IM SO HAPPY RIGHT NOW


HEJ ALLA FANS

Godmorgon! Är snart påväg till Lund med Emelie och Rebecca. Vi ska till Stadsparken i lund. Åh vad vädret är fint och humöret på topp!! Detta ska bli en mysig dag. Puss


LÄNGESEN JAG TRODDE JAG KÄNDE DIG

Det börjar bli varmare väder även fast det regnar så känner man på något sätt det i luften, vilket gör mig otroligt glad. Jag längtar till sommaren och längtar bokstavligen talat snart ihjäl mig till att få resa med gott sällskap utomlands. Siesta är inte långt borta nu heller och så snart cashen rullar in så ska det bokas. Tälta är inte riktigt min grej, men helt klart värt det när man har Winnerbäck, Timbuktu, Albin Gromer och diverse artister att se framemot. Det ska bli riktigt fett om det nu blir av! Imorgon är det valborg, mina planer har hängt lite löst. Men ska iallafall spendera dagen i stadsparken och sen får jag helt enkelt se vart det bär av. Har inga förväntningar alls, men om jag minns rätt så har denna valborg en hel del att leva upp till medtanke på hur bra förra var. Vet att det inte kommer bli samma Men det blir ju vad man gör det till, inte sant? 

Sitter förövrigt hemma själv och smygsneglar på en film som jag absolut inte har den blekaste aning vad den handlar om. Kan ju hopps på att mamma snart kommer hem med en godispåse, men det kan jag väl drömma länge om. Ni får ha det fätt bra! Over n out

CHECK MY INSTAGRAM OUT @ ALICEMAZING


I ain't no fucking second choice.

Q/A

jossan  ([email protected]) om TAGGAD:
har gymmat i flera veckor nu men förstår mig fortfarande inte på alla maskinerna(enkla/grundliga)som finns på gymmen..kan inte du förklara vad som är vad och hur man använder dem?:)<3


Har inte glömt bort din kommentar Jossan om du nu trodde det hehe. Men alltså jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det? Bättre du försöker ordna så att du får ha en personlig tränare eller så frågar du helt enkelt någon på gymmet som ser rutinerad ut. Det gör jag ibland när det inte känns rätt!! Kram
Och denna sjalen ↓ har min mamma köpt i Köpenhamn :)
image description

FOTBOLL


CHILLAR


GAMEDAY

Spelade bara en halvlek idag, Hade så jävla ont i min fot så det var helt jäkla sinnessjukt. Kanske har en spricka i tårna så måste åka och kolla dem. Hoppas det bara är en vanlig stämpling, annars blir det tråkigt. Nu ligger jag i soffan och chillar. Bilder sen matchen kommer sen! Ciao


STACKARS LILLETÅ


FIESTA

Godmorgon! Landade i mitt gamla rum i Svalöv klockan tre inatt. Det var så otroligt kul att få träffa alla mina gamla klasskompisar igår. Som jag har saknat dem! Det var kul att få komma ut och shakea igår till massa bra musik, har ju i princip legat hemma i cirka en månad nu. Blev nästan ingen alkohol igår så idag mår jag prima ballerina. Match emot glumslöv idag! Får se hur det går eftersom min fot är totalt köttad sen igår. Här har ni bilder sen förfest och fest igår! Puss


PARTYOUTFIT


LITE BILDER IFRÅN MIN DAG

HEJ ALLIHOPA ÄR FETT GLAD JUST NU. Fast innan var jag sur, matchen blev lika och jag blev köttad på tårna.... Livet är hårt! När jag kom hem hade mamma köpt kebabtallrik till mig. Snäll är hon!

Är påväg till Svalöv nu, ska på förfest. Humöret är på topp kan jag lova er!! Snart kommer det en bild på hur jag ser ut idag, ha en trevlig kväll. Whoopwhoop


TAGGAD


FRUKOST

Taggar match och äter mackor ägg och äpple. Ska snart packa väskan och bege mig mot exan. Är faktiskt lite irriterad för olika saker idag dels för att det är en kille här som fixar badrummet som bankar och har sig och sen lite andra saker, så ska bli riktigt skönt att få träffa brudarna och spela fotboll idag!!!


LAST NIGHT

Godmorgon! Idag är det match i Kristianstad... Suck suck suck. Sjukt långt bort känns det som! Är hemma själv så håller på att laga frukost, ska nog gå ner och köpa nybakta bullar snart. Anyway igårkväll träffade jag en vän jag saknade så fruktansvärt mycket! När jag kom dit så hade Emelie redan lagat mat och efter maten gick vi ut en runda sen somnade vi på soffan och när klockan var runt halv ett gick vi hem till mig, jag gick och la mig och Emelie åkte iväg på lite äventyr! Mysig fredag!!!


KINDA MISS YOU

Vet inte vad som händer, vet inte vad jag känner längre. Du sa att jag skulle ringa dig när jag var redo att prata ut, men jag vill inte vara din vän, även om det var så längesen ♥ 
Från nära till så långt bort, jag borde kanske ringa dig. Tänkt på det länge att du var min vän, du blev en främling men du var min vän. Jag börjar ångra att du var min vän.

FRIDAY IM IN LOVE

Hello friday ❤ har mysiga planer med en saknad person ikväll. Imorgon är det match i Kristianstad och på kvällen fest! Ser ut som en lovande helg faktiskt.

Just nu sitter jag och väntar på mitt försenade tåg. Wiho! Lucky me...


KOMMENTARER/SVAR

Anonym om MÅNDAG:
Du ska veta att du är en otroligt fin tjej och att jag ser upp till dig! Fortsätt med det du gör Alice. Underbara tjejen!

