BILDER PÅ MITT NYKLIPPTA HÅR #2


NEW YEARS DRESS

Dress and neckless- Nelly.com
Här har ni alltså min nya klänning och accesoar. Sa ju att jag inte alls var nöjd med klänningen, nu testade jag den fast med en helt annorlunda BH. Och nu är den helt perfekt! Älskar den. Ännu en klänning med volanger adderad i min garderob. Vet inte om jag kan räkna volangklänningarna som jag äger på fingrarna längre. Haha, nej så illa är det inte. (ups nu bloggade jag ändå, men allt för er mina fina)

HON ÄR GANSKA UNG

Godmorgon på er, har massa att fixa idag. Så det får bli det enda inlägget tills ikväll någongång. Eller så hörs vi helt enkelt imorgon. Vi får la se. Anyway, har mycket att stå i. Måste städa, laga förrätt, efterrätt osv.

Gott nytt år alla fina!


2011 soon to be → 2012

Kan inte fatta att det snart är ett nytt år. Jag har varit med om så mycket detta året, sånt som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Vad jag också insett är att jag kanske delar med mig lite för mycket av mig själv här i bloggen. Den ska bli lite mer "opersonlig" eller hur jag nu ska uttrycka mig. Men somsagt under detta året har jag lärt mig både det ena och det andra, det har varit otroligt mycket sorg, otroligt många tårar, men samtidigt väger det jämt med allt bra, alla fina minnen och allt skratt jag även fått uppleva. Det har jag mig själv, min bästa vän, mina fina vänner och framförallt min mamma och min bror att tacka för. Utan er, ja. Jag vill nog inte ens tänka på hur detta året hade varit utan er, vänner som ovänner.
Likaväl som 2010 så kommer 2011 vara ett år jag absolut inte vill glömma! Godnatt på er ♥

Ps. Måste också tillägga att bloggen varit ett stort stöd för mig detta året. Ja, alla fina kommentarer, respons, att läsarna blir fler, besöksrekord. Allt som egoboostar. Skitgrymt! Ds.
'“Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more.”

SÖTA BILDER


Hejhej!

Idag har varit en mycket bra dag, var och klippte mig innan och blev supernöjd. Inte alls lika slitet längre! Påvägen hem mötte jag upp Emelie och Rebecca, planerade nyår som ser ut till att bli riktigt riktigt bra! Sen åkte jag iväg och fixade lite saker. Direkt när jag kom hem så plingade det på dörren och där stod Emelie och Rebecca och väntade. Så sen cyklade vi iväg till Emelie och här har vi bara pratat och lyssnat på peppmusik. Nu har jag och Emelie precis ätit god mat, fast inte lika god mat som ska ätas imorgon. Och nu ska vi troligtvis tända ljus och äta något riktigt onyttigt. Har på känn att Rebecca kommer tillbaks sen igen.

Tänkte berätta om min nyårsklänning som jag varit och hämtat idag. Blev inte alls nöjd, och den var inte alls som jag trodde den skulle vara. Lite tråkigt men sant :(


Q/A

Postat av: Carolina

Jag har föjlt din blogg i ca tvår år och tycker du har blitt oväns med folk ett antal gånger även om du inte skrivit anledningen. Nu i höst var det tom Lovisa, En del skit om andra har du skrivit också. Dessutom verkar du var sjuk varje vecka som den värsta hypokondriker. Du vet väl att för mycket sprit sänker immunförsvaret?

Svar: Haha, detta är så roligt. För det första har jag ALDRIG bråkat på riktigt med Lovisa. När jag umgicks mycket med Julia och Elin och Lovisa hade mycket med fotbollen och skolan så umgicks vi bara inte lika mycket som vi gjort innan. Och det tyckte vi båda var otroligt jobbigt, det gjorde att vi istället för att prata gick och undrade vad den andra tänkte. Ja, jag behöver absolut inte förklara något för det är bara mellan mig och Lovisa. Och sjuk varje vecka, visst det är något som både jag och min familj oroar sig över. Men jag har väldigt väldigt lätt för att bli sjuk, te.x. bli förkyld, få ont i halsen. Och det har jag haft enda sedan jag började skolan. Och jag menar jag kan inte tänka mig att min mamma tillät mig dricka alkohol när jag var sex år? Så nej. Du Carolina, du kommenterade min blogg i somras också om att jag drack för mycket osv. Det är mitt problem och inte ditt! Men får väl ändå önska dig ett gott nytt år biatch :)


TODAYS


Kofta-odd molly/tröja-conscious by h&m/läderskärp-unknown/svarta jeans-h&m/halsduk- pieces/stövlar-nilson

GODMORGON

Hej alla fina! Efter en otroligt jobbig natt där jag sovit max tre timmar ska jag nu bege mig emot frisören. Självklart kommer det upp bilder sen vare sig det blev någon skillnad eller inte. Hoppas ni får en fin fredag! Lots of love ♥
Ps.Måste tillägga att solen tittar fram lite då och då idag, så solbrillorna åker på. Ds

STÖVLAR IFRÅN NILSON


Kalvskinns stövlar ifrån Nilson

30 december 2011

Glad man blir när man får mycket cred, folk har skrivit jättefina saker till mig på facebook också. Jag blir verkligen superglad!

Hejhej! Tänkte nyss skriva godmorgon, men det är ju faktiskt godnatt. Somnade klockan halv tio typ utan att överdriva. Vaknade för kanske 20 minuter sen och nu ska jag sova igen. Har mycket att stå i imorgon! Godnatt

SJUK

Har inte mått såhär dåligt pålänge. Har världens migrän, fyfasen. Kryper ner i sängen nu och går inte upp igen. Over and out

+++++

Har PRECIS gjort en "gilla-sida" på facebook. Ni får gärna gilla den det skulle jag uppskatta!!! :D Kolla längst upp till höger i bloggen!! Har lagt in en wedget där, hehe. Kram på er

AND YES YOU GET SLAPPED IF YOU LOOKIN' HOE

Nicki Minaj- Super Bass
Haha, fan vad länge jag gått och tänkt på att jag skulle ha den rubriken, sjunger alltid just den biten högt när jag hör denna låten, som förövrigt fortfarande är bra. Ja, jag har inte rört mig sen sist. Eller jo jag fick göra en effort och hämta laddaren till datorn. Puh. Väldigt jobbigt om jag får säga det själv. Nä, nu ska jag fortsätta göra absolut ingenting. Vet ni hur skönt detta är?! KÖSS

Q/A

Carolina om IT'S FUNNY HOW SOMETIMES THE PEOPLE YOU WOULD TAKE A BULLET FOR, ARE THE ONES BEHIND THE TRIGGER:
Det var dom här brudarna jag undrade över i ett tidigare inlägg om du inte träffade längre. F-n vad du blir oväns med alla! Bad attitude?

Svar: Hm. Det är bara en av dem jag bråkat med. Och "fan vad du blir ovänn med alla" då vill jag ju gärna veta vem du mer menar, så då kan du ju berätta det?  Tack på förhand :) Och dålig attityd. Det vill jag inte påstå, men jag behandlar folk så som de behandlar mig. Visar man ingen respekt förtjänar man heller ingen respekt. Så är det ju :)



JESSY MATADOR

Vill man inte bara att det ska bli nyår nu. Då ska det dansas till denna låten alltså!
Jessy Matador- Bomba (klaas radio mix & video edit b-charly)

You're running late, the doors are closing


See you with a broken string, tell me what you really mean. Do you know what you want? Beating up on yesterday, I was on my rollerblades. Rolling on, moving on

29-12-2012

Morning sunshines! Bra gårdag, riktigt bra. Nu har jag precis ätit tacos till frukost som vi åt igår och kollar även Sjunde himlen. Idag har jag cero planer, men det dyker väl säkert upp något. Håller tummarna för att mina nyårs kläder kommer idag eller imorgon. Annars är det k-ö-r-t. Puss på er!

