skolan och eftersom jag är en människa som ställer höga krav på mig själv så mår jag sådär just nu. Ligger just nu i sängen och ska försöka sova efter att ha ätit lunch i stan med Cecilia. Over and out


COLD


02.33

Efter massa svenskplugg och ett tre timmar långt samtal med Elin och Aleks på Skype går jag nu och lägger mig. Godnatt gott folk!


THINGS I MISS


GEMINI

Har inte träffat en enda otrevlig människa idag iallafall. Love metro <3


Love to be home with you

Kvällsmiddag i form utav thaibox, när morsan inte lagar mat eller att vi överhuvudtaget inte tar ut maten ur lådorna - då är vi trötta! Over and out


Oct. 10, 2012

Att sova bort huvudvärken som två tredjedelar av skoldagen bestått av kan jag inte klaga på. Att sova bort fyra timmars pluggande samt prov imorgon är mindre roligt. Sömnbrist och för lite mat tycks ge en väldigt dålig konsekvens. Ska ta tag i novell och diktanalyserna nu. Smell you later

Tried something different this morning. I like this style

I DON'T WANT NONE OF YOUR TIME

Casual

FOURTEEN DAYS.

Det enda ordet jag jag kan tänka på är huvudvärk och på hur lite studerande jag fått undanstökat under kvällens gång. Fast har fått rensat tankarna och även sett filmen "LOL", inte den enda filmen jag sett under det senaste dygnet, igår runt ett snåret satte jag igång "the lucky one" två filmer jag hade förväntat mig ganska så mycket utav. Men det är ju det här med förväntningar... Don't get your hopes up.


#lol


SCHOOL

MASSA PLUGG NU. Skitbra dag i skolan, fina klassisar, och kul att jag och en annan kille i min klass hade på oss likadana kläder idag. Omedvetet. Är nu hemma, har massor att stå i så förstår inte varför jag ligger och kollar tv. Tyskaplugg, svenska, matte och entreprenörskap. Ses!


Oct. 09, 2012


HAD TO DO SOMETHING FOR THEM TO PUSH ME AWAY. YOU DIDN'T HAVE TO DO ANYTHING.

Vad är bloggpaus? I'm back. Behöver inte hitta jag, eftersom jag inte har tappat bort "jag" utan har bara gått lite vilse på vägen till något riktigt riktigt bra. Har fokuserat mer på andras fel än att tänka på hur jag själv mår. En bra start är att jag vet om det själv. En annan bra sak är att jag har en mycket fin vän som jag inte förrän idag (när vi satt och pratade) insett att jag är så himla glad för och inte hade klarat en dag utan. Tar föregivet alldeles för mycket i mitt liv och glömmer värdesätta och behandla människor som tycker om mig något så otroligt mycket på ett bra sätt. Istället har jag lagt fokus på människor som inte förstår sig på mig, som inte uppskattar mig. Men jag tror att när man förlorar någon i sitt liv eller några, så ser man saker på ett helt annat sätt. Som mamma nyss sa, man kan inte förändra det som har varit man kan bara förändra det man gör härnäst. Förövrigt haft ett bra samtal med min mamma om allting. Skönt. Bästa M


"Maybe sometimes, we feel afraid, but it's alright The more you stay the same, the more they seem to change. Don't you think it's strange? You're gonna find yourself somewhere, somehow"


Ska fortfarande ha bloggpaus. Men idag är jag 2 ton lättare, att få sagt något och erkännt något som legat långt inne är så himla skönt. Sen att det inte går som jag vill får jag väl helt enkelt ta. Måste lära mig att jag inte alltid kan få som jag vill här i livet. 



SORRY FOR NOT BEING PERFECT

Kanske borde komma ner på jorden som en viss person sa. Thanks. Tar kanske en liten paus ifrån bloggen. Och när jag kommer tillbaks så kommer jag antagligen inte säga så mycket som jag gjort innan. Sluta "sälja min själ" som en viss hade sagt. Måste hitta jag igen. Att välja att människor runtomkring mig som beter sig så, säger mer om mig än om den personen. Godnatt. Hörs när vi hörs


Rubrik saknas

 
 

MONDAY

Har fått gjort lite plugg och tänkte fortsätta med det. Just nu skypear jag med mitt hjärta efter att precis ha avslutat ett samtal med Emelie. Orkar inte med allt plugg vi har nu. Blir så trött.


Update: gick bort till Elin och fortsatte mitt pluggande här.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2973020/images/2012/pic_507327a8e087c302476ce9be.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2973020/images/2012/pic_507327c4e087c3029de381d5.jpg" class="image">


Oct. 08, 2012

Ganska bra dag om jag får säga det själv. Slutade halv två och London är bokat. Stabilt som Cecilia nyss sa. Nu hem och plugga......mindre stabilt. Fast det gör inget för om 16 dagar befinner jag mig i en av dem bästa städerna som jag varit i!