Svar: Åh tack så hemskt mycket! Vet inte vad jag gör som är så bra, men blir glad när jag får sånna här kommentarer! Tack!!!
Anonym om BLANDADE KÄNSLOR:
Har du slingat ditt hår ?
Svar: Nej har aldrig gjort något med mitt hår, eller la i en toning i augusti typ men den är ju long gone nu!!!

Anonym om FITNESS:
Vad är du mest nöjd med på din kropp?

Svar: Jag är nog mest nöjd med mina ben, får alltid komplimanger om dem och jag tycker faktiskt dem är fina själv.


Har så himla lite inspiration när det gäller bloggen, kan ni inte berätta vad ni vill att jag ska blogga mer eller mindre om? Puss


KVÄLL

Mamma kom hem med Ronja och Selma för några timmar sen som vi ska passa till tisdag. Dom är så fina och gossiga, två jättefina labradorer som man bara vill gosa med hela tiden. Åh jag vill också ha vovve!!!


HOME ALONE

Är hemma själv och var jättesugen på pizza, orkade inte ens gå ner till hörnan och beställa en så bestämde mig för att göra en själv. Vilket jag absolut inte ångrar för detta är den godaste pizzan jag ätit, gjord på dinkelmjöl och lite vetemjöl, sen har jag mozzarella och parmesan ost på, och tacoköttfärs och skinka och min hemmagjorda tomatsås. Sen toppa jag det med färsk basilika och oregano. Mår lite bättre nu när jag fått mat i mig, men har fortfarande huvudvärk och lite feber!!


HOME

Att veta att tjejerna är och tränar när jag ligger hemma med feber osv gör mig arg. Åh vill ju verkligen träna idag men kroppen säger nej, kan bero på att jag tränade hårt nästan varje dag förra veckan och att jag spelade två matcher i helgen. Men vad ska man göra, jag lever för fotbollen just nu och det är de bästa med livet! Att vakna upp och känna idag är det match är en av dem bästa känslorna som finns! Massa kärlek på fotbollen alltså.


MIN DAG HITTILLS /PICTURES AT ME THIS MORNING

Mår faktiskt inte speciellt bra, vet inte om det är vädret, jag som håller på att bli sjuk eller bara att jag är trött. Åkte till skolan skrev nationella och åt lunch och sen åkte jag hem igen. En jäkla massa vänta idag och det har jag inget tålamod till. Är somsagt hemma nu och ska käka några Ipren och vänta på mamma som kommer hem med en god muffins till mig snart. Halleluja!


IF YOU ACTED LIKE ME AND I WAS IN YOUR SHOES I WOULD PROBABLY HATE ME TO

Godmorgon! Gick upp för en halvtimme sen och nu ska jag snart bege mig till skolan, rolig morgon? Knappast. Kan inte minnas senast jag gick upp såhär tidigt. Men vad ska man göra? Nationella i svenska delprov 2. Sämsta skiten men ja, jag fixar detta. Dricker förtillfället en proteinshake, hade förväntat mig att det skulle vara äckligare but still, det är riktigt räligt. But what to do! Nu har jag bråttom faktiskt, tjingeling!

LAST NIGHT I HAD THE STRANGEST DREAM

Klockan är ställd på 06.20, nationella imorgon 08.20 skjut mig. GODNATT MINA FINA♥

FITNESS

Efter en massa onyttigheter och massa mat kände jag att en sväng till gymmet behövdes. Var där i ungefär 2 timmar, lite mindre. Först körde jag 40 minuter spinning, sen lite mage och ben (lite armar) på maskinerna. Sen gjorde jag 100 situps, sprang/joggade i en kvart och gjorde 100 situps till och tillslut stretchade jag ordentligt. Är hemma nu och ska äta soppa.... Tråkigt men som tur är så är den skitgod:D fred!!!


BRA DAG


IM NOT A GIRL

När jag spänner och när jag inte spänner, äkta biff jag är!!


PLEASE THIS IS AIN'T EVEN JEALOUSY SHE AIN'T GOT A THING ON ME

Remember all the things that you and I did first? And now you're doing them with her. Remember all the things that you and I did first? You got me, got me like this. I thought you'd still be mine when I kissed you goodbye, and you might be with her, but I still had you first.


BIRTHDAY

Idag fyller denna pinglan 17 år & jag har precis ringt henne för att gratulera. Hoppas du får en fin dag fina vän!


NEW IN

Helt okej att bli väckt när mamma överraskar en och kommer in med detta. Love ❤


PLEASE MAKE TIME GO FASTER


TODAYS

image descriptionimage description

BLANDADE KÄNSLOR

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Hej på er! Vet att jag uppdaterat sjukt dåligt idag men har faktiskt inte haft en skitbra dag. Började med att jag kom tjugo minuter försent till nationella provet  för att jag trodde det började tjugo i nio när det i själva verket började tjugo över åtta. Men när jag väl hade skrivit provet kändes det iallafall skitbra så det blev humöret på topp igen. Åt ingen knappt någon frukost men vid elva mötte jag upp mamma i stan och åt lunch, när jag kom hem somnade jag på soffan efter att ha ätit lite. Gick riktigt dåligt på fotbollen och mår riktigt kasst, dels för att jag inte har ätit ordentligt idag men också för att min kropp är trött. Riktigt trött. Måste också berätta hur mycket jag saknar min gamla klass, 1.9.1 när jag satt där på nationella tänkte jag på alla i min klass. Saknar det så otroligt mycket! Nu ska jag äta mat och slänga mig på soffan. Ha det fett!