GODNATT

Har busat med mina tjejer i Landskrona idag har blandannat varit på maddes en sväng, fikat och pratat. Hur mysigt somhelst. Har även tagit en rundtur i Landskrona. Helt okej kväll med två av mina favvotöser ♥

Q/A

Anonym om IT'S FUNNY HOW SOMETIMES THE PEOPLE YOU WOULD TAKE A BULLET FOR, ARE THE ONES BEHIND THE TRIGGER:
ångrar du inte att ni blev ovänner?

Svar: Nej, saker händer för en anledning. Och jag ser ingen mening med att vara vän med någon som ljuger, snackar skit osv. Klarar mig hur fint somhelst utan sådana människor :)

ONSDAG

Hejsan sköna hönor!

Nu är det såhär att jag är usel på att blogga, och det känns som att jag sover bort mina lovdagar. Och vet ni vad? Det är så sjukt underbart. Njuter så sjukt mycket av att kunna sova till ett varje dag. Anywayz nu ska jag ut på powerwalk, sen ska jag äta tacos med en kompis. Sen får vi se vad vi hittar på. Ett litet äventyr idag hade ju inte skadat. Over and out

Dag 12 – 10 saker jag gör varenda dag

1. Skriver i denna bloggen
2. Vaknar
3. Använder telefonen
4. Sover
5. Äter
6. skriver i min hemliga blogg, som bara en person får läsa.
7. ringer mamma
8. Ber mamma laga mat
9. Kollar min facebook
10. säger ordet "damp"

IT'S FUNNY HOW SOMETIMES THE PEOPLE YOU WOULD TAKE A BULLET FOR, ARE THE ONES BEHIND THE TRIGGER


If you don't care about what you've lost, I guess It wasn't that big of a lost.

BRA BILDER #2

Hej bitches!

Efter att jag duschat, fönat och fixat med håret så gick jag Jasmine och Emmely ner i stan. Sen begav vi oss hem till Ted där vi chillade. Nu är jag hemma och har kollat två avsnitt Eva & Adam. Har precis krypit ner under täcket och ska kolla kolla ett eller två avsnitt 90210. Fyfasen vad gött med lov!!

NITAR

Något som är så  förbaskat snyggt är skärp med nitar, ett sånt här bälte ovan är jag sjukt inne på att köpa just nu. För några veckor sen var jag och mamma inne i en affär som heter cirkus. Skitfina skärp! Ska haffa ett liknande nu snart. Passar riktigt bra till dem nya byxorna jag köpt också!

Q/A

Postat av: sandra
Heej , har alltid velat kolla på 90210 , vart kan man se den ? tacksam för svar , btw din blogg är awesome!

2011-12-27 @ 12:54:14
Hejhej!! Jag brukar kolla alla mina favoritserier på  tv-links.eu, sen brukar jag alltid försöka hitta länkarna "gorillavideo" för de funkar alltid bäst och avbryts aldrig!  och tack så jättemycket! :D hihi!

DON'T APOLOGIZE FOR CRYING, IT'S LIKE SAYING "HEY, SORRY FOR BEING REAL"

Vaknade halv sju eller något idag, mådde inte alls bra. Hade inte sovit någonting på nästan hela natten. Det var jobb som stod på schemat idag, men mamma skjutsade hem mig vid sju-tiden idag istället för att åka till Malmö. Har legat nerbäddad i soffan sen klockan halv åtta imorse kollat Baksmällan 2, kunde riktigt känna hur jag fick tvinga fram skrattet innan. Var så sjukt trött. Anyway, nu ligger jag och kollar Eva & Adam. Jasse kommer snart hit, sen har jag på känn att hon är väldigt fikasugen!!

LOSERS

Fyfan vad jag hatar inte tycker om folk som ringer dolt, speciellt inte när man precis somnat, för det första svarar jag sällan på dolt och gör jag det så gör jag verkligen inte det när jag ligger och sover. Nu kan jag inte somna om, som tur är kan jag ju passa på att kolla lite 90210. Men ja, anyway. Tack som fan!!! Irriterad tjej, hej....

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2011

Har precis kollat VSFS helt underbar. Sjukt snygga modellerna är, man blir så sugen på att gå ner massor i vikt när man ser dem alltså. Inspiration på hög nivå. Men nu är jag ack så trött och imorgon blire jobb. SEE YA!

BROWNIES


Har tråkigt- och vill festa..

DET GÅR BRA NU

Hejhej bloggen! 

Idagvaknade jag faktiskt halv ett och har jag bara chillat på hemmaplan , kollat några avsnitt Life of Ryan och hjälpt mamma bära saker. Sen åkte vi till väla där resten av skånes befolkning också befann sig. Vi skulle bara ha USB-minne i någon affär men kom ut med två toppar istället. Jättefina var dem och kom ifrån Bik Bok! Nu befinner jag mig i Svalöv.. Over and out

FRIENDS ARE LIKE STARS, YOU DON'T ALWAYS SEE THEM BUT YOU THEY ARE ALWAYS THERE

Januari 2010  ♥

Februari 2010  ♥

Mars 2010  ♥

April 2010  ♥

Maj 2010  ♥


Juni 2010  ♥

Juli 2010  ♥

Augusti 2010  ♥

September 2010  ♥

Oktober 2010  ♥- Fan vad jag minns denna kvällen väl, och fan vad bra den var!

November 2010  ♥

December 2010  ♥

Januari 2011  ♥
Februari 2011  ♥

Mars 2011  ♥

April 2011  ♥

Maj 2011  ♥

Juni 2011  ♥

Juli 2011  ♥- Fantastisk kväll med Lovisa, Maggio och tuttlisa!

Augusti 2011  ♥

September 2011  ♥Hittade inga bilder på mig och Lovisa tillsammans i denna månaden kan bero på att det är den månaden som jag och Lovisa umgåtts minst. Förvånadsvärt men sant.
Oktober 2011  ♥

November 2011  ♥

December 2011  ♥

Den sjätte januari har vi varit bästa vänner i två år, vilket är snart. Vi har känt varandra sen sjuan, men då var vi inte alls så tajta. Tiden går fort när man har roligt inte sant? Dessa bilderna innehåller inte bara roliga och fina minnen, utan också en jäkla massa kärlek och en otroligt fin vänskap. När vi tittar tillbaks på dessa bilderna ser vi så mycket som ingen annan ser. Allt liksom kommer tillbaks. När någon frågar mig vem min bästa vän är, tvekar jag inte en sekund. Du är min absoluta favorit. Jag vill aldrig att vi ska skiljas åt. Bara tanken av att du är på andra sidan jorden just nu (och gottar dig, hehe) och inte kommer fira nyår med mig gör mig faktiskt en aning nere. But what to do, sålänge du har det bra mår jag bra! Love you soulsister

GOD JUL IFRÅN ALLEBALLE

har varit ute och gått i 1,5 h med mamsen nere i Bh. Skitskönt och asmysigt väder! Nu har vi bara chillat. Och nu ska vi kolla på film. Jättefula bilder och jätteful video. Haha!

HEY YA

Har nyss beställt nyårsklänningen, kommer inte den innan nyår så vet jag faktiskt inte vad jag gör... Efter mamma städat klart på mitt rum, som hon gör medans jag ligger och latar mig i sängen blire mammas pannkakor och sen ska vi ut på långrunda vid havet. Ibland är Landskrona bra alltså. Bilderna ovan tog Joshua på mig igår. Både jag och mamma blev otroligt förvånade, jag menar han är faktiskt jätteduktig på att fota!!