PEOPLE THAT LIE AND STEAL THINGS DON'T HAVE A PLACE IN MY LIFE.

Sorry bit*h. You're out


Oct. 07, 2012

For some reason I feel like I don't belong here.


The vow

Ligger här i tårar efter att ha sett en underbar film. Måste säga att hur snygg channing tatum än är, så är han en 100 gånger bättre skådespelare. Perfektion med andra ord. Kan iallafall säga att denna filmen är värd att hyra, låna, ladda ner eller vad ni nu än gör.


Sunday


Oct. 07, 2012

Ny blus och ny kjol. Såhär begav jag mig ut i mörkret och kylan idag, tog mig emot Svalöv och fick träffat fina människor jag inte träffat på ett bra tag. Kvällen blev mindre lyckad då jag redan är hemma och har varit sedan ett. Blev hämtad runt 12.30! Godnatt!


LOVE MY JOB


Oct. 06, 2012

Sitter som två riktiga förrädare på mc och väntar.....


CASH IS KING

Påväg mot jobbet med Jasseman för att jobba 9h. Ganska gött om jag får säga det själv. Later


GODNATT IFRÅN MIG


MYS

Har ätit tacos och nu kollar jag och Elin x-Factor, mysig fredag!


-

Sv: öh lol. Hon härmar mig med ingenting, tro mig.


Oct. 05, 2012


FRIDAY

Hejhej hallå! Idag är dagen som vi alla längtat efter kommen, fredag. Åh vad skönt! Har bytat om och ligger i soffan och kollar familj Guy. Innan det var jag i stan med två favvisar och handlade lite. Hittade två grejer som jag tänkte lägga upp här om någon timme. Annars då? Skoldagen rullade på fint. Sjukt att jag tycker det är roligt i skolan. Vad har hänt liksom? Har iallafall hela helgen fullspäckad. Ska bli såå kul! Ciao


Glad att ha dig hemma igen ❤


Oct. 05, 2012

Hejhej! Jag har köpt den på Nilssons i Helsingborg. Och den kostade lite mer än 2000 kr! :)


#10


HAIR

Träningsvärken efter gårdagens pass på gymmet börjar smyga sig på. Ligger i min säng och funderar på ifall jag verkligen vill åka till England själv. Har aldrig flugit flygplan själv, men sen tänker jag efter noga. Så vill jag nog det. Måste komma dit! Även om det bara är fyra dagar så vill jag ändå det. Annars? Ska sova nu för ska upp tidigt imorgon. Ska på jakt efter något att ha på mig på lördag. So lights out!


HAPPINESS

Det är lycka att se lägenheten nystädad, nylagad mat och en något solbränd mamma när man kommer hem ifrån träningen. Nu ska jag hoppa i duschen. Haudi


Feathers

Fick minneskortet till min kamera att fungera i sisådär en timme, hann ta några bilder. Som tur är har jag beställt två nya kort som antagligen kommer antingen imorgon eller nästa vecka. Ett till systemkameran och ett till digitalkameran.

NEW IN


BIEBER FEVER

http://open.spotify.com/track/0Ff2HEyq4Ja4Acb0n180DP

FRUKOST FETTO

 
Sökte på mitt namn på youtube och kan inte sluta skratta. Detta var en så jäkla rolig kväll! Saknar high school <3

FAVORITER JUST NU

 

HOME ALONE

Godmorgon! Är hemma ännu en dag, och tänk nu inte "åh vad hon skolkar" för det gör jag faktiskt inte. Jag är helt enkelt en människa som går runt och oroar mig för saker jag egentligen inte hade behövt lägga en tanke på och detta sjuka beteendet får sina konsekvenser helt enkelt. Men imorgon kommer jag må bra, känner det på mig. Mamma kommer snart hem också. Imorgon ska jag till skolan och sen ska jag på jakt efter den snyggaste paljettkjolen i stan. (har redan hittat den, men den fanns inte i min storlek sist) CIAO

Forgot how long we've known eachother

Sometimes you need something or someone to remind you how happy a person made you feel. Åh vad glad jag blir av dessa bilderna!


Some late night thinking

Människor runtomkring mig borde ha märkt för länge sedan att jag inte ger hela mig till människor som är oärliga. Det är som om min själ inte vill ha människor som inte kan hålla sig till sanningen nära mig. Hur jag än försöker så slutar det alltid med att jag och den personen glider isär. Har varit så enda sedan jag var liten. Har haft några bästa vänner som jag glidit ifrån pågrund av andra anledningar. Som jag ändå vill ha kvar i mitt liv, en av dem bor i Frankrike just nu, en spelar i ldb och en har tagit studenten. Will always have a big place in my heart!