MÅNDAG

Hejsan, efter att ha jobbat några timmar i Svalöv så hämtade mamma mig och vi åkte och kollade BoIS som vann med 2-1. Nu ligger jag och kollar film i soffan med mamma och Peter. Ska snart duscha och sova. Godnatt ❤


JOBBAR

Först i skolan och nu i Svalöv. Weho


JAG JUST NU


CRANK IT UP

Godmorgon! Ett förjäkla bra avslut på helgen då J bjöd hem sin tjej, som förövrigt är sjukt jäkla trevlig!!! Efter att vi ätit middag så gick vi till hemmakväll köpte 1 kg godis och kollade skräckfilm med hela familjen. Innan imorse väckte mamma mig och sa att hon gjort frukost. Nybakta bullar och massa gott. LYX när det är måndag! Denna dagen har börjat skitbra faktiskt:) fred ut


FOTBOLLSHELG

KÄRLEK ♥

PÅVÄG HEM

....ifrån en riktigt kötarmatch mot Svalöv. Vinst med 2-3 och en bra insats ifrån alla. Denna helgen har jag spelat 140 minuter fotboll, ungefär 60 minuter med a-laget och 80 minuter med u-laget idag. Har nog aldrig vunnit så många nickdueller eller gått in i så många närkamper som idag, det resulterar i att min kropp är helt slut och att jag behöver vila. Men kan säga att det är så jäkla värt det!!! Två vinster på en helg är så himla gött!! Heja Ik wormo :D


SUNDAY

Igårkväll var jag ute ett par timmar med Jasmine och somnade sedan till ett avsnitt revenge. Idag ska jag spela match och just nu filar mamma mina fötter, så jäkla nice! Hoppas ni haft en wonderful helg. Puss


ANSWER

Var är dina vita byxor köpta?;)

Fin blogg.

Mina vita byxor är köpta på vero moda :) och tack så jättemycket :D


ISGLASS!!!!


I LOVE THIS ❤


TRUE


BORTAPREMIÄR

Har precis spelat match. Mål i 89:de minuten. Då blir man så jävla nöjd! Match imorgon igen. Fin helg med andra ord. Puss


GAMEDAY

Har ätit en god stor frukost som mamma gjorde till mig. Nu laddar jag upp inför match mot HDFF! Heja oss!!!!


ITS FRIDAY FRIDAY

Efter en lång jobbig dag i skolan så kom jag hem vid 4tiden. Har kollat 4avsnitt bb och somnat på soffan. Nu blir det mat! Tjingeling


JAG ÄR LIKA FAST SOM EN TAGGATRÅD RUNT ETT LAMM

Panda da Panda- Taggatråd

-Rubrik-


FREDAG

Varför har jag sån otur? Mitt tåg som egentligen ska gå nu är försenat en halvtimme. Herregud vad jag hatar skånetrafiken!!!!!!


AND WHEN IM DOWN, I LOOK AT THIS AND REMEMBER THAT I GOT THE BEST FRIEND IN THE WORLD.

Jag mår dåligt när saker inte går rätt till. Jag mår dåligt när folk blir orättvist behandlade och likväl när jag blir det. Vuxna människor ska inte bete sig som 12åringar. Den enda saken jag trodde jag kunde göra utan att känna press, tänka osv. har nu fått mig att gråta, få ont i magen och inte kunna sova. Folk får säga att jag överreagerar eller vadsomhelst. Men jag är en känslig tjej innerst inne. Det vet mina närma vänner och min familj. Torsdagarna har nu övergått ifrån världens bästa dag till världens jobbigaste. Men ja, Godnatt.


TRÄNING

Bästa med fotbollen, när man slipper underställen!!


Varmare väder

Efter en mysig morgon med lägenheten för mig själv, gym, god frukost och en dusch så sitter jag nu på min enda lektion som jag ska ha idag. Ikväll ska jag få träffa brudarna i laget och träna fotboll. Härliga torsdag!


MORGONPASSET

Är på gymmet, börjar inte förrän tjugo över 12 idag så det är lugnt. Det är jag och alla pensionärer här... Haha!!!!


HAPPY

Kan förtillfället inte klaga på livet. Det finns folk som har det betydligt värre, det finns folk som spenderar sina dagar utan att le eller skratta. Det kan inte jag, "just because you have a bad day doesn't mean you have a bad life" måste påminna mig själv om det ibland. Dåliga dagar har alla, fast jag har haft en mycket bra vecka hittills. Fast nu måste jag verkligen sova. Godnatt ♥

Träning-gymmet

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Tjaa! Har alldeles nyss hoppat ut ur duschen och någon halvtimme innan det var jag och gymmade. 20 minuter spinning, 20 minuter cardio, 25 minuter maskiner och 200 situps. Bestämde mig för att sticka till gymmet för att jag hade alldeles för mycket energi. Nu är jag trötter, ses imorgon! Får ångest när jag ser att statistiken ligger ganska högt och jag bloggar ganska dåligt, och när jag väl bloggar handlar det om träning eller skolan. My life kinda sucks.

TRÄNING


Min morbror gick lös med kameran idag. Verkar som folk är glada för att ta foto med min kamera utan att jag vet.. Haha!