JULMYS

Godmorgon! Mysigaste julen någonsin igår, jag var så jäkla avslappnad och det var inga krav eller någonting. Vid halv två körde jag mamma och Joshua till Malmö där Patrik och Christian bor i en jättestor fin mysig lägenhet. Riktigt mysigt! Där kollade vi Kalle Anka fikade lite, sen däremellan hjälpte jag till lite med maten, sen somnade jag medans jag och Joshua kollade på tv. Sen åt vi ju, kollade filmer och hade det jäkligt roligt! Underbar jul, hoppas ni också hade en bra jul! Puss

VÄRLDSBÄST

Hej hå ut vi gå

GOD JUL!!

Hejhej, godmorgon osv. Vaknade för några timmar sen åt julfrukost med familjen sen stack jag ut och sprang. Hemskt vad folk snear för att man är ute och springer på julafton, men lite kul när en kille som också är ute och springer gör high five med mig och säger god jul (tror jag) läste bara på hans läppar eftersom jag hade hög musik i öronen haha!! Sen när jag kom hem öppnade vi paketen som låg under julgranen. Min mamma har verkligen träffat mitt i prick. En mockaväska, en jättefin odd molly kofta och ett par kalvskinnstövlar och lampan som jag valde ut igår. Hur nöjd som helst!!! Sen fick jag ett sånt ställ som man kan ställa kameran på av Arne som också var väldigt smart! Har ju alltid lånat hans sånt stativ. Men nu har jag ett helt eget! WEHO:D är hur nöjd somhelst. Men nu ska jag duscha och göra mig i ordning! Vi hörs när vi hörs.

GOD JUL PÅ ER ♥

23 december 2011

Denna lampan valde jag ut på Ikea idag, har velat ha den sen vi flyttade hit men så har inte uttaget i mitt tak fungerat. Men nu hade vi hantverkare här hemma för någon vecka sen som har fixat problemet, så då passade vi på att köpa den idag när vi ändå var på Väla. Inte överdrivet mycket folk ute idag, men ändå tillräckligt för att det ska bli jobbigt och stressigt. Har handlat alla mina julklappar nu och är helnöjd. Hoppas ni får en asbra jul!!!


Oh shit vad jag älskar dig
trots att jag knappt visste vad dom orden betydde. Och det vet jag typ inte ens idag det gick för fort, vi vände blad från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av. Det bästa sex jag haft i hela mitt liv jag nästan skäms över att säga det högt ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill


Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vänner som har tagit det till nästa level där vi bara hoppades men fick se vad som hände!



AND IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT

Hej hopp!! Lite smått irriterad på min telefon idag, den fungerar ej som den ska. Sms levereras en timme efter jag skickat dem. Det går inte att ringa osv. Anyway, kollar film nu och funderar på att gå ut och powerwalka en runda. Kommer nog bli en del onyttigheter nu under julen så lika bra att röra på sig. När mamma slutat jobba så ska vi åka in till stan och handla julklappar. Märks att min blogg-inspo är på 0. Haha, men jag är snart tillbaks. Vi hörs!

FINALLY

Såhär glad är jag just nu!!!
Äntligen säger jag bara äntligen jullov, vinterlov. Kalla det vad ni vill, jag har looovlooovlooov!!! Jag kan sova hurlänge jag vill, vara uppe hur länge jag vill. Detta är så sjukt välförtjänt och som jag redan njuter. Har varit i Malmö med en fin vän och ätit god lunch och även köpt min första julklapp.

Innan det var vi i skolan, körde lekar åt lussebullar och drack julmust. Efter det gick vi till aulan där det var julkabaré. Riktigt duktiga. Först ett rockband typ, sen en sjukt grym kille som sjöng "Hero" på spanska. Jätteduktig! Sen var det en standupkomiker, haha inte så speciellt rolig men han fick väl mig att skratta lite då och då. Sen var det en tjej som sjöng en utav mina favoritlåtar "true colours" riktigt duktig var hon! Sen sjöng lärarna också, vilket var skitkul. Haha! Nu ligger jag och kollar Eva & Adam. Puss på er!

EVA & ADAM

Eva och Adam och massa mys tillsammans med den personen jag tycker bäst om. Förövrigt åker hon till Thailand på Lördag, nu kommer jag känna mig naken, exposed osv. Nä men kommer fira nyår utan min bästa vän, lokalfesta utan min bästa vän och inte bästa vän på mellandagsrean. Detta suger. Men hoppas iallafall hon får en supertrevlig resa iallafall så ska jag göra mitt bästa för att överleva här i kalla Sverige. Over and out!

KOLLAR 90210 OCH CHILLAR

Don't like me? Well you can have a seat with the rest of the bitches waiting for me to give a fuck.

AMAZING!

Väntar på att Timbuktu Feat. Oskar Linnros-Fallskärm ska släppas. Den kommer bli awesome! Två favvisar i en låt.

Dag 11 – Min favoritoutfit

Att slappa hemma i ett stort linne och ett par leggings kan vara det skönaste som finns.
Men dessa två outfitsen är nog bara så Alice, eller jag trivs iallafall bäst i "sånna här" kläder!

LEVERERAR


Är så sjukt fruktansvärt trött på människor som inte vågar säga vad dem egentligen tycker, det är ungefär som när människor gör saker halvdant. Antingen gör man det ordentligt eller så gör man inget alls. Antingen säger man hela sanningen eller så håller man bara sin mun stängd. Jag är trött på att behöva ta skit ifrån människor som jag verkligen inte gjort mig förtjänt utav. Men jag får väl helt enkelt acceptera att alla är olika. Alla tänker inte som jag, alla är inte lika öppna och ärliga som jag. Och tur är väl kanske det.. Nu säger jag inte att jag är en perfekt människa. För vad fan är perfekt? Vem är perfekt? Ingen enligt mig. Och jag är långt ifrån perfekt. Men jag är iallafall ärlig. Jag säger oftast vad jag tycker, och oftast i rätt sammanhang.

LOV IMORGON

Säger bara WEEEEHO ashögt. Några timmar i skolan nu, sen ska vi till skolan imorgon och kolla på någon kabaré sen har vi LOV. LOVLOVLOV. Fyfasen vad jag längtat. Ingen fattar!!! Puss :D

SLEEPTIGHT

Paradise-Coldplay
Fasen vad jag vill lyssna på dem på Stockholm Stadion i slutet på sommaren 2012. Det hade varit en dröm som går i uppfyllelse faktiskt. Men ja, godnatt på er!

Dag 10 – Min favoritserie/film

Lätt OC/GOSSIP GIRL/90210

MY PLAYLISTS

PARTYDUDES ALICEOPEBIYI SOVA<3
Någon frågade om jag kunde dela med mig av mina spotifylistor och här är mina tre favoriter. I partydudes hittar ni den fetaste partymusiken och i AliceOpebiyi hittar ni absolut allting och i sova hittar ni mysmusik!! Enyoy.

PLUGGMODE

Hej fina läsare! Inte så mycket ifrån mig på bloggfronten idag. Men matten var iallafall inställd idag, sen hade jag engelska tjugo över tio och slutade senare tjugo i tolv, efter det åkte jag till Malmö och lunchade med mamma och hennes bästa vän. Sedan tog jag mig till Landskrona och begav mig till Emelie där vi bakade och bara pratade. Hon är en utav mina finaste vänner Emelie ♥ 

Ganska chill dag om vi säger så, nu- pluggmode.