Worlds greatest

Om 15 timmar anländer världens bästa människa hem, längtar ❤


OCTOBER 2011

I october förra året var allt ungefär som nu, umgicks ganska mycket med Elin och Julia. Den kombinationen av tre så olika människor gör att vi har svinkul varje gång vi ses. Förra året tränade jag ganska så mycket, minns att jag alltid sprang skitmycket minst 7km några gånger i veckan. Det som är lite roligt är att den 8okt 2011 hade Tair fest, och i helgen den 6okt 2012 har han fest igen. Jobbar dock till nio, men ska bli så roligt ändå!!!


Oct. 03, 2012

Sitter just nu och käkar lite lax efter 1 h gym och 10 min i solariumet. Har mått dåligt i princip hela dagen men nu mår jag så mycket bättre. Ska snart duscha och sen lägga mig och läsa i engelskboken. Ligger typ 40 sidor back. Tar igen det nu! Hörs kanske, annars godnatt!


Control your temper

Ligger hemma i min säng, har ont i magen, huvudet och ryggen. Mår alltså inte helt hundra, gillar inte veckor som denna. Tur det händer så sällan, saknar skolan.....


Oct. 03, 2012

Haha jag vet inte riktigt, kanske blir så efter en sommar där man spenderat varje dag tillsammans. Men vi pratar fortfarande lite då och då, inte så att vi är total strangers. Emelie, Frida, Jennifer, Jasmine, och sars har ändå funnits vid min sida i princip hela sommaren. Inget man bara glömmer bort sådär. Men men, things change!


Headline

Så snart jag införskaffat mig ett nytt minneskort till min bästis, (en nikon d5000) så ska jag ut och ta några fina höstfoto. Längtar. Förövrigt har jag hängt med Jasse som nyss stack hem, min mysiga tjej. Godnatt 

TISDAG

Ligger Nergosad i soffan med världens mysigaste tröja och velourbyxor. Så skönt. Har fortfarande lite ont i magen, för mycket stress idag... Skönt att bara vara hemma och mysa.


Andreas wijk

Ryser så ont jag har i magen. Vill bara ha en godispåse till mitt x-Factor tittande, blir lite irriterad på detta programmet. Jag menar ska en rockkille stå och sjunga till eminems låtar? Äh dumbass jury..


THROUGH MY IPHONE LAST NIGHT

Avslutade kvällen på bästa sätt igår. Med tända ljus och min bok. Har bestämt mig för att idag är en dålig dag, tycker inte om tisdagar överhuvudtaget. Dels för att vi börjar dagen med en tre-timmars lektion men även för att det är en onödig dag. Det är tre dagar kvar tills fredag, tre dagar för mycket med andra ord. Har dessutom utomordentligt ont i magen vilket gör denna dagen ännu sämre. Den enda som är bra idag är att jag har fotbollsträning ikväll, men annars suger det mesta. Förlåt för mitt neggo-inlägg. Men när jag får ont i magen blir allting 100 gånger värre. Vill bara hem och gosa ner mig i min säng och kolla pretty little liars. Men icke, slutar istället om 3 timmar. Ciao


HAVING SO MUCH FUN AT SCHOOL


BRRR


Sometimes you need to think who really wants the best for you.

I have done so much for you, I know I am a better person than you. But I still don't deserve to be treated like this. Thought you were a much better friend. But I guess I was wrong. Guess if you already treated one of your bestfriends like dirt, why don't do it to me to. Such a backstabber.


GODNATT 🌟

HEJ! Nu är jag riktigt trött och vi ska snart gå och lägga oss. Ska bara ta en skön varm dusch innan jag kryper ner under täcket! Ciao


#cozy #monday

Började göra pizza innan vi cyklade ner till ip, så när vi kom hem var det bara att lägga på pålägg och kavla ut degen. Nu sitter vi och kollar på korta människor på tv och äter pizza!! Mysig måndag.


Oct. 01, 2012

Har precis legat och gosat med Elin i soffan, somnade tillochmed någon timme. Snart ska vi kolla BoIs i kylan, har därför gosat upp mig med underställ. Ciao


A GOOD DAY

Som jag skrev igår har jag haft en jättebra dag. (Skrev att det skulle bli en bra dag) och bättre kommer den bli eftersom jag ska kolla BoIs med Elin om några timmar. Fast nu ska jag äta upp maten jag hämtade ifrån basilika igår, åt knappt någonting alls igår då jag mest mådde illa men nu ska det bli supergott! Hoppas ni haft en bra måndag. Saknar dig mamma om du läser detta ❤_______skulle publicerats 15.50


I used to say never say never

We are never ever getting back together.


GODMORGON


RSS 2.0