Fick nog lite för mycket luft innan jag skulle redovisa, skrev ju att jag inte alls skulle bli nervös osv. Men när jag väl stod där uppe blev jag nervös, hehe... Guess I spoke to soon. Vid halv fem var vi klara och sen tog jag bussen hem, åkte buss med en vän som jag inte brukar prata med så ofta. Men mycket fick vi sagt på denna bussresa och det är jag glad över! Blev så otroligt glad när hon berättade om sin kärlek. LOVE ♥

När jag kom hem, dödligt trött som jag var (fortfarande är) bestämde jag mig för att sticka ut och springa. Blev mycket gå och lite springa. Men man måste ju börja någonstans. Var iallafall ute i exakt 50 minuter! Kikade in i kylskåpet när jag kom hem, och tror ni inte där står en fet ceasarsallad då?? Glad blir man. Glad blir man även när man kommer hem och rummet är dammsugat. Min fina morbror som gjort allt detta! Kan förövrigt berätta att han förtillfället bor här, och det finns absolut inget negativt med det. En egen utbildad kock och en go underbar person kan man aldrig få för mycket av! 



Brades and faces

Sitter i skolan och väntar på att första gruppen ska bli klara med muntliga nationella. Satt hela kvällen med mitt föredrag igår och blev faktiskt riktigt nöjd! Är inte ett dugg nervös och kommer inte bli det heller, kanske bara för att jag älskar att få uppmärksamhet. Haha! Fiskbensflätan nedanför har jag faktiskt gjort själv, eller halva iallafall sen fick Cecilia ta över. Skulle egentligen klippt mig idag men min frisör är sjuk. Skönt för vill att det ska växa några centimeter till innan jag klipper mig. Avslutar här, puss


GODMORGON SOLSTRÅLAR


DET VAR DU SOM FICK MIN FALLSKÄRM ATT VECKLAS UT

Först förfest i LA med massa goa brudar, och sen vidare till Norra Hamnen där jag spenderade min måndagkväll och tisdagnatt. Som jag skrev tidigare var det en otroligt rolig kväll, no ordinary monday om jag säger så. Fett skoj!

Tuesday

Hej! Är så förbaskat utomordentligt trött och har inte ens gjort hälften på mitt nationella föredrag. Har suttit och försökt knåpa ihop en hel del och jag vet att jag kommer klara detta. Ingen sömn iallafall det är en sak som är säkert! Smell you 2morrow.


17 april 2012

image descriptionimage description
Jag är en mycket trött tjej, genomlider sista lektionen. Inte OK! Slutar snart och då ska jag ta bussen hem och sova. Fotbollsträning ikväll, ska även plugga. Lär bli en lååång natt detta med! Usch och fy. Fast nu när jag tänker efter så var det lätt värt en kväll ute igår. High five for partying in the middle of the week! Nej men om man skulle ta tag i min svenska redovisning jag ska hålla imorgon. PUSS

We love mondays

Inte lätt att komma i tid till skolan när man snoozar en timme. Men jag är faktiskt påväg nu. (äkta dead man walking) kvällen igår var så jäkla rolig, träffade nya goa människor och dansade med brudarna ifrån LA. Var hemma prick tre och då tog det nog inte mer än 3 min innan jag somnade. Älskar att vika ifrån rutiner mitt i vardagen ibland, ellerhur man nu säger det. Nu kommer snart mitt tåg, tänkte förövrigt varna för att updaten kommer suga idag. Puss


GODNATY

Tröt tjej hej


HOUSTON WE GOT A PROBLEM

Det är måndag, och jag mår förövrigt riktigt bra om jag bortser ifrån att jag börjar bli lite halvt sjuk (peppar peppar) utvsamtalet gick skitbra och ännu en gång fick jag höra ifrån mamma hur stolt hon var över mig. Denna helg som passerat har jag bara legat hemma tre dagar i sträck och i princip inte lyft ett finger. Ikväll har jag planer på att släppa allt som har med skolan och faktiskt åka på fest. Tro det eller ej, men jag ska festa idag och trotsa det faktum att det är måndag. Det olympias festkommité som anordnar festen men elever ifrån andra skolor är också bjudna. WE ♥ MONDAYS


FIKA MED VÄRLDENS BÄSTA

Sitter @ koppi och fikar med världens bästa människa. Min mamma! Om en timme och tjugo minuter ska jag ha utvecklingssamtal, så sitter här och njuter av att se mamma glad för efter samtalet lär hon inte vara så glad. Nej skämt och sido. Hoppas ni njuter till fullo ute i vårsolen. All kärlek på mina läsare. Fred ut


16april 2012

Hejhej! Gud vilken dålig start på denna veckan, vaknade samma tid som jag egentligen skulle ta min buss. Missade bussen efter så fick skjuts till tåget. Bytade om på toaletten på tåget. Fast solen skiner och vi har precis haft yoga på idrotten. Nu är jag påväg till stan till stan och ska käka lunch. (blir bjuden, whoopwhoop) fred ut.


SUNDAY

Mysigt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2973020/images/2012/pic_198628491.jpg" class="image">


TATTOO NUMBER TWO

Har varit sugen på att göra en ny tatuering ett tag nu, men när jag såg att min kusin tatuerat in en fjäder på ryggen blev jag grymt avundsjuk. Är så otroligt sugen på att tatuera något i sidan på magen. Fast idag var inte min övertalnings på topp faktiskt. Men ja, jag SKA tatuera mig i slutet på denna sommaren iallafall om inte innan sommaren början. That's a promise!

ME TODAY

Är påväg till kusinerna och har precis övningskört. Gick mycket bättre idag och kände mig faktiskt riktigt duktig när jag körde. Vi började på samma ställe som sist. Men sen bestämde vi oss för att köra ut på industriområdet där vi körde. Gick jättebra. Helt plötsligt var vi i häljarp med massa trafik osv. Blev såklart skitnervös eftersom det bara va andra gången jag övningskörde. Bilar som körde förbi hit och dit. Läskigt!! Men trots detta så gick det skitbra!!!