FYRA DAGAR TILL JULAFTON

Godmorgon! Gick upp kvart i sex och precis då smsar Nelly ifrån min klass att matten är inställd. "då går man och lägger sig igen" tänker ni. Fast istället tog jag på mig löparkläderna och stack ut och sprang och solade. Det är lite halvt storm ute så kanske inte det roligaste vädret att springa i. Anyway, nu ska jag äta ägg och bacon sen sticka till skolan och ha engelska och sen samhällskunskap. Puss på er!

GODNATT♥

Tack för fina kommentarer som kom ifrån ingenstans. Ni är underbara. Nu ska jag plugga lite sen ska mamma bädda rent i min säng. Sen kommer jag somna som en stock. Ingen mer facebook och ingen mera blogg idag. Puss på er!

Dag 9 – En perfekt helg för mig

En perfekt helg för mig ska innehålla lite utav varje. Helst ska den vara otroligt spontan, fast det är roligt när man planerat det ett tag också. På fredagen är man alltid lite trött efter skol-veckan så då brukar jag tycka det är skönast att umgås med mina fina vänner alltså bara chilla och äta gott. Sen på lördagen vill jag helst festa, och på söndagen träna och äta middag med min familj. Det här är en optimal helg enligt mig. ♥

I'M GOING TO MAKE IT.

Without you- Rehab's XS REMIX- PEPPP We found love- Reba'z XS REMIX- ASSSSPEPP

Hejhej! Har varit lite nere idag faktiskt, funderat på vissa saker osv. Fast nu är jag skitglad. Har varit ute en 40-minuters runda, där jag sprang, powerwalkade och körde intervaller. Gick faktiskt sjukt bra, och jag sprang mer än vad jag gick. Nu är jag hemkommen och har precis gjort 100 situps och 100 rygglyft. Fatta hur mycket träningsvärk man får av det? Kvittar faktiskt hur många gånger jag än gjort det så vaknar jag alltid upp med träningsvärk dagen efter. Anyway, nu ska jag göra lite sallad sen ska jag sticka ner och sola. Ni vet om att ifall man äter mer D-vitaminer och solar så blir man mindre deprimerad på vintern. Jag äter iallafall två D-vitamin kapslar om dagen, min mamma brukar säga att det är "sol på burk" dessutom växer håret fortare av det. Det är speciellt bra för människor som är mörkhyade efter som vi behöver mer D-vitamin än vita människor! Bara ett tips :D

YOU DON'T KNOW YOU'RE BEAUTIFUL

PH: Alice x6
Du fånga mig på bild, på bild, på bild. Du vill föreviga allting och fast jag också vill så vet jag att vi bara kan försöka hoppas, tro och hoppas är allt vi kan. Jag är namnet som du har på armen. Det kommer alltid vara vi.

YOU HATE THE FACT THAT YOU BOUGHT THE DREAM

Skoltrött. Finner inga fler ord. Eller kan säga att jag aldrig mer tänker berätta något för någon som saknar förmåga att förstå. Inte ens försöka förklara. Trött på människor överlag. Ciao

FRÅN VÄRMEN IN I KYLAN


Det är nu jag ska vara stark. Fast det orkar jag nog inte.
Och detta är ju verkligen vad jag behövde. Fast nej. Har precis varit ute en runda i mörkret och kylan, pratat med Jasmine. Skönt att hon bara bor ett ögonkast bort. Riktigt skönt för behövde verkligen prata med någon just nu. Nu- sleepmode

SÖNDAG

Nyss ätit middag med familjen, nu ska vi kolla film äta massa gott och dricka julmust. Vi är såbra vi ♥

Dag 8 - Min favoritartist(er)

Kunde inte riktigt bestämma mig så Veronica Maggio är min svenska favoritartist och sen är Rihanna min internationella favoritartist. Båda två kvinnor som sjunger musiken så den verkligen talar till hjärtat. Här är mina favoritlåtar. Rihanna har runt 195 miljoner visningar på denna Youtube-videon. You're amazing!! Fantastiska texter som nästintill alltid stämmer in på mitt liv. Helt underbar!

Dag 7 - Mina bästa vänner

Hoppade över "Dag 6 - Min dag i detalj" Eftersom mitt minne är som en guldfisks.
Det här är min bästa vän. Hon är min favorittjej, och ja. Tillsammans med Lovisa kan jag vara mig själv till 100 procent. Kvittar vad hon gör som är hon min absoluta favvis. Sen har jag ju såklart andra bra vänner också, som jag umgås med rättså mycket, Jasmine, Malin, Kajsa, Louise, Emelie, Carolin som jag vet finns där för mig ifall jag behöver dem,  och för att inte glömma mina fina barndomsvänner Sigrid och Tanja. Jag har många fina människor runtomkring som är otroligt fina mot mig.

SHUT YOUR MOUTH GIRL WHEN WILL YOU LEARN.

This is dedicated to a “special sister” and this could be anyone.

You think good loving is love and you’re the one he’s thinking of,
but all he’s got to do is smile and you’re played like a little child.
You stay out all night long and you think you’ve done nothing wrong, soon there’ll be no ringing of your phone, cause they don’t want you when you’re youth is gone.
You are a hoe and you don’t know know that everyone in town says so. You are a hoe and you don’t know. Feel so sorry for you so I’ve got something on you see, I’ve been a girl and a woman too how will you ever find a love that’s true. Letting every man do what he wants to do to you.


See you are a hoe.

Jag må vara ung och dum. Men inte den som knullar runt.

STRIPES

Kofta- Hunky Dory//Randig tröja-HOPE//Byxor- the girl with the dragon tattoo by h&m//Skor-skinnconverse

4de Advent

Mysig kväll igår och efter bion blev det lite äventyrande i Landskrona. Tillbaks till bion, vi såg Breaking Dawn. Så sjukt jäkla bra film. Riktigt bra faktiskt. Nu ska jag äta frukost, mamma är snäll och är nere och köper bullar till mig nu. Efter det ska jag plugga en jäkla massa, sen träna. Måste verkligen träna bort helgens onyttigheter. Over and out.

LOVE IS MORE THAN JUST A GAME FOR TWO


Ikväll har jag allt jag behöver ♥

Middag med alla mina favoriter ovan, ni är verkligen det finaste jag har. Sen ska jag och Lovisa in till Helsingborg för att kolla på bio. Sen ska vi äventyra lite. Eller ja, blev nyss bjudna på fest så lutar åt det. Tjingeling!!!

MY BFF'S

Kollade igenom min bilddagbok. Har haft rätt många bästa vänner som jag faktiskt aldrig kommer till att glömma. Människor som lärt mig mycket och på något sätt format mig till den jag är idag. Ville iallafall bara påminna er om att den tiden vi umgicks tillsammans kommer jag aldrig till att glömma oavsett vad som hänt mellan oss ♥

Dag 5 - Vad jag skulle gjort om jag vann en miljon

Jag skulle åkt på en fet jäkla resa med mina närmsta vänner och bara degat. Sen skulle jag åkt på en weekend till New York och shoppat alla fina saker. Skulle givetvis sparat en hel del för framtiden, t.ex. till en lägenhet, studier osv.

SLEEPOVER

Bra kväll/natt/morgon kan jag lova. Underbara tjejer som spenderat sin fredag hos mig. Och även en bus-runda ute i Landskrona. Har varit en sväng om Emelie med för att snacka lite nu är Lovisa här och vi ska snart käka middag och sen har vi gjort upp planer för ikväll!!! Kram

WHEN I SAY FRIDAY YOU SAY NIGHT

Denna låten är jättebra!!! Själv ligger jag och inväntar brudarna som snart kommer. Det vankas sleepover @ my place. Mysigt ska det bli. Massa filmer, chips och dippa, läsk, frukt. Och massa gott!! Lyssna på låten för den är skitbra. Over and out

MISSING EVERYTHING YOU SAY

Missing all the crazy love we made, why did you throw it all away? I want you to know it's been hell trying to this without you here

FÅ VÄCK ALLA SKOLBÖCKER

Hejhej!! Kräker på skolan idag. Usch och fy så skoltrött jag är. Idag har jag gjort tvärtemot, jag har inte gått till skolan, jag åt choklad till frukost och jag har inte läst i min svenskbok. Aningen värdelös idag. Anyway, byxorna jag visade nu senast kommer ifrån kollektionen "the girl with the dragon tattoo" by H&M. Sjukt värt!!!

WE FOUND LOVE ♥

Blev helt tagen. Emelie också! Sjukt snygga byxor. Hur dem är sydda, detaljerna, fickorna, dragkedjan därbak. Det stod bara Alice på dessa byxorna. Och som tur är hängde där ett par kvar när jag kom. I min storlek. Två nya byxor på två dagar. Inte illa pinkat. Nu ska jag träna. Over and out!

Dag 4 - Det här åt jag idag

Idag har jag inte haft någon aptit så har bara ätit lite
taco-pasta,
en kanelbulle,
ett glas mjölk,
och ett glas julmust.
Låter säkert som värsta säret nu. Men de två senaste dagarna när jag ätit så har jag fått riktigt ont i magen. Igårkväll kunde jag inte ligga på sidan eller på mage för att jag fick någon sorts kramp. Anyway, har varit i malmö med Emelie. Gick en runda på stan och fick med mig ett plagg hem ifrån kollektionen "the girl with the dragon tattoo" helt klart supernöjd! Hade gjort upp värsta planeran med emelie eftersom vi båda är hemma själva, skulle äta middag och mysa.... Men sen kom jag på att jag skulle träna fotboll!  Nu ska jag ta en powernap. Sen ska jag träna, längtat riktigt ordentligt faktiskt!!! Puss

NEW IN

Beställde ett par army jeans i förra veckan eftersom mina andra har det gått hål på. Och när jag kom hem igår låg dom och väntade på min säng. Dem kommer ifrån märket Selected Femme och är riktigt sköna!

LEDIG DAG

Godmorgon! Eller kanske inte godmorgon, mamma väckte mig vid tio imorse... (tror ni hör mitt suck vart ni än är just nu) Hon hade glömt några julklappar som hon ville att jag skulle åka och lämna i Malmö. Anyway, pigg som jag blev tog jag cykeln ner till stan och solade 20 minuter sen har jag även tränat. Nu ska jag och Emelie snart bege oss till Malmö! Weho. Puss

HOPE YOU HIT YOUR HEAD IDIOT


I feel you ♥
Hola! Kan nog har varit den drygaste dagen någonsin. Jag är hemma ifrån skolan nu. Och det läskigaste hände på bussen, jag somnar brevid Cecilia som går i min klass och vaknar upp brevid Emelie. Fatta hur förvirrad jag blev haha?! Anyway, nu ska jag ut och springa!! Köss

14 december 2011

Glada för att vi är lediga imorgon. Lite tråkigt att vi ska på en sak efter skolan så att vi slutar vi åtta-tiden. JÄTTETRÅKIGT. Men annars är vi glada!!! Weho

Dag 3 - Mina syskon

Detta är min storebror Joshua Opebiyi. Eftersom vi står varandra jättenära så bråkar vi rättså ofta, inte lika ofta som innan, kan faktiskt inte komma ihåg senast vi riktigt bråkade. Men det beror på att killen ovan nästan aldrig är där jag är. Han är iallafall en väldigt omtänksam person och ibland är han lite för snäll mot vissa människor (inte mot mig, hehe) och på sistonde har han blivit rättså rolig också. Han kan mig in och utantill och därför vet han exakt vad han ska göra för att jag ska bli glad,arg, ledsen, sur, irriterad osv. Det tycker jag är jobbigt. Men ja, han har ett hjärta av guld min bror. 
Sen får jag ju inte glömma att jag även har en halvsyster som bor i Malmö!

FET KOLLEKTION

I want it all- The girl with the dragon tattoo by h&m.
Så jäkla snygg kollektion. Detta ska jag lätt klicka hem när kollektionen släpps.

DON'T TELL ME WHAT TO DO- 13 november 2011

PHONEMODE- OFF. SLEEPMODE-ON
Har varit ute och ätit + solat med min finaste mamma. Skönt att min cashflow rullat in nu också. Ska nog inhandla någon enstaka julklappar nu snart. Skrev klart debattartikeln för några timmar sen. Duktig jag varit idag! Nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag sova. Tjillevippen

I GUESS KARMA JUST SLAPED YOU IN THE FACE


du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

+++++

ÅH HERREGUD GE MIG LOV. *går ner på knä*


Dag 2 - 10 sanningar om mig själv


-Jag har fobi för ormar (igår när det va med en orm på den sista filmen vi såg så skrek jag högt som fan vilket resulterade att alla började skratta åt mig, sen blev det inte mycket tröst eftersom Gabriella sov...)
-Jag blir otroligt lätt sjuk
-Jag älskar att träna fotboll

-Jag kan bli otroligt arg
-Jag festar rätt mycket
-När jag får bra på prov/inlämmningar blir jag alltid JÄTTEchockad. 
-Jag skrattar skithögt
-När jag är arg/har mycket att tänka på springer jag som bäst
-När någon sårar mig så jag blir riktigt ledsen så är mina gränser väldigt vida.
-Jag tycker det är otroligt jobbigt att ha fel, men jag har lärt mig att oftast erkänna mina fel och om inte så skämtar jag alltid bort det.

LUCIA MOVIENIGHT

Hade med massa filtar och kuddar så vi skulle få det riktigt mysigt. :D
Man fick coca-cola zero och popcorn
Hejhej! Har nyss vaknat, och hade en riktigt rolig kväll/natt/morgon fast lite misslyckat när vi ska börja kolla första filmen och två killar spyr, vi satt på samma rad fast längst bort ifrån dem (som tur var) men sen fick iallafall dem två-tre raderna i närheten flytta till en annan biosalong som vi va helt själva i. Var riktigt skönt för nu kunde vi sprida ut oss hur vi ville. Vi hamnade bakom sjukt roliga killar också som fick oss att skratta hela tiden haha! Kollade på tre asbra filmer, först new years eve med massa grymma skådespelare, sen katten i mästerstövlar i 3D, och tillsist en sjukt ROLIG film, en dag i phuket. Sammanlagt sov jag kanske tjugo minuter. Missade nästan ingenting. Tog iallafall bussen hem vid halv åtta, så helt klart värt pengarna. Lite tråkigt sen när jag skulle åka hem och sova någon timme och ställer klockan och stänger av alarmet och ingen är hemma?! Vaknade ju somsagt nyss och knappt lönt att åka till skolan nu...

OFF TO HELSINGBORG


JAG ÄR FRISK! Och har nästan precis duschat efter att ha varit ute och sprungit/powerwalkat i 45 minuter. Körde lite intervaller på slutet också. Och när jag kom hem så körde jag lite styrka. Blandannat 100 situps och lite armhävningar. Märks att allt det jag byggt upp och all den konditionen jag hade i höstas is all gone. Fast när man väl varit där krävs det inte mycket för att komma dit igen. Idag är jag så jäkla glad. Tillochmed så glad att mamma nyss frågade mig varför jag var så "studsig" vadå "studsig" frågade jag såklart. Sedan mumlade hon bara något och jag sa: Jag är frisk, jag kan träna och ge allt, jag är helt enkelt GLAD.  Vet inte varför men mitt liv känns så perfekt idag på något sätt. Och glad får man vara??!! GLADGLADGLAD. Iallafall, såhär beger mig till Helsingborg med Gabriella. Världens mysoutfit! Puss på er, and hey easy on the drinks tonight!