Söndagmorgon

Efter att ha varit ute och gått en runda och handlat frukost med mamma så ligger jag nu i soffan och kollar Björn Gustafsson. Hehe, im in love ❤


SO TRUE

Saknar denna gosen...

jag drömmer om dig nästan varje natt
Och varenda gång jag drömmer så är jag fast, i dig
Men jag säger god natt och somnar om
Och ber för att du inte ska dyka upp igen

JOEL KINNAMAN

Träffade Joel kinnaman idag! Och bilden har min mamma tagit. Hehe

 


57 days to my b-day

Har precis tränat lite styrka. Ska snart ut en runda och springa, rensa tankarna och vistas i det fina underbara vårvädret ❤👍


I NEED YOU TO UNDERSTAND

Trots vår seriepremiär med vinst så finns det ändå en smula besvikenhet i mig. Men somsagt så vann vi, 5-0 blev det och det var en riktigt bra match av oss. Min morbror som har varit i Spanien den senaste månaden är nu hemma, världens roligaste morbror är han. Så sitter i bilen nu för vi ska lämna honom i beddinge. Ikväll ska jag träna gym och lite löp. Puss


FRUKOST INNAN MATCH


GÅRDAGENS OUTFIT

Tröja-hunky dory//byxor-h&m//bikerjacket-h&m//väska-scorett//scor- euro shoe//sjal- lånad av mamma
Såhär begav jag mig till skolan igårmorse. Kom hem för ungefär 20 min sen, det var planerat att jag skulle tillbringa min kväll här hemma tillsammans med Sara. Men efter all tacos bestämde vi oss för att gå ut och gå. Var ute i 1 timme och 50 minuter. Det är sjukt att två så otroligt olika människor har så mycket gemensamt. Känns skönt att ha jag kan prata med henne iallafall. Sen blev klockan så mycket och eftersom vi har samling 10.15 imorgon så kände vi att det var bäst att gå hem och ladda, dvs sova osv. Nu kollar jag Bad Boys med mamma och käkar jordgubbar. Godnatt!!!

FOOD=D


IFRÅN GÅRDAGENS TRÄNING


YOU DON'T KNOW WHY YOU CAN'T TURN AROUND AND SAY GOODBYE


FREDAG

Godmorgon! Igår när jag var lite nere så skickade mamma en bild på när jag var minimodell för allers. Ett bra tag sen om man säger så. Hehe! Ligger och drar mig som tusan, för är trött i hela kroppen idag. Men ska ändå ta mig till skolan, tre lektioner. Tre jobbiga lektioner... Spanska, historia, matte. Men jag får tänka positivt, det är FREEEDAG!!!!


SKINNY LOVE

Att några så låga tankar om sig själv kan få en att bryta ihop totalt. Det är bara så sjukt. Känner mig som en 10-åring som bara vill krypa upp i mammas famn. Mamma var är du när jag behöver dig? Har precis gjort 100 situps och ska faktiskt krypa ner under täcket och kolla på the last song och bara glömma allt. Fyf*n för sånna här kvällar när man är hemma helt själv och är fast i sina dumma dumma tankar. 



Im sitting here caught up in my thoughts
Without you I would feel so alone and lost

I love when you hold me tight
I could be with you all day and night


I GOT NOTHING BUT LOVE FOR YOU

Spännande fotbollsträning idag, lite nya saker som jag inte vet vad jag tycker om. Imorgon är det fredag och det är då jag mår som bäst, jag ska äta god mat och bara mysa hela kvällen. Förhoppningsvis får jag sällskap av en fin vän också. Godnatt ❤


God mat innan träning


YOU CAN'T STAND THE THOUGHT OF ME BEING OVER YOU

Blev väckt en timme tidigare av att telefonen pep till. Inte lätt när man har efterblivna vänner som smsar tjugo över sju? Även fast jag gick upp en timme tidigare än vad jag skulle har det varit en sjukt stressig morgon. Har nog bytt kläder fem gånger och är lika missnöjd som jag var när jag började klä på mig. Har iallafall tre lektioner idag, varav en ska jag bara lyssna när en del av klassen har nationella.


11april 2012

Hej! Är helt skakig och svettig. Kom nyss hem ifrån gymmet och inte en enda minut vilades det. Sjukt bra jobbat av mig faktiskt! Nu ska jag duscha och försöka plugga lite historia. PUSS

Bilden nedan, ja jag är överrörlig i kroppen helt enkelt. Godnatt


ÖVNINGSKÖRA

Har övningskört i cirka 50 minuter. Gick kanske inte superbra. Gasa och släppa kopplingen sakta är ju inte riktigt min grej. Men har ju 2 år på mig innan jag ska köra upp typ! Kul var det iallafall:D


#ME #AND #MY #FRIENDS

Klippte och klistrade lite. Såååå fina vänner jag har. Wie! Det är lite bättre väder och det märks för jag är mycket gladare. Ska krypa ner under täcket nu och kolla bb. Sen SKA jag faktiskt träna. Glad för att blogga idag? Svar ja. Vi hörs senare. Puss på er


___________

Sometimes i just want to smile for no reason


TODAYS

Hejhej, har kommit hem ifrån skolan och en trevlig pratstund med mina fina vän Emelie. Ibland är de det som behövs, prata med en vän man faktiskt känt ett bra tag nu. Jag saknar iallafall den tiden när vi umgicks hela tiden. Jag saknar det riktigt mycket. Nu ska jag samla krafter för att sedan sticka och träna. Gud vad skönt det ska bli. Puss