JULGRAN

Har ju glömt visa vår fina julgran som åkte in andra advent. Det har varit julstämmning i vår lägenhet ett bra tag nu. Mamma kunde helt enkelt inte hålla sig längre. Det enda vi inte köpt är nog en julkalender. Men klarar mig utan massa onyttig choklad.  Nu ligger jag och pluggar engelska sen ska jag ut och springa. Over and out ♥

12 december 2011

"And I really hope you're alright, cause even though there's going to be unwise decisions you will make that dissapoints me no matter what, I will still love you"

Har ju glömt berätta att jag beställde ett par nya army-jeans i fredags. Mina andra har det gått hål i och jag verkligen älskade dem. Så beställde nästan ett par exakt likadana, hoppas nu dem kommer i veckan :D Annars? Slutade runt ett idag. Hade läxförhör på historian och matteprov, gick nog åt skogen läxförhöret. Idag spenderar jag min natt på en biograf tillsammans med Gabbe. LUCIAVAKA ♥ För er som inte vet vad Lucia movie night är, så visas det tre filmer på bio, det slutar runt sju. Så skolböckerna ska med till bion sen sticker vi direkt till skolan efter lite frukost osv. Haha, galet!!

Dag 1 - Presentation av mig själv

Jag heter Alice Opebiyi. Jag fyller 17 år den 20 Juni 2012 men önskar mer än allt att det var 18 jag fyllde. Jag älskar att shoppa, blogga och spela fotboll. Jag bor tillsammans med min storebror och min mamma. Dem två är en väldigt stor del av mig. Utan dom två skulle jag inte varit samma person som jag är idag. Om någon skulle fråga mig "hur ser du dig själv Alice?" skulle jag nog svarat, glad, spontan, livlig, rolig, omtänksam och lättirriterad. Anyway, jag älskar verkligen att festa med mina fina vänner. Det är nog en av de bästa sakerna som finns. Att dansa är också något jag älskar. Att umgås med mitt fotbollslag ligger också mig närmast hjärtat. Ute på fotbollsplanen släpper jag allt annat som händer i mitt liv. Det är nästan den bästa känslan i världen.

PEOPLE THAT MAKE ME HAPPY

Kan nog inte räkna alla lokalfester jag varit på detta året på mina fingrar längre. Haha, sjukt!! Även denna var awesome. Synd musiken inte höll riktigt.. Men det gick att dansa 4-5 timmar ändå. Tackar Cazandra och Filippa som höll i kvällens fest. Jätteroligt!!! Och sen tack för alla mina fina vänner, ni är bäst ♥

TRO OCH HOPPAS ÄR ALLT VI KAN


Denna staden världen äger vi. Den är till för oss och inga andra ♥

SANN ROMANS- MEDINA


Bästa känslan när man dansat en hel kväll pch är rätt slut men ändå ger ALLT på träningen dagen efter. Jag är helt slutkörd efter lite mer än 1,5 h träning. Nu ska jag duscha och sen ska jag verkligen inte röra en fena, ska läsa i min svensk-bok och äta god middag! Massa bilder kommer snart ifrån kvällen igår. Stay tuned

I LOVE YOU

Godmorgon! Har nyss vaknat och såhär begav jag och Lovisa oss till Dösjebro igår, fest i folkets hus där. Innan vi stack dit så kom Emelie hem till mig, jag blandade VÄRLDENS godaste drinkar. Haha, verkligen skitgoda!!! Sen mötte vi upp Malin och Jasmine och tog tåget till Kajsa där vi förfestade med massa goa tjejer. Jätterolig kväll och vid halv tre körde Hampus oss hem. Bra lördagkväll om jag får säga det själv. Nu ska jag äta frukost och sen ska jag träna fotboll. Min röst håller verkligen inte idag. Ashes!! Puss

GÅRDAGENS


KUL ATT ALLA MINA BILDER ÄR RADERADE IFRÅN DATORN. FML. OTUR.

Stod tacos på menyn igår, så runt halv sex tiden blev jag och Lovisa upphämtade i Lomma och åkte hem till moi. Sov några timmar och lagade sedan mat, vid elva-tiden begav vi oss till helsingborg och när vi kom hem somnade vi gott till ett avsnitt 90210. Knappt trött jag är, men ska snart bege mig till Svalöv för att gå på kurs. Vi hörs när vi hörs!!!

9 december 2011


"Jag är din bäste vän. När din väg känns tung att gå, när du är mycket långt från din trygga vrå. När du är ensam ska du tänka på att jag är din bäste vän. Ja, jag är din bäste vän. Om du är ledsen, så finns jag här i mina ögon är du alltid populär glöm bort bekymmer sorger och besvär för jag är din bäste vän. Ja, jag är din bäste vän

Det finns säker många som är smartare än vad jag är som kan mer än jag. Kanske. Men ingen annan kan någonsin älska dig mer än jag, varenda dag. Grabben, så låt bara åren gå och låt dina hår bli grå jag hänger med det kan du lita på. Jag är din bäste vän"


Sitter på mammas jobb efter en otroligt jobbig tågresa med en otroligt jobbig man. Tur Vici höll mig sällskap en bit på vägen. Usch och fy för gamla gubbar som är otrevliga!! Ikväll spenderar jag min kväll i Lomma, med Lovisa, middag och  förhoppningsvis massa gott. Ska blir riktigt skönt att få vara i Lomma eftersom där är så jäkla mysigt. Men nu ska jag äta lunch med min fina mamma. Hoppas ni har och får en fortsatt bra fredag

UPP OCH HOPPA

Turn all the lights on- T-pain feat. Ne-yo

Godmorgon! Denna låten fick för mig för cirka en halvtimme sen att stiga upp. Sjukt bra faktiskt!! Ellerhur Lovisa?? Nu ska jag snart ta bussen till skolan, har labb sen slutar jag. KÖSS

GLAD TJEJ

Inte världens roligaste träning i massa regn och en jäkla massa blåsande. Men vadfasen, skönt att få tränat. Nu sitter jag här och skakar. Blir alltid så när jag tränat (hårt). Blev ju hårt för mig medtanke på två veckors uppehåll! Har duschat också. Ni vet när man varit så kall och hoppar in i en varm dusch, hur mycket det kliar? Ja, snacka om att jag kliat sönder mina lår nu.... Anyway, skolan imorgon. Lite mat nu sen ska jag nog somna gott på mitt nymöblerade rum.

GÖTT

Träning om 1,5 h. Överlycklig över att jag äntligen får träna. Fyfasen vad det kliat i benen och fötterna i snart två veckor nu. Nä nu ska jag minsann springa av mig rejält. Imorgon slutar jag tio i tio och då ska jag till Malmö på synundersökning = till övningskörningen = 3 timmars kurs på lördag. Lite tråkigt, men HELT klart värt det. TJINGELING

8 december 2011

Hejhej! Detta har jag pysslat med de senaste timmarna, möblerat om lite på mitt rum. Jag kände att jag behövde en förändring, har rensat ut bland mina bilder på min vägg, tagit bort foton på människor jag absolut inte vill ha i mitt liv längre. Sen har jag även rensat lite bland mina kläder, eller inte rensat utan mer sorterat.  Blev iallafall jättemysigt förutom att det känns lite tomt i mitten. Några tips på vad man kan göra där?