 

Hunkydory/h&m/hunter

HAPPY TODAY


APRIL 2011

Sometimes you just know you're ment to be in eachothers lives forever. It sure feels like it ❤


I NEED YOU


Anonym om TELL YOUR BROTHER THAT I MISS HIM MORE THAN EVER:
Har du skrivit den texten själv? Den var jättesöt iaf!!
Svar: Ja det har jag hehe dock är den tagen ifrån min hemliga blogg och skriven för ungefär 1,5 år sedan, men taack!! :)



Hemkommen ifrån exan där vi spelade 0-2 mot skånes bästa p13 lag. Haha, inte så lätt när dom är sjukt snabba och tekniska, men vi kämpade på bra ändå. Även fast det kunde gått bättre om vi satt våra chanser! Men men, nu ska jag gå igenom lite engelska och sen ska jag sova. Sjukt trött i hela kroppen! Godnatt

TELL YOUR BROTHER THAT I MISS HIM MORE THAN EVER

 

 


RAINY COLD AND WINDY

Hej alla fina. Detta vädret gör mig nere, tycker inte om regn (om jag inte är ledig och ska spendera hela dagen inomhus) det är inte bara regn utan det blåser och är kallt också. Jag vill bara ha vår vår och sommar nu. Det skulle vara det bästa. Ligger iallafall och vilar upp mig till dagens tröningsmatch, emot killar. Hade tre lektioner idag varav två va inställda. Hur bra? Skitbra.


On my way to school

Som rubriken säger är jag somsagt påväg för att spendera några timmar i skolan. Kan ju inte säga att det ska bli kul men att få träffa mina fina klasskompisar ska bli roligt. Som jag skrev för några dagar sen så gör det inget att skolan börjar igen, inget jag direkt hurrar för eftersom imorse hade det suttit fint med några timmars sömn till. Jag har haft ett så jäkla bra påsklov, over and out


Beter mig som 12-år (typ) men är lack. Hehe

Det är sorgligt att vissa människor inte kan sluta stalka/veta allt man gör, trots att (personen i fråga) redan fått det hon tjatat efter i typ två år. Sad but true. Men lite kul är det ju iallafall!! Men godnatt, speciellt godnatt till min lilla stalker (eller lilla och lilla, man kallas ju inte kossan utan anledning) om du vill veta (såklart du vill) ligger jag i sängen, ska sova. Ska upp klockan åtta imorgon och kommer väl blogga någon gång runt nio-tiden skulle jag väl tro. Så då är det bara att kika in!!


Sunday

Har varit ute och gått i 70 minuter med Jasmine. Har blandannat planerat lite, längtat lite till planer som vi gjort. Kommer bli grymt. Nu ligger jag nergosad i soffan och kollar på en film med Brad Pitt. Puss


SNAPSHOT


SER ALLT SOM INGEN ANNAN SER


Don't say you miss me when it's your fault that I'm gone

Min sista sovmorgon och jag blir väckt av att vi har gäster klockan tio, klart inte det roligaste. Men ja, nu ska jag till Bjärred för att äta söndagsmiddag (måndag) hos Farmor Elvy. Vi hörs sen!

ROUND IT GOES

Kollade bilder på min kamera och hittade dessa två bilderna??? Haha, fett kul.
Och sen har vi ju arabjasse ↓

Konsekvenser man får ta när man varit en busig tjej

To do list.

#1 Have a party at your home without telling your parents. CHECK


Svar

Har en liten fråga kring alkohol.
Hur tog du upp ämnet för din mamma? Hur sa du att du ville börja dricka osv?

Svar: jag vet inte riktigt faktiskt. Jag sa inte att jag ville dricka, och det är väl självklart att hon inte tycker om eller på något sätt tycker det är okej att jag dricker. Men det hör väl till när man är tonåring att man provar vuxna saker. Så jag har nog inget riktigt exakt svar på din fråga men första gången jag drack alkohol på en fest sa jag ju inte direkt det till min mamma.


HERE WE GO AGAIN


MY DAY

Ligger där jag tänker tillbringa resten av kvällen @ My bed. Vågar inget annat!! Hehe. Har iallafall varit och ätit glass och kollat fotboll med mitt hjärta. Träffade även söta Erica på BoIS matchen. Gick ju inte så jättebra för BoIS men ja. Det var kul att Komma ut och träffa lite människor. Lovet börjar gå emot sitt slut och jag kan inget annat säga att jag haft en riktigt bra påsklov. Lite av varje har jag fått. Kommer kännas fett gött att komma tillbaks till skolan, mitt liv verkar inte klara sig utan rutiner. Ikväll ska jag äta chips och dricka cola, så det så!


Bakishäng @ my place


Fler bilder sen igår


Yesterday

Hade en riktigt bra kväll/natt som sedan övergick till morgon. Jag var själv hemma igår vilket resulterade att jag bjöd hit lite vänner. Hade somsagt riktigt jäkla kul! Dock lite för mycket alkohol, men vad gör det om 100 år? Matchen idag är inställd. (annars hade jag inte festat igår, just so you know) idag har jag städat hela lägenheten med Lovisa och jassi, sen stack jag och Lovisa och handlade bullar!!!