Idag är jag ledig, weho! Jag har nog bakat dem godaste vaniljbullarna någonsin. Massa kärlek i vår lägenhet just nu. Jag har världens bästa mamma ♥

YEAH I KNOW I'M IN CONTROLL.

When life gives you hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reason to smile

FAVORIT BILDER

<Bra bilder, bra sommar, brabrabrabra. Blir så glad när jag ser dessa bilderna. Påminner mig om så mycket fint>

YOU GO RUNNING TO MAMA


GILLA MIN FACEBOOK-SIDA

Gilla min facebook sida här eller tror iallafall det är en facebook-sida. Fast har ingen aning om hur jag gjort den. Fast hade varit roligt om det var folk som gillade den :D

Och fick en kommentar innan "vad har hänt? Man märker att du är irriterad i dina inlägg??!!:(" om ni läser här så kanske ni förstår. Försöker släppa det, men det är otroligt svårt!

I'LL TAKE CARE OF YOU

Ett år sen idag. Kind of miss you.


What's a life with no fun, please don't be so ashamed. I've had mine you've had yours. We both know.

+++++


7 december 2011

Godmorgon! Sov inne på min brossas rum idag. Mitt rum är jättestökigt och här var nybäddat och nystädat. (annars hade jag ju aldrig sovit härinne, pe.ew) Vaknade runt 9-tiden idag eller okej, mer runt halv tio tiden.. Var sjukt trött imorse. Vårdcentralen sa att jag skulle vila, och dricka mycket varmt samt ta ipren. Kan inte minnas senast jag hostade såhär mycket. Hoppas mina fina klassmates inte saknar mig för mycket. Hehe ♥

ETT AVSNITT 90210- GODNATT!

Det går väl lite långt när personen man har en tvist med anmäler kommentarer? Kan jag hjälpa att folk har åsikter och tycker vad dem tycker om dig? Nej. Om du inte tål vad folk skriver om dig. Gå då heller inte in här och kolla. Dra istället nytta av vad dem skriver och lär dig något av det. Så sjukt löjligt. Bara låt mig vara, patetiska lögnare.

BACK$TABBER


Weheartit.com

You have got a set of loose lips, twisting stories a
ll because you're jealous. Now I know exactly what you're all about, And this is what you're all about..
Girl, your such a backstabber, oh girl, you're such a shit talker. And everybody knows it.
Girl, your such a backstabber, run your mouth more than everyone I've ever known and everybody knows it
I'm sick and tired of hearing all about my life, from other bitches with all of your lies, wrapped up so tight, so maybe you should shut your mouth shut your mouth. Shut your fucking mouth

Honestly, I think its kinda funny that you waste your breath talking about me, Got me feeling kinda special really.
So this is what your all about

HOPE KARMA SLAPS YOU IN THE FACE BEFORE I DO.


Denna killen och en annan kille ifrån högstadiet åkte jag tåg med häromdagen, kom och tänka på hur mycket jag saknar min förra klass!!

Hejhej! Förlåt för dålig uppdatering, idag har jag varit i skolan några timmar sen åkte jag till väla med emelie. Åt lunch och pratade! Skönt. Sen åkte jag hem och sov några timmar, eller tre timmar för att vara exakt när jag vaknade hade jag sjukt ont i halsen, hostade hela hela tiden och det gör jag fortfarande.. Min hals är helt svullen för att jag hostat så mycket. Så ska nog till Vårdcentralen imorgon... Nu ska mamma laga mat och jag ska plugga. Fred ut

LOOKING DOWN ON YOU TWO

Vad många ni blev idag helt plötsligt. Helt underbar statistik idag. Och tack för alla fina saker ni skrivit till mig på facebook. Det värmer! Att folk är förstående! Natti

Tack för att jag fått just dig som mamma. Du är verkligen en av de bästa människorna jag vet. Du är i princip alltid där för mig och stöttar mig när jag tycker saker är jobbigt. Behövde verkligen dig idag. Tack ♥

5 december 2011

Helt klart dramatisk dag. Haha, lite komisk också. Fast det beror ju på vilken sits man är i. Bloggen var nere ett tag innan idag för att en viss person och hennes mamma (kan ju inte nämna namn för då kanske hon anmäler den igen) anmälde den. LOL. Anyway, Gabbe är här. Hon sover. Vi kom för 10 minuter sen och hon sover nu. Rolig kompis.
"And if I don't really care, then maybe we weren't that "good friends" at all" Do whatever you want. I'm out of the fake bubble of yours.

LAST NIGHT I HAD ENOUGH

Igårkväll var helt enkelt droppen, jag förstår inte. Jag kan inte vara vän med henne. Jag klarar inte av hennes sätt att bete sig emot mig och hennes bästa vän. Hon umgås med människor hon inte tycker om, hon ljuger hittar på och pratar skit om de personer hon umgås med i sin nya klass. Vissa kanske accepterar det men inte jag, jag är en ärlig människa och säger vad jag tycker. Jag orkar inte gå runt och vara irriterad längre. Att kasta skit i mitt huvud och säga saker som hon sa igår, endast för att såra mig kommer jag aldrig glömma. Jag brukar inte hänga ut folk såhär, men hon har sjunkit lägre än vad jag trodde en människa kunde göra. Screw you. TTYN

WE DON'T NEED NO SKANKY BITCHES


Trodde aldrig du skulle sjunka såhär lågt. Aldrig. But what goes around comes around, karma is only a bitch if you are. Vänta du bara!

HATERS GONNA HATE

Tonite Only-Haters gonna hate
haters don't hate us like we're famous. We're not the once who fake it. Cause fakers never make it. Haters gonna hate.

Q/A

vad hände med den senaste "mrx"? Och vem var det?
svar: Johan B heter han. Och vi träffades några gånger för någon månad sen. Fast nu är vi vänner
J

Donken eller Pölsemannen?
Svar: Haha, usch. Fast gillar mcdonalds bättre än korv. Korv. Usch!

Vad får du i månadspeng?
Svar: Jag får mitt studiebidrag
J


bor du hos dina riktiga föräldrar?
svar: Jag bor med min biologiska mamma, och min pappa bor i England.

Har din bror flyttat hemifrån?
Svar: I wish. Haha, men nej det har han inte gjort.

bilder på ditt rum igen ?
Svar: Här är bilder på mitt rum.


vad använder du för smink?
Svar: Detta brukar jag använda till vardags + lite bronzepuder. Och till fest brukar jag lägga på någon ögonskugga och ibland eyeliner.




har du komplex ? :)
Svar: Har vi väl alla, jag är minst nöjd med mina lår som är på tok för stora.

vad heter din bästavän, och hur lärde ni känna varandra ?
Svar: Lovisa Wifvesson heter hon. Och vi lärde känna varandra genom våra syskon, men framförallt eftersom vi delade samma intresse. Fotboll!


vad har du alltid med dig i väskan ?
Svar: Beror på vart jag ska men smink, borste, plånbok, dator (om jag ska till skolan) lypsyl, hörlurar, kamera.


kan inte du börja göra videobloggar ? :)
kram :)

Svar: Haha, joo. Men känner mig fett löjlig när jag gör det.

Om du hade fått byta utseende med någon kändis, vem hade du valt då?
Svar: Rihanna, hon är den snyggaste tjejen jag vet.


hur många poäng hade du sista terminen i nian?
svar: 245 eller 250 minns inte riktigt

Oskuld?
hur många isf?