GLAD PÅSK


FOR ONCE I JUST DON'T WANT TO MISS YOU


CLOSING TIME

Vaknade för 45 minuter sen, har ätit jordgubbar och 2 mackor till frukost, ska bara låta maten smälta lite sen ska jag gymma! Glad påsk alla fina :)


SEASON 2

Ligger och småler och smsar med en fin kille samtidigt som jag är inne på säsong två på sex and the city. Fan vad en person kan göra en glad!


BÄSTA


SAMANTHA JONES

11:te avsnittet sex and the city och samantha Jones. Perfekt!


MY MAMA KNOWS ME

Hejhej! Blev ingen hårdträning idag, har träningsvärk i hela kroppen och mår inte helt hundra. Tränade kanske i 45 minuter. Och nu ska jag vila resten av kvällen och hela kvällen imorgon. När jag hoppade ur duschen för ett tag sen låg det ett påskägg på min säng, ett rosa påskägg ❤ inget godis i, för det äter inte jag. Ska inte äta godis fram tills sommaren nu! Istället låg där ett tuggummi paket och lite pengar. Just nu ligger jag och kollar sex and the city, är på lite dåligt humör så har stängt in mig på mitt rum.


GOD FRUKOST

Mös med mina fina igår och idag har vi ätit frukost innan dom begav sig hemåt. Skulle egentligen skjutit lite skott med laget idag. Men min kropp är jätteslö och jag orkar inte röra mig. Ska sova lite nu sen ska jag till gymmet med mamma. Borde egentligen vila idag eftersom jag tränat 4 dagar på rad. Men känner att jag måste träna idag! Smell you later



Skulle publicerats 12.40


TOPPEN

image descriptionFörst god mat, träning med brudarna och sen mys med mina favvisar ifrån min klass! Åh vilken mysig torsdag. Puss

REUSED 10.01

En söt hund som sprang runt på stora nygatan i Malmö. Sprang tillochmed in på ett café, men sen tog mamma upp henne i famnen och ägaren visade sig vara någon mamma kände. Vad är oddsen?

Hur ofta händer det att någon man pratat med i max fem minuter säger "det borde finnas fler som dig" jag vet inte. Jag blev så otroligt glad. Det roliga var att denna killen var otroligt skön, han heter Simon Hedman och driver en second hand affär i Malmö. Berättade om lite idéer jag hade och han berättade lite om sina. Jag blev isllafall otroligt inspirerad och ska snart dit igen. Har haft en otroligt mysig dag med min mamma. Nu ska jag få i mig lite mat för att sedan bege mig på fotbollsträning. Vilket väder alltså!


THURSDAY

Hejhej! Ännu en dag med sol. Så jäkla skönt faktiskt! Igårkväll kom min favvistjej hit. Åh vad jag har saknat henne!!! Vi kollade film och pratade innan vi somnade. Idag har vi ätit frukost och nu är vi på till Malmö, ska lämna Lovisa och sen ska vi nog sätta oss på något utefik och njuta av solen!


Miss you grandpha ❤


NOM NOM

Har duschat och lagat mat (ätit också) sen sist. Sjukt god mat faktiskt. Broccoli och blomkåls stuvning med lax och sallad. Fyfasen vad gott! Ser inte speciellt frestande ut, men fytusan vad gott det var. Jättemätt nu, ska lägga mig i soffan nu! Tjingeling


TRÄNING

Har precis kommit hem ifrån ett sjukt svettigt träningspass med mamma. Jag sa att jag ville bli peppad av mamma när jag var ute och sprang (eftersom jag har riktigt dålig självdiciplin, iallafall när det kommer till löpning) Men sen helt plötsligt hade mamsen planerat värsta militärövningen till mig? Vi hittade ett utegym i karlslundsparken. Så efter lite löpning så var det bara till att sätta igång, pushups hit och pullups dit, kräkfärdig på 75 situpsen. Och nej, detta var inga klena situps. Såhär lät det när jag gjorde första "men Alice, vad håller du på med? Händerna bakom huvudet och så ska du nudda knäna och sen ner på rygg igen" Oki bawsen. Sen sprang jag hem igen, d-ö-d nu. Ska laga lax och broccoli till middag, men först duschen!

Nybakta bullar och mjölk


SOULMATES

BEST FRIENDS FOREVER ♥

YOU'VE GOT YOUR NEW FRIENDS

Mysig kväll med Jasmine igår och även en mysig morgon. Kollade sex and the city på massa madrasser, kuddar och täcken på mitt rum och cyklade även en liten runda i Landskrona vid 12-tiden. Nu BAKAR jag igen. Fast kanelbullar. NOM NOM! Sen ska jag och mamma göra något idag. (åka hennes nya bil) så glad att det är lov. Skönt!!


BLACK AND YELLOW

Sjukt nöjd med rubriken btw. Hehe, mina svarta skor och Saras gula! Bilden är förresten tagen ifrån Saras blogg som ni hittar här

Sjukt go träning eftersom det var ljust exakt hela träningen och som tur är var den framflyttad så att jag kom hem vid nio-tiden istället för tio. Påvägen hemifrån träningen fick jag pratat med Sara om någonting jag faktiskt går och funderar över. Tänker tillbaks på vissa misstag jag gjort. Skönt att hon är så förstående iallafall! Nu sitter jag här och väntar på Jasseman. Tror bara vi ska ligga hemma och chilla ikväll! PUSS PÅ ER

ON MY WAY TO THE BEST PLACE


PLANS


Snart sommarlov, snar sol,bad,värme. Jag längtar förbaskat till att få åka till en land med varmare breddgrader. Detta sommarlovet, detta året. Det ska bli freaking amazing. Jag har planer för denna sommaren som ingen ingen ska få ta ifrån mig.

Lite tråkigt att jag planerade hela min dag igår för att sedan få mina planer raserade för att jag helt och hållet glömt skriva en slutdiskussion på ett arbete som jag skulle skickat in i fredags. Plugg plugg plugg alltså. Tråkigt liv jag lever. Får längta en smula extra till fotbollträningen ikväll istället, som dessutom är framflyttad en timme. High five! Nu ska jag återgå till detta tråkiga historie arbetet. F*ck my life moment när man pluggar på lovet. Hehe. Ska stå och laga mat i tusen timmar sen. Nä men ska försöka göra något GI-aktigt. Måste tänka ordentligt på figuren nu! Puss

FRULLE


#GOING TO BED FEELING LIKE YOU HAD THE BEST DAY EVER

Så fort jag vaknar imorgon ska jag äta en jättegod frukost efter det ska jag ut och springa vid havet hem och äta, träna gym äta och sen träna fotboll. Kommer bli en bra Dag. Godnatt ❤


MUM'S HAPPY FOR HER NEW CAR

Efter en powerwalk och en powernap kom mamma hem och ville visa sin nya bil. Så vi åkte och handlade, jättefin var den. Luktade gott och det var asbra att man kunde spela spotify i den. Nu ska vi äta mat. Weeho

 


JUST A LITTLE BIT TO LATE

image description
Har faktiskt inte kommit ut än, men har istället lagt upp en massa kläder som inte används längre på tradera som mamma bett mig göra under en lång tid. Men för mig tar det faktiskt emot att sälja kläder, "men det är ju bara kläder" fast nej, för mig är det inte det. I varenda klädesplagg har det liksom hänt en speciell händelse. Som när jag sålde min konfirmationsklänning, usch och fy vad det tog emot. Nog om kläder, nu ska jag ut och powerwalka. Smell you later!

MONDAY

HEJHEJ! Vaknade runt elva tiden och låg och lyssnade på musik till kvart i tolv. Hur mysigt somhelst, vaknade upp med många tankar och idéer, denna veckan ska jag vara nyttig och hälsosam. Det har iallafall börjat bra med en god frukost som bestod av ägg skinka knäckebröd och vatten måste också ge mig en klapp på axeln som gick förbi godisskålen fullt med mina favoritgodisar.. Har faktiskt ställt upp den i skåpet så att jag slipper se på den.  Har även bestämt mig för att träna minst två timmar per dag. Och idag tänkte jag börja med en powerwalk i solen. Ska försöka få tag i Jasse så hon också kan följa med. Fred ut

MAMACITA

"Somethings you will just never experience again"

APRIL APRIL

HOW LOW CAN YOU GO?

MYSFAKTOR X10

Vi struntade i att laga mat och baka kanelbullar. Istället åkte vi ner till stan och åt på basilika, sen gick vi inom hemmakväll och hyrde tre filmer och köpte godis (aja baja) hade bestämt mig för att inte äta godis tills sommaren ju. Men får väl börja imorgon istället. Nu ska jag kolla film i vår nystädade lägenhet. Puss


SUNDAY NIGHT

image descriptionimage description
VINST MED 1-0. Det är så sjukt att vi inte sätter chanserna vi får mot ett lag som är mycket sämre än oss. Men ja, vinst ändå iallafall! Nu har jag bytt om till gosekläder, tänt ljus och fått mamma till att baka kanelbullar. Ska bara mysa hela kvällen även idag. Nu- renbädda sängen och duka. PUSS

VI HAR FÖRSÖKT SÅ MÅNGA GÅNGER NU

Försöker tala till dig
Lyssnar men vill inget säga till mig
Slutar tala till dig
För jag hör inte någonting från dig, nej
Och jag drömmer om dig nästan varje natt
Och varenda gång jag drömmer så är jag fast, i dig
Men jag säger god natt och somnar om
Och ber för att du inte ska dyka upp igen
Vi har försökt så många gånger nu
Gått om varandra så många gånger nu
Jag tror att det är dags att säga god natt
och somna om
Försöker tala till dig, lyssnar men vill inget säga till mig. Slutar tala till dig för jag hör inte någonting från dig, nej. Och jag drömmer om dig nästan varje natt, och varenda gång jag drömmer så är jag fast, i dig. Men jag säger god natt och somnar om och ber för att du inte ska dyka upp igen. Vi har försökt så många gånger nu gått om varandra så många gånger nu. Jag tror att det är dags att säga god natt och somna om.


Albin Gromer- Så många gånger//Albin Gromer- Än så länge//Albin Gromer- Jag minns//Albin Gromer-Var min vän

1 april 2012

image description
Godmorgon på er! 1:a april idag och nej, jag tänker inte luras. Haha. Igårkväll blev det iallafall en jäkla massa chillande. Kollade nog på fyra-fem filmer + 4 avsnitt 90210. Hej-jag-har-inga-vänner. Hahah nej men var förbaskat trött och alla mina VÄNNER festade igår.. Nästan alla iallafall! Vaknade runt fyra-fem idag av att telefonen ringde. Don't like fyllesaMtal. Idag har jag ätit en skitgod frukost, städat hela lägenheten KLINISKT. Och ovan ser ni en bild på halva mitt rum typ.  Nu ska jag dricka massa vatten käka vitaminer och ladda upp inför en match emot Lunds Sk. Kramar

No sleep

Trött på att hela tiden behöva ge ge ge ge och ge. När är det min tur att bli behandlad rättvist. Kan inte sova btw. Men Godnatt!


RSS 2.0