Svar: Nej det är jag inte.
But I never kiss n tell.

hur lång är du?:)
Svar: 1,77 har växt som tusan alltså. Går in i saker hela tiden…

vad är det postivia med dig? Och vad är det negativa?
Svar: Det positiva med mig är väl att jag för det mesta är väldigt glad, spontan, livlig, och impulsiv. Det negativa är nog att jag kan bli så fruktansvärt otrevlig och säga saker jag verkligen inte menar när jag blir, nervös, arg och ledsen. Det är faktiskt rättså läskigt ibland vad jag kan slänga ur mig…

varför är du ovänns med Julia Olodffsson?
Svar: Oboy.. Lång historia. Nästan säker på att hon skrivit denna kommentaren själv också, det skulle inte förvåna mig.. Men hon heter Julia Olofsson. Men ja, vi har haft känslor för samma kille och när han valde mig framför henne så började hon hoppa på mig. Förstår att man känner sig sårad osv. Men det finns ingen anledning till att börja bråka. Sen har det hela bara spårat ut. Men ja. What to do.

hur blev du bra ven med Gabriella Olsson:)?
Svar: Hm. Jag minns faktiskt inte. Men vi har en del gemensamma vänner så genom dem skulle jag tro.

Har du lätt att prata med folk och får du lätt kompisar? jag tycker det är jättesvårt! fin blogg! :)
Svar: Jag är väldigt öppen och har extremt lätt för att få nya vänner eftersom jag älskar att prata och träffa nya människor. Hm. Jag har alltid haft lätt för det, så kan nog inte ge dig några tips. Och tack så mycket!! J

tycker du om grisar? om inte, tycker du om folk som tycker om grisar? jag personligen älskar dom! Vill du va med i min kamp för bättre liv för köttdjuren?! btw! saknar dig din tokstolla och en sista fråga, när ska dina bobbisar sluta växa? Svar: Haha, Louise. Saknar dig med. Och nej dom bara blir större och större och större. Haha, nej. Och förresten jag älskar grisar det är så gott. Revbenspjäll, fläskfilé, köttbullar, bacon<3333. Nej jag skojar. Eller nej det ligger lite sanning i det. Men skulle aldrig äta dina grisar Louise. Dom är skitsöta!!! Puss


WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN

Innan vi skulle "fira" Morgans namnsdag med tjejerna igår

Några av tjejerna jag åt middag med igår. Helt underbara!!!

Ännu en lyckad lokalfest. Jag och Mamma har handlat julgran och varit på lite julmarknad. Jättemysigt. Fick med mig en påse av mitt favvogodis- polkagrisar + en julgran och julgransfot. Nu pyntas granen och mamma lyssnar på julmusik. "så inte vår familj alltså" haha. Senare idag blir det avslutning med Ik Wormo!

GÅRDAGEN

Hejhej! Godmorgon, glad 2:a advent eller vad man nu säger. Blev väckt av mamma för en timme sen och då hade hon gjort en jättegod 2a adventsfrukost. Med ägg, bullar, skinka, god juice osv. Jättemysigt! Igårkväll var helt sjukt rolig. Dansade som en galning i kanske cirka 5 timmar, riktigt grym DJ. Tror han hette D Von Niel och är känd i Landskrona/Helsingborg. Jätteduktig!!! Började kvällen med att gå hem till Elin där jag fixade mig och drack goda ananas drinkar. Jättetrevligt! Sen blev vi hämtade och åkte till förfest i Furulund där vi åt tacos, choklad pannacotta och drack gott. Underbar kväll förutom att en tjej hoppade på mina vänner och det blev värsta kaoset, polisen kom och det var verkligen KAOS. Vissa människor är bara för mycket somnade gott i min säng runt fyra-tiden! Nu- Julmarknad med mamma ♥

KLACKARNA I TAKET

Förfest med snygga cheyer nu. Humöret är på topp, kameran är med. I'm out!

BY H&M

En ny vinröd blus med öppna armar köpt inne på h&m. Bärs ikväll tillsammans med ett par svarta wedges ifrån vagabond ett silvrigt stort armband och svarta jeans. Någon (=moi) ska dansa ikväll så conversen följer med i väskan ifall ifall jag blir trött i fossingarna. Big love på er. Och tack för all feedback! Avslutar frågestunden imorgon. Ni är bra ni ♥

GODMORGON!!

TRYCK F5. Mysig kväll igår med Kajsa, Emelie och Jasmine. Nu ska jag äta frukost, plocka undan sen igår, duscha fixa mig. Och ikväll står det party på schemat! Det ska drickas goda drinkar, ätas tacos och dansa hela natten. Ikväll kommer bli jättebra! Har förresten inte sovit såbra inatt. Det har stormat och någon har ringt mig dolt hela natten typ..... Hoppas ni får en asbra Lördag. Kram

US AND A

Borrowed sweatshirt from my bigbrother Us and A by; GANT.
(förtidsinställt)

THIS AIN'T THE HONEYMOON

'Ett litet smakprov på vad jag sysslat med idag, haft en underbar dag i malmö med mamma och fler bilder kommer. Nu är jag hemma och inväntar mina underbara töser. Stay tuned guys!!! ♥

I DON'T WANT TO STUDY I JUST WANT TO PARTY

Ny favvis? Njaa. Haha, fast jo!

T.G.I.F


Hej fina läsare och bloggen!
Hade en lektion idag som var naturkunskap, jättenöjd med mitt betyg på labbrapporten och naturkunskapsprovet. Mamma också. Speciellt nöjd med mitt B på labbrapporten eftersom jag skrev den två gånger. Skitbra dag. Nu ska jag ta mig in till malmö för en photosession. Massa bilder kommer sen. Glöm inte bort att ställa frågor på frågestunden här

Kvällen bokad med fina vänner, och Lovisa om du läser detta så är du mer än välkommen till my place ikväll! Puss fina ni.

WE LOVE HOUSE

Avicii-love. Speciellt levels, lätt bästa skiten. Remix med Skrillex!! Godnatt

I'VE GOT TO LET IT GO


"It’s like you’re screaming, and no one can hear. You almost feel ashamed, that someone could be that important, that without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless. Like nothing can save you. And when it’s over and it’s gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good"

DECEMBER 2010

Saknar dig fina Vålle!!
Kollade igenom min gamla blogg under månaden "December 2010" Jäklar vad mycket snö det var ute vid detta laget. Fyfan vilken jobbig månad December va för mig. Riktigt jäkla jobbig. Visst det fanns dagar som var bra, alla prisonbreak-maraton med Lovisa, alla mörka kvällar påväg hem ifrån gunnarsson med en kasse godsaker för minst 150 kr, volleybollsturneringen i skolan, "må bättre lådan" av Lovisa, Kosta Boda, en natt i kågeröd, bio osv. Lovisa gjorde verkligen denna månaden så mycket bättre ♥

1 DECEMBER 2011

hNjöt av denna solnedgången tillsammans med bräscharna.
Hejhej bloggen!

Igår blev det en mysig kväll med mina bräschare, fytusan vad jag saknat att umgås med dom två. 
Usch vilken natt, har sovit jättedåligt. Jag har drömt madrömmar om ormar och vaknat upp kallsvettig, sen bara några timmar senare vaknar jag av att mitt fönster blåser upp. Blev såklart sjukt rädd och som tur är kom mamma in och stängde fönstret. Usch. Det har blåst jättemycket i Landskrona inatt.. Gick som tur är och lade mig tidigt så var sjukt pigg imorse. Tog bussen till IH och fick massage på idrotten, nu är jag hemma eftersom vi inte har spanska på två veckor. (everybaaady saay weeho)

RSS 2.0